duledjo 154 Napisano Jun 20, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na forumu, zeleo bih da moj maxi skuter menjam za veci motorcikl od 500-750ccm, u dilemi sam koju vrstu motorcikla da odaberem, s obzirom da nisam bas sportski nastrojen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 20, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan DL 650, probaj da ga menjaš "glavu za glavu" Mislim da ti ne treba drugi savet, sve sam ti objasnio u 2 reči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 20, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha tenere XT 660 Z (enduro) posto nisi trkac, glava za glavu kako rece kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Jun 20, 2016 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, za početak si definisao raspon za kubikažu... i to je neki početni element. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 20, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dule, jesi zamenio već scooter, pa se ne javljaš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jun 20, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan jesam kupio nisam zamenio uzeo sam bmw cs scarvera koji je bio ponudjen na forumu ali nije hteo zamenu pa sam platio kesom sad mi treba kupac za madisona i za gileru kuguar125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan koje je godište madison, i u kakvom je stanju...drugar voli taj model, i skoro je nešto pominjao da traži...pa pretpostavljam i da bi kupio nešto povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jun 21, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Malaguti madison je 2002 primerak je besprekoran sa 10000km predjenih garantovano servisnom knjizicom zadnji servis na 6000km u ovl servisu u zg kupljen od sekretara austrijske ambasade u bgd pre 6 god . ja ga registrovao 1god ima stare tablice provozao se sa njim pola rezervoara i otad stoji u garazi. ispravan pali radi akumulator cu kupiti nov ostaje registracija i zamena ulja za cenu mislim da je 1400e za ovakav primerak ok .gume na njemu su fabricke nikad promrnjene. Zaboravio sam da napomenem da je ovo model od 250S ccm sa proslavljenom Yamahinom masinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ne odgovara mu, mator je i jaka mu je cena, traži onaj noviji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jun 21, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...