SHeLLe 850 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Eee ljakse iz klenka konacno si resio da se civilizujes Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikula251 0 Napisano Jul 27, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan e poduvas mi bobana glavati!ajde dosta si vijao sojke dolazi da pijemo neku kafu onu tvoju Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ееее prokleta sudbina Sinoc ja onako besan jebo bi sam sebe i sve okolo od besa zbog te neke njihove migracione karte , Zovem ambasadu javi mi se portir, ja ga naduvah za sve pare. A covek mi pomogao. Posle mi bilo krivo. I tako ja sedim na motor i razmisljam kome bi sve po spisku i sta da radim kad mrni prilazi riba i kaze na srpskom a ti iz srbije A ja joj kazem ma ja sam iz pizde materine a ne iz srbije. I ne registrujem od besa na kom jeziku pricamo Pita ona sta se desilo i predstavi se. A ja joj ni sad ime ne znam. Videla tablice, a ona cesto u cg, tetka ima gajbu tamo. Ruska posla. I tako ti meni riba pomoze sinoc, jos me ona i drugarica vozale kolima po gradu, nasle hotel gde ce da me prime bez imigracione karte , itd itd. I posle me pitaju odakle tolike zene. Pa ja ih i ne jurim. Same dolaze. A drugarica, jooj dobraaa. Mora da se vratim opet tamo. Samo da sredim ove papire. Bem ti Voronjez, opasne ribe ima. Komotno mogu da bacim sidro na nekoliko dana. A ova se zalepila za mene ko mutava. A ja bi pre drugaricu. Mislim, moze i obe, ne bunim se puno. I oni jebaci probiraci- obe su mrsave Da ne nalazite mane. Nego dajte da vidimo ono sto vi jebete nasta lici. Vi ste deo mog videli. U privatnom ima mnogo vise... Sad sam blizu ukrainske granice. U Belogorod ili kako mu ime. 250km od Voronjeza. Prema ukraini. I ovde ribe akvarijum. Joj na koju stranu pre... Moram da skinem papire s dnevnog reda pa cu onda da se opustim malo I nemoj da me pitate sta mi je plan i gde idem. Krenem na jednu stranu a zavrsim u 3 lepe Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 944 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan zavrsis ti u mnogo vise od tri lepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo falim te Boze prodje sve bez seksa na obe granice. Jos sam napadao pandurku. Sisu ima ko lubenica od 5kg Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno,ali zasto Shelle nema 300 pluseva na svaki jebacki post, to mi ne ide u glavu. Garant citaju putopis pred zenama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Hahahh moze biti hhhahaahah Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sretnem juce naseg zemljaka iz novog sada. I on na utovar u voronjez. Pili pice, covek mi dao korisne informacije. Itd. Extra lik. I ceoma prijstno sredti naseg coveka negde u 3 lepe Malo me jebo oblak juce al prejebah i ja njega Bilo navlacenje kisnog odela One dve dobijete kad se vratim opet u voronjez Jutros ranom zorom ijaoooo kad nisam pao sa motora , odmah mi skocio ... Pritisak i raspolozenje Ovo je verovatno facebook like hahahah Put extra 150-180 pod teretom bez problema. Podseti me ovo na onaj serijsl ulice san franciska Inace u rusiji rade puteve kao ludi. Pista. Ono nije autoput. Juce sam vozio 160-180 isto Dosao u harkiv U rusiji su krs hoteli. A skupi. U ukraini 4* hotel sad uzeo 17e. Hotel vrh izgleda. Sad ce opet neko da nadje neku manu... Jbg Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sad a dopunim telefone , nasapunjam macora i pravac grad. Greota da ovako dobra soba i krevet s nista ne sobalim na njega. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan opalih i jedan selfi. Greota da se ne slikam u bade mantilu Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16242 Napisano Jul 28, 2016 Misbehave Responsibly, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Da li sam ja to dobro shvatio ili si ti samo projurio pored Tule? Vidi ovako; davno sam bio u Rusiji ima skoro dve decenije. Po Moskvi obišao par večeri udarna mesta. Mogao se čovek tamo zaljibljivati na svakih deset minuta po jedanput. Što bi rekli, permanentna tahikardija. Ali Tula, .... brate, prijatelju, druže, .... ako je Moskva bila tahikardija, Tula je bila višestruki infarkt. Ne znam kako je danas, tako je bilo onda. Eto, da ne kažeš posle da ti nisam rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Idem i tamo. Jel znas da sam razmisljao da idem tamo isto. E jos jedno. Pa bre gde god da udjes u bilo koji grad ono je zlo i naopako. Ne verujem za tulu da nije i sad. Burazere. Jebo grcke , ovde je odmor, akcija, atrakcika i sve ostalo. A svi oni koji su kenjali pre par meseci dok sam pricao o rusiji da hocu da idem a oni neeee , nemoj tamo, koji ces moj tamo, znas deru ljude, kidnapuju, te ovo te ono - u debeloj su zabludi Znaci mnogo mi je lose, da bi komotno i ostao ovde. Nadjem neku da prezimim kod nje, pa onda sledecu sezonu jovo nanovo Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Idem i tamo. Jel znas da sam razmisljao da idem tamo isto. E jos jedno. Pa bre gde god da udjes u bilo koji grad ono je zlo i naopako. Ne verujem za tulu da nije i sad. Burazere. Jebo grcke , ovde je odmor, akcija, atrakcika i sve ostalo. A svi oni koji su kenjali pre par meseci dok sam pricao o rusiji da hocu da idem a oni neeee , nemoj tamo, koji ces moj tamo, znas deru ljude, kidnapuju, te ovo te ono - u debeloj su zabludi Znaci mnogo mi je lose, da bi komotno i ostao ovde. Nadjem neku da prezimim kod nje, pa onda sledecu sezonu jovo nanovo Sent from my iPhone using Tapatalk Zamalo i ja da poverujem u te priče....i sviđa mi se kako razmišljaš. Pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da sam kompletna budala ako odem za rusiju. A od onih koji su mi to govorili sve neke kvazi face i junaci. Ma reko idem pa gde puklo da puklo. Samo sto mi iskreno cela ova ruta nije bila na pamet. Hteo sam na kisinjev, odesu i soci. A sad od svega ispade igranka natam navam. Sve je ove bez ikakvog plana Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Uleteo sam u neki kafic. Pun zena. Ima 100 zena i 5 muskih od toga 2 konobara. Na ulici ne znam dal da gledam levo desno il kud vozim. Ni sam ne znam koliko sam puta do sad izbegao situaciju da se ne slupam Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jul 28, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan O pa super,lepo sto si se setio nas pa da nam podelis koju sliku...samo si se raspisao ali od slika nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da volite slike vise neg leba da jedete. Pa evo vam jos neka iz harkiva od veceras Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Jul 29, 2016 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Brate ti bolje da si krenuo kombijem... Ovako na motoru moraš jednu po jednu da usrećiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 29, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan RV kao amerikanci posle 60 god starosti. Kad odu u penziju Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Jul 29, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan SHeLLe-ta za ministra za omladinu i sport!!!! (Može i za kulturu i pevaljke)!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jul 29, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ti radi i predstavljaj nasu zemlju u najlepsem svetlu.Budi nas ambasador... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 29, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Kao mali mnogo sam slusao pesmu od Djoleta Balasevica - imo sam mladog petla... I tako mi uvek te reci na umu Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 29, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Opet i nocas nece biti spavanja. Cekam jednu a dolazi mi druga i pita da je vozim. A ja razmisljam jbt kad je upoznah drugacije izgledala. I zamalo da popnem ovu sto me pitala misleci da je to ona koju trebam da pokupim Kad dolazi ova sto je cekam. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 29, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Opet i nocas nece biti spavanja. Cekam jednu a dolazi mi druga i pita da je vozim. A ja razmisljam jbt kad je upoznah drugacije izgledala. I zamalo da popnem ovu sto me pitala misleci da je to ona koju trebam da pokupim Kad dolazi ova sto je cekam. Sent from my iPhone using Tapatalk Nezgodno Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 30, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro... Ja opalio zornjak selfie za onog sto kukao da ne stavljam slike... Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...