SHeLLe 850 Napisano Septembar 25, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Na sigurno ga gurn'o )) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Septembar 25, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A avionom da odeš po njega? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Septembar 25, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Jebo avion, idem autom. Kako bi drugacije imao razlog da odem negde... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan A ti si njega ostavio samo da bi imao razlog da se vratis Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Septembar 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Izgovor ne razlog ))))). Poceo sam da kriziram... ali ne bez motora nego sa od onih ukrainki i ruskinja. Sa ovim nasim nemam uopste zelju da tvrdim pazar i da mi tupe do 101 i nazad... Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Octobar 6, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa ovim covekom Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel bre jel tebi bila vidovita pa si povukao na nju??? Juce izlazim iz kuce i krecem za Msk, stize mi obavestenje sa foruma. Evo me u kievu sada. Krenuo moj drug Sloba samnom. Uzeo sam nam posebno sobe za veceras. Ugovorio sam neke preko tel drugarice Psla odluka preko slike. Mislim i ja bi je opalio al naljutice se ova sto je vec tresem... a evo i te za mog druga A ima neke i kad se vrnemo iz msk Znam znam sad ce ovi vajni da krenu da nalaze mane Dok oni nalaze mane mi ce da jebemo i lupamo recke pa kom opanci kom obojci.... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan ova brate nema manu :sampion:dobra je ko dobar dan...ne znam kakva je ta sto tebi zapala,al ja bi se za ovu djorao aj pa dobaci nesto u slici i reci.... I zelim vam dobar provod i da osvetlate obraz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ova sto je kod mene ta je vec proverena. Ne menjam je. A ova je dobra. Nego pojedinci uvek nalaze neke mane. Bas me zanima kakve oni to tresu. Ja bolje nemam... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan SHeLLe, daj bre trpaj slike u rubriku "Devojka dana" u "opštim temama". Ubeđen sam da bi tamo bio vodeći na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti sta drugi pricaju,vazno da je tebi dobro... dok je sveta i veka ukusi ce biti razliciti...uvek sam imao obicaj da kazem kad se skupe da mi govore kad nesto radim kako to treba uraditi...kazem "izvoli kolega pokazi mi kako treba" Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan I ? Ja da trpam i onda ovi sto trpaju po kompu da krenu mene da trpaju.... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan SHeLLe, daj bre trpaj slike u rubriku "Devojka dana" u "opštim temama". Ubeđen sam da bi tamo bio vodeći na forumu Ma jok brate...tamo je cenzura...samo gledanje ,ne smes nista da "lanes" odma te iseku...cak i ako nisi izasao iz opsega kulture no si u sveri duhovitosti ...nije vise zanimljivo... Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti sta drugi pricaju,vazno da je tebi dobro... dok je sveta i veka ukusi ce biti razliciti...uvek sam imao obicaj da kazem kad se skupe da mi govore kad nesto radim kako to treba uraditi...kazem "izvoli kolega pokazi mi kako treba" Послато са LG-E460 Sve si to u pravu. Da nisu trpali ova tema bi bila mnogo bogatija. Bilo bi nesto i za mog druga i zubara koji je krenuo da prati forum ujutru dok zena nije u blizini ))))) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Znam znam sad ce ovi vajni da krenu da nalaze maneOva nema mane, osim što sedi na 'ladnom betonu. E, to ne mogu da razumem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3062 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Shelle on the road again Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 736 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 1128 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Probudio se Shelle,ideeemooo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde se probudio. Ovde nocas bilo 0C u jednom trenutku jbt Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3151 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ova je dobra za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj tupi nesto nece kao. Ma ako poludim ima i njega i njih dve da opalim. Ma dobra je nego sta je. Nego ne mogu preko ove. Ma samo da se mi uparimo. Cim vratim motor za bg, vracam se u kiev. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan @bobi krofna lepo sam ti rekao ajde samnom u rusiju i usput a ti oces kineskinje. Jeble te one... voli covek one kosooke pa to ti je... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti organizujes sex-ture u Zemlje bivseg SSSR - pare da namlatis !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2658 Napisano Octobar 7, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2682 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti lepo organizuješ turu za vožnju i povedeš zainteresovane. U opisu napiši samo za one koji mogu i žele, oni što se nećkaju i biraju drugi put. Opss evo mi žena, moram da prekinem ... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Shelle,vidi brate da se nekako pobratimimo tamo sa njima,ko za vreme stare Juge...pa da dzumle idemo malo mi tamo malo one 'vamo... Jao crni Slobo sta se snebivas,ova je ko grom...mozda bas zato Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Octobar 7, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Shelle za nAkog ministra. . .jos koji odsek da mu se dodeLi? Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...