Gasho 5 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam dobio kameru koja se pričvršuje na motor ili na kacigu, po vašoj želji. Uz nju je stigao i digitalni recorder koji snima na hard disku veličine 30 GB. Za sada sam to samo postavio da vidim kako izgleda, a proba će uslijediti čim mi vrate vozačku. Rezultate ću takođe postaviti u ovoj temi. Evo malo slika kako to izgleda i link na proizvođača... Da napomenem da je HDD recorder postavljen na volanu gdje inače držim GPS, jer su dimenzije identične sa Garminovim uređajem... http://www.dogcamsport.co.uk/helmet-camera-mpeg4-recorder.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Savrseno Ako nije problem da napises o kom modelu se radi i marku kamere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link ispod slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo! jedva cekam da objavis iskustva i footage! btw. cekati na dozvolu za off-road? ja mozda i ne bih izdrzao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna stvarcica! Jedva cekam da vidim neke snimke. Verujem da cemo se svi oduseviti ( sudeci po ranije postavljenim slikama...) Nego, nikako da na ispricas sta ti se desilo sa dozvolom...Vec si drugi put pomenuo na forumu. Pricaj, priznaj ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo neki iz Jamesa Bonda? GSA, mitraljez edition. Gasho, daj snimke sto pre i da se lepo vidi kako u levoj krivini BMW, zbog mane boxer motora, pada, a u desnoj hoce da se ispravi....ili obrnuto, ne secam se vise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ma Djuro sve si pomiješao... Može da se legne u krivinu samo ako si u leru, jer bočni trzaji bokser mašine ne dozvoljavaju ništa osim pravolinijsko kretanje i ne previše brzo... To Joseph: Uzeli su mi dozvolu jer sam na mjestu gdje je dozvoljeno voziti 50 na sat, a to je gotovo svuda kroz CG, vozio 85. B kategorija će mi biti vraćena za par dana, a A za tri mjeseca... > > > > > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan gasho, mozes li mi reci ima li posebno da se kupe dodana svetla, kao sto ti imas na gs-u, sa leve strane, vidi se na slici? I da li ona mogu da se ugrade na kle500, na primer? izvinjavam se za mali off ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se ugrade dje hoćeš. Ova su radjena za BMW-a i koštaju dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Provozaj se malo po kraju bez dozvole da vidimo slike i film kakav ispada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio ovu opremu za snimanje? Ima li negde kod nas? Cena? I meni je potrebno samo jos ocekujem tvoje iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 29, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Preko interneta... Evo ti link ispod slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 29, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom.(mislim na kameru,ne na oduzimanje dozvole) Jos kad stigne dozvola, kakvih ce snimaka da bude, vec mi nije dobro. Gasho rulz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan dobra je fora nositi je i na kacigi,to sam ja trazio i za skijanje,ali tada ne znah gasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au meni uzese za B preksinoc na 2 mjeseca (111 kroz bulevar... opravdanje : bilo je 3 sata nocu i nidje zive duse) ali mi pandur rece da mogu da vozim motor sa onom potvrdom sto mi je dao (mada vozim i auto ali sad samo kroz grad tuda ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan olesise vas u pg! ja jos uvijek samo kazne placam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...