Arso 2452 Napisano Jul 30, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ulje koje je na kolovoz iscurelo iz kamiona uzrokovalo je, jutros nešto posle osam časova, saobraćajnu nezgodu u ulici Bate Jankovića u Cacku u kojoj su učestvovali motocikl beogradskih registarskih tablica i automobil sa čačanske registracije. Do udesa, u kome na sreću nije bilo povređenih, došlo je kada je motocikl marke Jamaha koji se kretao od mosta u pravcu centra grada proklizao zbog prosutog ulja, koje je iza sebe na kolovozu ostavio kamion. http://ozonpress.net/hronika/ulje-uzrok-nezgode-u-ulici-bate-jankovica/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Jul 30, 2016 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć se pozdravismo, u redu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Avgust 1, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Одмах да тражи надокнаду за материјалну и нематеријалну штету (претрпљени страх и трауму). Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 457 Napisano Avgust 25, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal moze da dobije... Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 25, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam vlažan trag na kolovozu ali sam pomislio da je u pitanju voda, nisam mogao ni da pretpostavim da je reč o tolikoj količini prosutog ulja. U buduce ce moci da pretpostavi. Mi koji smo ovo prosli, svaki vlazni trag vidimo prvo kao dizel, pa onda sve ostale mogucnosti. E, da, vrv je u pitanju dizel, a ne ulje... nema toliko ulja u kamionu, osim ako je neki iz modrice. I jos da dodam, da je cesto razlog retardirani vozac koji ne zatvori rezervoar posle tankanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...