slave74 6297 Napisano Jul 25, 2016 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da ti predlazes pomoc u ljudstvu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskec 22 Napisano Jul 25, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zemun Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ma Shelle-tu treba da posaljemo kilo kriterijuma da uzima uz kafu ujutru umesto ratluka. il ti se lepe te "jace" il ti volis??? Predji malo sa kvantiteta na kvalitet! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3605 Napisano Jul 25, 2016 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Saljemo sleper prvom prilikom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16242 Napisano Jul 25, 2016 Misbehave Responsibly, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Eh, sve jaki probirači iza tastature. Te žnaru, te kršna, te pogrbljena kad čuči. Vozi SHeLLe i ne osvrći se. Samo nemoj da štediš na zaštitnoj opremi. "Kaciga" obavezno, čak i dve. Staviš prvi pa preko njega staviš drugi u koji sipaš malo Tabaska, pa ako neko od vas dvoje zanjišti - znači neki je pukao; prekidaš vožnju. To ti je Double Safety with alarm. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 25, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Tako se zalomilo. Ima ih raznih , krsne, sitne, dinamitne... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 26, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Eve vi ga jos jedan od one veceras u 9 Onu sa slike sam u neki sumarak pa nije bilo izvodljivo da slikam Drs dobro ti to za alarm. Samo nebi valjalo da moj pukne, poceo bi da bljujem vatru cccc Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 944 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan sto kaze @drs, ovde sve sam bred pit i ricard gir na forumu ...SHeLLe, samo udri brate, ja iskreno nisam nimalo u tom filmu ko ti al ako tebi fino i ima ko to da proprati - eto veselja i zanimacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 26, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Bobi tebe cu da metnem u prvi red za gledanje na metar od situacije da kojim slucajem ne propustis nesto. Hahaha sto mi nisi ovde ti bi pobeg'o od muke. Reko bi tajland je manastir za ovo ovde hahahHaha. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor63 10 Napisano Jul 26, 2016 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bobi tebe cu da metnem u prvi red za gledanje na metar od situacije da kojim slucajem ne propustis nesto. Hahaha sto mi nisi ovde ti bi pobeg'o od muke. Reko bi tajland je manastir za ovo ovde hahahHaha. Sent from my iPhone using Tapatalk tajland je manastir....hahahahaha brate bog si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1638 Napisano Jul 26, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Brate a sta kazes tim ribama, kako ih navatas? Ja dok ne smuvam nesto, treba da otelim jajca a ti ih vatas po 3 na dan? Ne razumem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 26, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Jebem li ga sta im kazem. Kako kojoj, sta mi padne na pamet. 2-3 jebem a uzmem po 10telefona minimum. Evo ti danas se vozim po guzvi a ko je bio u moskvi zna kakva je to guzva... Provlacim se izmedju auta i cim vidim ribu da ne siba poruke po tel ta je moja, mig mig, osmeh, pogled, pitam давай встречи, пит кофе. Daju, hoce bre Fora je samo da pitas, makar ja pitam pa me hoce... Vozis samnom i jebes ko lud hahahah ili sedis kuci i citas Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jul 26, 2016 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Vozis samnom i jebes ko lud hahahah ili sedis kuci i citas Sent from my iPhone using Tapatalk Ahahaahahah Care! Ma pusti sad voznju s'tobom, zadesi se los dan nijedna ne zagrize a ti se sad navukao... A znamo da od biraca nema....a vidim ti ne biras :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1638 Napisano Jul 26, 2016 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucko1 26 Napisano Jul 27, 2016 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da Panda pise najbolje putopise,sve do sad. Bravo majstore uz tebe smo i srcem i kur.em 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Vidim Napredujes samo tako iscedi sve iz teve pa ces se avionom vratiti kuci. nemozes ti da zadovoljis 20 miliona zena a da se ne umoris Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 27, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Hhahah legendo. Nasmeja me opasno. Hahahahah Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16242 Napisano Jul 27, 2016 Misbehave Responsibly, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan @ GuMi5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Znaci idem da jebem mater i konzulu i ambasadoru sad u moskvu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikula251 0 Napisano Jul 27, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta su ti uradili kad hoces da im jebes sve po spisku? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Traze mi debilcine migracionu kartu. Te vizu te kurac te palac. E ti me znas kakav sam. Ima da dignem sve tamo u vazduh Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikula251 0 Napisano Jul 27, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan miran izbroj do 10 i na finjaka ih napusi za sve pare Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo tek cu sad da im jebem mater. Pa ovde picke majko moja na sve strane. Moskva nula. A dosao u voronez 500km od moskve Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Navatao sam neke dve od muke i evo me sedim u nekom kaficu. Nasle mi gde cu da spavam, neki hotel i da mi ne treba taj usrani papir. Pa cu sutra da idem u Belorussiju i onda iz ukraine da uzmem neki jebeni papir. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikula251 0 Napisano Jul 27, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan dve a?ocekujem slike uzeo sam iphon sad vidim sve Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...