velvetwolf 465 Napisano Jul 15, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, predlozite mi koju gumu zadnju (150/70-17) da metnem na motorce! Uglavnom (95%) vozim asfalt i ne alakam mnogo tj. vozim normalno. Napred mi je skoro nova ANAKEE 3. Ocekujem da sa tom koju cu nabaviti predjem barem 15000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 15, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti uzmi i pozadi trojku , dok ne izguras taj komplet pa posle vidi Tourance Next Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 16, 2016 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam fabricke anake 2 i zamenicu ih za vec oprobane Conti Trail attack Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Jul 16, 2016 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan moje licno iskustvo je DunlopSmart izuzetno dobre, medjutim sad vidim da postoji i noviji modedl Dunlopa, za 2016, koji je jako dobar, po testu jedino ga na kisi dere Pirelli. Pogledaj test u prilogu! 1-Test GS guma.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Jul 16, 2016 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa na F800GS stavio tourance next i bio sam zadovoljan. Prodao sam 800 i uzeo 1200GSA i opet stavio tourance next s kojima sam napravio preko 5000 km po svim vremenskim uvjetima. Pokazale su se kao dobar izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Jul 16, 2016 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo pronasao sam i taj test: (kao u prilogu) prevod iz Motorevije! 1-Test guma2016.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Jul 17, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Roadsmart III ne dolazi u dimenziji 21' tako da ni ne moze na GS 800, trailsmart i trailmax imaju dimenzije 21' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 17, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za pirelli scorpion. Neverovatno dobro lepe za asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Jul 19, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovaj motor, posto ima zicane felne, mogu i gume od bicikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nije lepo sprdati se tudjoj muci odnosno dilemi, jer... Vidim da se razumes u gume ko Marica u .. nadam se da ce te urednik kazniti zbog omalovazavanja teme a i clanova, bez obzira sto si prvoborac i narodni heroj. Malo se salim a malo i ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4202 Napisano Jul 20, 2016 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije lepo sprdati se tudjoj muci odnosno dilemi, jer... Vidim da se razumes u gume ko Marica u .. nadam se da ce te urednik kazniti zbog omalovazavanja teme a i clanova, bez obzira sto si prvoborac i narodni heroj. Malo se salim a malo i ne Još bolje i u žičani točak. Pregledaj pažljivo tu zadnju Anakee 3, ume da se nekako izobličava i generalno je problematična guma zbog toga. Nedavno sam radio test vožnju GS-a 1.2 sa svežim Turensima, "made in Germany", ne Kina, mnogo se lepo ponaša i leži motor, mogu da se kupe gume u Beogradu i ne koštaju mnogo. ZORAN je naglasio kišne karakteristike što je u redu naravno, ali sa druge strane dva točka i kiša se ne slažu baš naj bolje i po njoj se motor vozi manje više pod moranje i izuzetno oprezno, odnosno sporo, i ne bi kišnu karakteristiku moto gume uzimao za prioritet za razliku od automobila. I mene čeka uskoro zamena i pomno pratim po netu iskustva ne bi li našao naslednika Anekeu 2. I ja sam asfaltno orjentisan al zalazim na makadam i kvazi off i prijala bi mi neke intermedijum guma sa nešto izraženijom šarom. Konti TKC 70 se pokazala izuzetno dobro po univerzalnosti ali prednja pravi probleme i u Srbiji je skup. Pojavio se novi Avon al nije nabavljiv u Srbiji a mogućnost lake i brze nabavke mi je jedan od prioriteta. Obrni okreni, da ovog časa moram da kupim gume bile bi neke od Turensa ili možda Danlop, ne znam koliko je raspoloživ kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 20, 2016 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Dunlop TrailSmart oko 6500km i istinski sam veoma zadovoljan gumom, takoreci u svim segmentima i na vrlo razlicitim podlogama. Ima je da se nabavi kod nas u realnom vremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...