marko07 282 Napisano Avgust 7, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem enduro moto jaknu sa slika. Jakna je dobro ocuvana, nije nigde pocepana, ima luftere na grudima, rukama i ledjima. Protektore za laktove, ramena i ledja. Poseduje i zimsku postavu, nije na slikama, koja radi posao- na moto Deda mrazu se jos nisam smrzo Jaknu prodajem iz prostog razloga- velika mi je Uzeo sam je pre 2 god i tad mi je bila malo veca ali sam od onda skinuo i par kg pa je sad jos veca Inace ja sam visok 188cm i imam ook 100-105kg i meni je malo velika, inace dimenzije jakne su: sirina ramena - 63 cm sirina struka - 54 cm visina jakne - 65 cm spoljna duzina rukava - 69 cm unutrasnja duzina rukava - 59 cm Sve ovo je okvirno, mereno gradjevinskom metrom, idealno bi bilo da probate jaknu Lokacija je Beograd, mozemo se naci da probate jaknu, mogu i poslati kurirom pa ako ne odgovara da vratite vec nekako, dogovoricemo se Cena 50e.. Zanima me i zamena za neku malo manju jaknu, XL verovatno, sa protektorima - ponudite sta imate, u obzir dolazi i moja i vasa doplata. Kontakt pp ili 065/2-100-500(poziv, sms, viber, wa...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...