el classico 6077 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi ga uspravno i vozi.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 11, 2019 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ne cure litre ulja, ali kad stoji duze "obelezi" teritoriju i sve ispod sedista masno, pa kad se jos i prasina zalepi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4892 Napisano Mart 22, 2020 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Scottoilera treba orden da mi daju ... Svi scottovi koje sam ugradio Yamaha thundercat ---> https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/114699-ugradnja-v-scottoiler-podmazivaca-lanca Honda CBR 600 F4i ---> https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/122463-ugradnja-scott-oilera-honda-f4i/ Honda CBR 600 RR ---> https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/127607-honda-cbr-600rr-jer-morao-je-biti-kupljen/ Honda CBR 600 RR , ABS ---> https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/127881-honda-cbr-600rr-abs-2010-god/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 408 Napisano Februar 12, 2022 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Ko radi ugradju scottoileraSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4892 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes sam. Sat vremena posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 408 Napisano Februar 12, 2022 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes sam. Sat vremena poslaVise bi voleo da uradi neko ko je vec radio tako nesto.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1623 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kako podesiti scott. Na bocici gore ima tockic sa kojim se podesava min i max. E a posto je meni zavucen i ne mogu da vidim gde je min i max. Zanima me da li je i kod njih desno okretanje maks a min levo? Mozda glupo pitanje al se zaista ne vidi nista na njemu napisano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4892 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna kap u 60 sec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Februar 12, 2022 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, savavavan said: Vise bi voleo da uradi neko ko je vec radio tako nesto. Sent from my SM-N975F using Tapatalk koji motor je u pitanju i koji skot? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 408 Napisano Februar 12, 2022 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan koji motor je u pitanju i koji skot?V strom 650xt 2020god v sistemSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4892 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan A odakle si ? Ako si iz Bg , jedan dan na parkingu resimo to uz pivce , sta je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2592 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 1616 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Na novijim stromovima 650, od 2012 i novijim, vakumi za kačenje oilera nisu na samim cilindrima nego se seče crevo i ubacuje T račva koju dobijaš u kompletu. To ti je najveći posao oko ugradnje podmazivača. Ta creva se nalaze bočno, imaš i sa leve i sa desne strane, imaju na sebi uzdužne bele linije, pronadji na netu kako izgledaju ili na scottoiler sajtu. Posudu stavi ako možeš ispod sedišta, tu je najbolja pozicija, pored zadnjeg amortizera, da stoji vertikalno. U Novom Sadu je prodavao Markone sa foruma, on bi mogao da ti ugradi ako se ne snadješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 408 Napisano Februar 12, 2022 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan A odakle si ? Ako si iz Bg , jedan dan na parkingu resimo to uz pivce , sta je problemNs Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Februar 12, 2022 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, savavavan said: Ns Sent from my SM-N975F using Tapatalk Javi mi se sledeće nedelje 069650060. Ugardio sam sigurno 50ak komada. Dogovorićemo se nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 408 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Javi mi se sledeće nedelje 069650060. Ugardio sam sigurno 50ak komada. Dogovorićemo se nešto.Ok hvala javljam seSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1623 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se moze kupiti ulje? Koga god sam zvao nema ga na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @Zarkeladdmoto ruma, čini mi se u subotu sad da sam video na polici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1623 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, zovem ih sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...