ŠekiKG 4332 Napisano Jun 19, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za kraći odmor, po meni nije za više dana, ali za skraćeni vikend - idealno. Vajat se nalazi u Orašcu, blizu Aranđelovca, do njega sa glavne džade vodi dobar asfaltni put, ali je dosta uzan i natkriven granama, tako da bi trebalo voziti opreznije. Ova fotografija je planirana kao poslednja, ali čudnim spletom okolnosti, postavljena je kao prva. Sudbina ovih manekenki, koje odmah prilaze stolu gde se poslužuje hrana ne bi li iskamčile koje parče hleba, je da završe, u raznim oblicima, na stolu. how to screenshot on windows U okviru Vajata je i više brvnara za prenoćište gostiju, a motore je moguće (gazda i predlaže) parkirati u dvorište. images upload imgur Brvnare imaju bračni krevet i pomoćni ležaj, klimu, Total TV, bežični interner, kupatilo... Veoma čisto i uredno. Prenoćište 12 evra, sa doručkom 14. photo sharing websites host image Komšiluk image hoster Pogled sa terase brvnare: free image uploading Restoran ima i natkriven (zatvoren) deo, normalno u etno stilu, ali je većina gostiju u bašti. img host Pomalo i morbidna slika, pogled u budućnost: Od roštilja imaju sve, preporučujem domaće kobasice koje su fenomenalne, ražnjići nam se baš i nisu svideli. Pečenje ispod sača, jareće, jagnjeće i juneće- fenomenalno. Salata iz njihove bašte, sir odličan, naravno i domaća pogača. upload img upload img Za spavanje fenomenalno, ptice ubijaju ujutru od pesme, vlasnici krajnje opušteni. Supruga i ja smo se ranije probudili, jer smo planirali da se još malo provozamo Šumadijom, ali je jedino majka vlasnika bila budna. Kada sam je pitao za račun, rekla mi je da ostavim koliko mislim da bi trebalo, jer će njen sin (vlasnik) doći tek za pola sata, pa da nas ne zadržava. Normalno da to nismo prihvatili, jer smo imali i neke goste, e onda je bilo nuđenje besplatnom rakijom, kafom, kao izvinjenje zbog dangube. Divni ljudi. Niko mi nije zatražio ni ličnu kartu, niti sam bilo šta platio do odjavljivanja, tek prilikom odlaska smo platili račune od prethodnog dana i noćenje. I još jedan detalj: Sinoć je počeo ludački pljusak, svi iz bašte smo ušli u restoran (primetio sam da ima dosta Beograđana) i vlasnik mi prilazi i zove me da odemo da pokrijemo motor, ili da ga nekako ubacimo pod trem brvnare u kojoj smo smešteni. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakav telefon da se najavis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 19, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik se zove Dragan,tel. 064/165 27 25 i 034/6 709 501. Mislim da je pametno rezervisati, ja sam rezervisao tri dana ranije, što se pokazalo pametno, jer je sinoć nekoliko gostiju tražilo da prenoći, ali je sve bilo zauzeto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 19, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Veoma primamljivo. Moze li neka skica mape kako da se lakse pronadje. ili GPS kordinate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 19, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Evo još par fotki, radi boljeg uvida free image uploading free screen capture software Ove zverke se čuvajte! Ukoliko vam budu otvorena vrata, ulazi odmah u sobu i preti opasnost da vas napadne i ugrozi vam život maženjem screen shot adult image host photos upload free photo hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 19, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Veoma primamljivo. Moze li neka skica mape kako da se lakse pronadje. ili GPS kordinate? http://www.karadjordjevvajat.com/kontakt.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre neki vikend, fenomenalan ambient i klopa, planiram neko noćenje, pogotovo zbog ovih ptičica ujutru Detaljnija lokacija... https://goo.gl/maps/Vb48A3EkQWw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 19, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je to u novembru 2008, mnogo toga se promenilo ali je klopa i dalje ostala vrhunska. Izvini Sumadinac sto postavljam link u tvojoj temi ali evocirao si mi uspomene na tu davnu godinu. Tada se vozilo gotovo svaki vikend, bez obzira na zimu. Mnogo dragih ljudi koji vise nisu na forumu, jedini ja ostao ovde da mrsim muda. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/18787-do-srca-sumadijenova-voznja/page-1?hl=%20karadjordjev%20%20vajat 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 20, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sumadinac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 20, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je to u novembru 2008, mnogo toga se promenilo ali je klopa i dalje ostala vrhunska. Izvini Sumadinac sto postavljam link u tvojoj temi ali evocirao si mi uspomene na tu davnu godinu. Tada se vozilo gotovo svaki vikend, bez obzira na zimu. Mnogo dragih ljudi koji vise nisu na forumu, jedini ja ostao ovde da mrsim muda. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/18787-do-srca-sumadijenova-voznja/page-1?hl=%20karadjordjev%20%20vajat Tebi je sve oprošteno Na brzinu sam pogledao deo teme, večeras ću sve na miru pročitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1284 Napisano Jul 10, 2016 Drug član, 1159 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo malo utisaka: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11228-drumske-kafane/page-22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 10, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ti se svidelo. Kobaje imaju specifičan ukus, kao da ima i mesa od divljači. U svakom slučaju- odlične. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 10, 2016 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je to u novembru 2008, mnogo toga se promenilo ali je klopa i dalje ostala vrhunska. Izvini Sumadinac sto postavljam link u tvojoj temi ali evocirao si mi uspomene na tu davnu godinu. Tada se vozilo gotovo svaki vikend, bez obzira na zimu. Mnogo dragih ljudi koji vise nisu na forumu, jedini ja ostao ovde da mrsim muda. Mikula gasi svetlo pa i mi da palimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jul 11, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, kada se samo setim... bilo nek davne 2008e.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj ga zašto hramlje? Ranije je bio odlična polutka-vezni igrač (ja forsir'o odbranu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6437 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 3039 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Joj, Mrleee... Šta mi radiš. Da znaš da nisam bio već jedno 3, 4 godine. Moraću to da ispravim. Inače, predjelo je obično takvo da vam za jelo ne ostane mesta. Sve ispod sača je fantastično, krompir je savršenstvo. Sad razmišljam, nikada nismo imali "mesta" za dezert. Da treba nekog da izvedem na razbijanje od klope, bilo bi tu. A pošto je blizu Aranđelovac, tamo ima Lovačka koliba ili tako nekako. Od centra se krene u brdo, pored samog parka, one strane koja je bliža centru. Klopa je neverovatna, čak imaju domaću malinu sa sodom (da se podsetimo detinjstva). Vlasnica sama pravi sirup od maline. Ljilja je popila toliko sokića da je samo bućkala do kuće :D @Mikulanac Mi ti nismo dragi ljudi? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 11, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vise nego dragi ali vas slabo ima, gubite bitku sa vetrenjacama. Prvo me Peki obradovao sa javljanjem jer ga dugo nije bilo. Zatim Mrle sa slikom tebe i Ljilje i naravno klope, voda mi krenula na usta. Tu je i neizostavni Komsa tako da mi je danas puno srce. Inace kafana koju si pomenuo se zove Lovacki raj i stvarno je boles' 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 12, 2016 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kako je ovde privlačnooooo... Odoh tamo prvom prilikom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 12, 2016 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Inace kafana koju si pomenuo se zove Lovacki raj i stvarno je boles' Kucamo na vrata zaboravljenih asova... Pedriić, ja, Slađa i Crna Mrlja...28.10.2008. u pokušaju da se vratimo kući posle ubistvenog ručka u Lovačkom raju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...