Hemija 7 Napisano Jul 24, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zzr 600 Ninja Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje ljudi. Otvaram ovde novu temu, i izvinjavam se moderatorima ako ima vec ovakva , tj. gde bih mogao da upadnem, neka me s'oprostom prebace !! Sinoc oko 22h sam postao vlasnik AA 500 , classic modela iz 2002 godine. Dok ne budu neke slicice, evo sitan opis. Motor je prefarban prosle sezone u crnu boju. Vizuelno ima par tackica koje se daju srediti kod dobrog plasticara (one price, jaoo to ti je zajebato skroz da uradis , to je sveti gral da se nadje i to - mani te me se svi slicni , jer kad ima volje ima i nacina , a narocito kad ima para ) Ovako , da pocnem : Motor je u sasvim finom stanju po zvuku, linearnom ubrzanju (nema trzalica i zajebancija. Prvih par min, posle je super . Temperatura je kao mrvicu ispod tri sata, to vec nije lose ali videcemo da li je i dobro, zbog famoznog termostata. Kocnice su solidne mozda malo zadnja slabije koci. Gume ce izgurati ovu sezonu. Vlasnik je rekao da je promenio rolnice , ulje , generalno taj mali ceo servis , nov akumulator , i odradio je lepo farbanje. Sada ono sto manjka. Vizuelno : lajsna desna, vizir (koji sam se vec dok sa gos'n Ivanom da ga sutra lepo covek postavi, nije prijatno voziti bez . Levi zadnji migavac ne' da radi, e ,ce proradi uskoro ! Plastike negde nisu naj uklopljene ali jbg valjda je i to boljka koja se da ispraviti. Sinoc bez vizira 100-110 na sat i bas jakog frontalnog vetra , potrosnja malo ispod 5 l. Sve u svemu zadovoljan sam. Eto. Ako nekoga jos nesto zanima , nek' se ne stidi. P.s : covek koji mi je prodao motor je ljudina jednom recju, i sve pohvale !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Jul 24, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš temu od 100 i kusur strana o AA500... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15963 Napisano Jul 24, 2016 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav novom kolegi i srecno sa novu makinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hemija 7 Napisano Jul 25, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zzr 600 Ninja Prijavi odgovor kao problematičan Fala vi , dobri ljudi ! Danas promenjena zadnja guma , jer je tako bilo pametnije , i prednja ce za koji dan, a mozda i sutra. Stavljena Dunlop scoot smart. Ivan, covek na mestu i sve pohvale za ljudinu ! Topla preporuka svima koji citaju ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hemija 7 Napisano Jul 25, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zzr 600 Ninja Prijavi odgovor kao problematičan I neka mi neko vise kaze kako da stavim profilnu sliku majku mu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...