mouse0 551 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, ne menjaj boju, da mi ostali kad dodjemo sa zutim motorom iz SRB ne moramo previse da se cimamo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 17, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam jebac do jebaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 18, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Svako u skladu sa mogucnostima... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 18, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, ne menjaj boju, da mi ostali kad dodjemo sa zutim motorom iz SRB ne moramo previse da se cimamo Ja cu zbog te boje da najebem. Najbolje da masina bude siva , crna ili bela. Takvih pun k ima. A ne ono vidjen ovde vidjen onde - ili kazem spavao sam kuci a oni kazu ne lazi bio ti motor u gradu.. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Avgust 18, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan E bogami Shele,nije tebi lako.Znaci sledeca destinacija za putovanje je Ruija i Belorusija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 18, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ima @SHeLLe neku foru, neki picolovac, ili što bi omladina rekla žvaku. Nije baš da se samo pojavi, a one nagrnu. Još ako bi nam otkrio neku tajnu, pa i da se pomogne koleZi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6446 Napisano Avgust 19, 2016 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sa forom se rodis ili ne, tesko moze da se nauci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 19, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Aca dao odgovor. Rodis se, nemas blam, imas zvaku,gestakulaciju i to je to.... Ostalo moze tata da se ljuti ako vi kazem Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 19, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Shelle znam kako ti je robe sa tim usudom ;) Послато са LG-E460 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kuci, dosta je bilo, sve slabije pišeš a ko zna da li nešto i je#avas?! Uzeo si zlatnu medalju i nemoj sad da zajebes stvar na kraju Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Avgust 20, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kuci, dosta je bilo, sve slabije pišeš a ko zna da li nešto i je#avas?! Uzeo si zlatnu medalju i nemoj sad da zajebes stvar na kraju Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Slazem se.....pakuj kofere i kuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 20, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Bio li je juce neki post koji je u medjuvremenu obrisan?! Tako mi se cini Послато са LG-E460 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasazr 13 Napisano Avgust 21, 2016 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno postavio sliku neke a ona nasla fon i ko zna jel nam sad ziv vise se nejavlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 21, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno postavio sliku neke a ona nasla fon i ko zna jel nam sad ziv vise se nejavlja Sasa,iskreno briga je pocela da se javlja...jes blesav nacisto,al steta da ga Rusi,il Ruskinje dokusure....da su barem Bugari lakse bi mi bilo Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 21, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ziv saaam. Nego hocu kuci oa pre polaska da ispreskacem sve sto mogu .... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 21, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Nes ti moci da sednes na motor kad podjes kuci Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 21, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Batke bitno da su jajca na mesto, sve ostalo manje vise bitno. Uskoro moram da bezim kuci hteo ne hteo,,, Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 22, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Sto da bezis, da nisi nesto "uprskao" ahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3064 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Shelle kakva je situacija na istocnom frontu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasazr 13 Napisano Avgust 23, 2016 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shelle kakva je situacija na istocnom frontu?Ko i nemci onomad-kurcevit ulaz pa bezanija glavom bez obzira :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan 'Oce ga uvati sneg...smrznuce se u Moskow ko pi**a... Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Morace da saljemo nekog "Sprintera" da ga dotransportujemo zimus...njega i zujku Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Neka njega tamo, bolje doterati par ruskinja Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 23, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ziv sam. Uprskao mnogo. Oce da me zene. Oce da se udaju. Imam kljuceve od 4 stana ovde. I 4 razlicite. Svaku noc spavam kod neke. Hotel mi je postao luksuZ. Desavanja svakakva a linija dugacka. Krenem da se vidim sa Jednom upoznam jos dve. Sinoc sam krenuo kod jedne i kasnio citavih 6 sati. Trebali smo da se vidimo posle njenog posla u 6. Ja dosao posle ponoci. Bio sa drugom. A pritom sam ispalio jos dve Vise ne znam ni kojoj sam sta rekao , i koji razlog slagao. Dal ovi rusi bre uopste jebu jbt, to mi juce palo na pamet Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Ziv sam. Uprskao mnogo. Oce da me zene. Oce da se udaju. Imam kljuceve od 4 stana ovde. I 4 razlicite. Svaku noc spavam kod neke. Hotel mi je postao luksuZ. Desavanja svakakva a linija dugacka. Krenem da se vidim sa Jednom upoznam jos dve. Sinoc sam krenuo kod jedne i kasnio citavih 6 sati. Trebali smo da se vidimo posle njenog posla u 6. Ja dosao posle ponoci. Bio sa drugom. A pritom sam ispalio jos dve Vise ne znam ni kojoj sam sta rekao , i koji razlog slagao. Dal ovi rusi bre uopste jebu jbt, to mi juce palo na pamet Sent from my iPhone using Tapatalk Shelle,lepo sam ti rekao da ako hoces da izgines od cavke,idi u Moskvu....Rusi ne jebu,oni uglavnom locu,pa se posle biju,cuvaj se policije oni su gadni stvarno...ne znaju za zakon,dok im ne das pare mogu da te napucaju...kad te uvedu u auto znaj da ocekuju lovu...inace ti uzmu telefon ili sta god vredno imas i "tica"... Desavalo se kod Rusa da muz i zena sede u kafani,zena pokupi srbina i ode da se kresne,cak i odu kod nje kuci...a muz pije i dalje...boli ga uvo...znam da ovo sve zvuci nenormalno...ali Rusi nisu normalni...Shelle to moze da vidi iz prve ruke... Rusija,druga planeta... Послато са LG-E460 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...