sAleks 44 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan Na kacigi fabricki print! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sAleks Kakav je sa potrosnjom? Grad. otvoreno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sAleks 44 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan @stikis 4l otvoreno 130-140km/h 6l grad al to je moje voznje koja je malo agresivnija! Al verujem da je 4,5-5l realno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sta bi mogao da izvojis nesto kao negativno tj da ti se ne svidja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5423 Napisano April 25, 2020 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ko na poligrafu ispitivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sAleks 44 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan @stikis hmmm, sto nema tempomat ni kao opciju! Svetla su bez dodatnih (original) reflektora nista spec. E sad mozda je to moje misljenje takvo zato sto od pocetka imam adv reflektore pa kad njih ugasim kao da ne svetli! Ovo nema sanse da te neko ne vidi ni danju ni nocu + Akrapovic! Kao borbeno vozilo! p.s.Drugar isto na X-ADV ima Givi reflektore i dosta su slabiji, tako da ih ne bi preporucio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sAleks HVALA puno drago mi je da cujem info iz prve ruke Dosta ljudi za svetla su izneli primedbe. Btw tvoj motor je bas kao lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sAleks 44 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X ADV, Vespa GS, Vespa P200e Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Sve sto te zanima tu sam! A pri kupovini sam bio izricit da necu menjati auspuh i drug stavi stavi stavi, 2 cilindra je to bice fulll i sad ne mogu da zamislim bez Akrapovica ovaj motor! To je kao KTM1290, grmi! I jos sam ja za gradsku voznju skinuo db kiler! A pritom dosta ulepsa motor, karbonski detalji su full! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 745 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, sAleks said: pritom dosta ulepsa motor, karbonski detalji su full! Da! I sam je meni licno motor prelep a jos ovoj detalj... Uffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Maj 1, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj motor na oglasima i na dva sam naleteo gde prodavci pisu “vozi se sa A2 kategorijom” sto mi nije bas najjasnije jer A2 je ogranicena na 600 kubika i 35kw ? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Maj 1, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Samo 35 kw snaga motora, kubika nema veze koliko ima. Cisto sumnjam da neki x-adv ulazi u 35 kwPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 197 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan X ADV ima isti agregat kao NC 750 i ne moze da se vozi sa A2 kategorijom.NC 700 moze sa A2.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano Maj 2, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio nego me zbunilo to sto sam video da pisu u oglasima. ja mislim da ni nc 700 ne moze jer ima 52ks, a a2 je 35kw sto je oko 48, 49ks tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 197 Napisano Maj 2, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pored ogranicenja do 35kW gleda se odnos snage i mase vozila da ne prelazi 0.2 kW/kg. Kolega @Lucky George vozi NC700 sa A2, jedino ako je njegov fabricki smanjen sa 38kW na 35kW. Mislim da su se takvi prodavali po zapadnoj Evropi bas da bi usli u A2 kategoriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Maj 2, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ima ima Nc 700 dosta sa 35 kw i uglavnom su manuelci. Kako je@Lucky George nasao dct neznam ali svaka cast, a x-adv nisam video ni jedan na 35 kwPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6026 Napisano Maj 2, 2020 Drug član, 4133 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Današnje savremene motore je jako lako limitirati na 35kw, svaki proizvođač ima homologacije na 35kw i drugu sa punom snagom.21 stoljeće došlo malaVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Maj 3, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta motora u Nemačkoj čije je snaga fabrički redukovana na 35 kw - i manuelaca i DCT samo treba potražiti Inače, moj prijatelj je prošle godine kupio u Delti nov NC750 redukovan na 35 kw, što znači može i kod nas ali traba naglasiti prilikom kupovine novog motora . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze zasto se X-ADV vodi kao skuter? Isto pitanje vazi i za Integru? Ako su ta dva vozila skuteri onda su skuteri i NC750x DCT ili Goldwing Sustinske razlike izmedju Integre, NC750 DCT, NM4 i Goldwing DCT - nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15818 Napisano Maj 4, 2020 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto X-ADV izgleda kao skuter isto kao i Integra, NC il CTX il Goldwing izgledaju i jesu motocikli..... drugi par opanaka je agregat koji ih goni. To mu dodje kao da si pitao da li je Aprilia Mana 850 motocikl ili je skuter Aprilia SRV 850.... isto srce goni oboje, dva razlicita kocepta. Tak ti je i sa Hondom nekako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze zasto se X-ADV vodi kao skuter? Isto pitanje vazi i za Integru? Ako su ta dva vozila skuteri onda su skuteri i NC750x DCT ili Goldwing Sustinske razlike izmedju Integre, NC750 DCT, NM4 i Goldwing DCT - nema.Zato jer mu je šasija skuteraškaПослато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 197 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vode se kao skuteri po nacinu sedenja i po obliku rama pa samim tim imaju vise plastike nego motori. To sto imaju automatski DCT menjac to nema nikakve veze, imas Aprilia Manu sa automatskim menjacem koja je klasican motocikl. Mislim da prenos ne definise sta je skuter ili nije, nego sam oblik motora i nacin sedenja.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8427 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Africa, Crossrourer1200, VFR1200, sve skuteri sa DCT.... Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pinokio 85 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TMAX insta - yamax_t Prijavi odgovor kao problematičan Nacin sedenja? Sasija? OK, izgleda da jedina razlika izmedju skutera i motora je u toma da li butinama mozes da se uhvatis za vozilo. Ako mozes da ga stisnes onda je motor, ako ne onda je skuter. Tacno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 197 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tako je...oblik vozila definise nacin sedenja. Motor jases, na skuteru sedis.Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornadobor 51 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS rallye Prijavi odgovor kao problematičan On 25.3.2020. at 17:47, stikis je napisao: Kako ti se cini vizir? Gledao/citao po netu da treba jos onaj mali dotani pri vecim brzinama? prijatelju, ovaj kapin poviseni sam skinuo i otisao kod Ivana da mi napravi isti kao original (original cuvam kao oci u glavi) i stavio taj Ivanov, kapin mi ne ogovara zbog visine kada pada kisa ne vidim lepo zbog kapljica na kacigi i vetrobranu, a originalni mi pravi istu zastitu od vetra iako je manji....ja sam visok 180cm..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...