Jump to content

Moto Zajednica

motorom na more - prvenac

Recommended Posts

• V-Twin torque, 877 postova
  • Motocikl: BMW S1000R

Pozdrav, pre svega zelim da se zahvalim unapred ljudima koji ce mi dati neki koristan savet, naravno iz licnog iskustva. Elem, planiram za 10ak dana da idem motorom za Grcku, na more, sa svojom lepsom polovinom.. Najvise me interesuje, jer planiram odlazak na "divlje", da li je tesko i jel moguce naci jeftin smestaj, bez agencija i ugradjivanja istih? Lokaciju odredjenu jos uvek nemam, sem da bude na severu za pocetak.. Najinteresantnije za sad mi je, Pefkohori, Leptokarija, Stavros, Asprovalta.. Ako neko ima slicnog iskustva voleo bih da ga podeli sa mnom, mozda neki kontakt telefon za smestaj, cene smestaja itd.. Da li je moguce npr naci krevet oko 15-20e po osobi itd. Rado bih se prikljucio i nekoj grupi ako ide u ovom periodu pa me spojite.. Hvala unapred jos jednom!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1090 postova

Za 15-20 € po osobi bi bilo 40 € za vas dvoje a to je sasvim dovoljno za pristojan studio. E sad, da li ces i gde naci mesto, tesko neko moze da ti kaze. Guzva je u tom periodu...pogotovo ove godine kada nema Egipta, Turske...

P.S. ima aktuelnih tema sa ovom problematikom pa malo prelistaj forum.

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Ma snaći ćeš se, sta se sekiras :) i da prvo vece ne nadjes odgovarajuci smestaj, drugo dan ćeš naći pa ćeš se preseliti. Kad si udvoje to je najmanji razlog za sekiraciju.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

• Svrati ponekad, 295 postova
  • Motocikl: s1000xr

I ja krecem sa dva drugara 18 po prvi put za Grcku i dugo smo se dvoumi da li da idemo na srecu ili da rezervisemo smesta i na kraju smo danas rezervisali smestaj posto iz dana u dan kako smo gledali sve je slabija ponuda bila i sve su bile vece cene (do pre par dana smo nasli smestaj za po 35eu dan ali danas je vec najefriniji bio 40eu)

• Drug član, 694 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Pogledaj prvo ponude agencija, dosta njih daje neke popuste.

Recimo u agenciji Sabra daju sada popust od 20% na sve aranžmane, a imaš većinu mesta koje si naveo u ponudi. Dobro je i što rade aranžmane na 5 dana pa možeš da recimo promeniš dva mesta. 

Preporučio bih ti vilu Elektru u Pefkohoriju. Povoljan a dobar smeštaj. Imaš aranžman od 18.08 za 150evra po osobi(sa popustom) u dvokrevetnom studiju.

I da tražiš na licu mesta u tom terminu, sigurno nećeš proći jeftinije, a spasićeš se maltretiranja. 

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Jedina prednost kad trazis na licu mesta je sto si odmah tu i vidiš jel to smestaj koji ti se svidja i zelis. Na slikama je to uvek malo drugačije nego u stvarnosti, ili je plaza ipak malo dalje, ili si uz neki magistralni put, ili npr pored smestaja je odmah gomila kontejnera za otpad itd itd

Na licu mesta udjes u apartman, otvoriš prozore, udahnes i kažeš to je to, ili se zahvalis i pogledaš neki drugi.

To je kad si sam ili sa devojkom, porodicno je to malo komplikovanije i tu već je pametnije rezervisati unapred i dobro obratiti paznju sta rezervises.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer 1.000

Ja sam se sad vratio iz Grcke i mogu reci da je malo tesko za smestaj,isto sam isao motorom ja i zena i dok ona cuva stvari na motoru ja obilazim i pitam za sobe i sve je bilo puno i to smo krenuli od pocetka Sitonije pa sve do Neos Marmarisa. Na kraju dana smo nasli smestaj u mesto Paradisos blizu Marmarisa i super je. Tu nam je bila baza odakle smo svaki dan obilazili plaze i vozili ser po  Sitoniji. Evo ti broj gde smo mi bili placali smo po 35 e i stvarno je ok smestaj +306980605401 a zena se zove Koula Batzi i Nemica je tako da vise zna Nemacki nego Engleski ako planiras da je zoves .

• Svrati ponekad, 248 postova
  • Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6

I ja krecem u utorak u pefkohori na slepo pa cemo videti sta ce biti.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Imas u Asprovalti, Vrasni ili Stavrosu mesta kolko hoces, stize se za dan opusteno i u okviru te cene nalazis sigurno. Ja i drugar 3 Septembra nasli kucu za 10evra po osobi ioako je bilo 3 kreveta, klima, tv, dvoriste da parkiramo motore...

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Savetujem ti ovim putem da ides (ako si iz BG) da bar izbegnes autoput kroz Grcku, zato sto ce autoput kroz Srbiju i Makedoniju da ubije od dosade a i upropastices zadnju gumu od brzine i toplote. (kao i ja)
https://www.google.rs/maps/dir/Beograd/40.7224021,23.7073517/@40.9617948,22.767201,10.25z/data=!4m14!4m13!1m10!1m1!1s0x475a7aa3d7b53fbd:0x1db8645cf2177ee4!2m2!1d20.4489216!2d44.786568!3m4!1m2!1d22.7424714!2d41.1708446!3s0x14a9dd8ca18e4261:0x33c21573cf8b13f6!1m0!3e0?hl=sr

A taman mozete da popijete kafu i da odmorite na jezeru, cene su skroz ok i lepo je mesto.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja