Sanjar R1 1 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Može li neko da mi kaže kakvi su ovi motori? https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s720x720/12916976_996808033735706_2362999926926165851_o.jpg http://images3.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/819/8190829/3ce1bdb33699-800x600.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 13, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gomila jeftine kineske plastike i delova loseg kvaliteta, jedina stvar koja nije lose je agregat pod uslovom da je iole vodjeno racuna o njemu, mada opet u odnosu na npr japance istih karakteristika daleko ispod, i po brzini i po trajanju, ako gledas ovo onda bolje ostani na libertiju pogotovu ako je preko 50 cc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjar R1 1 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Znači loš je Liberty mi je 125 Šta bi mogli da mi kažete za HONDU NSR 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjar R1 1 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Znači da ne razmišljam o CRUISER-u ...Koji bi 125 bio najbolji za mene...vozim liberty 125 od drugog osnovne...Sviđa mi se NSR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 13, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa nsr je dvotaktni motor, sto znaci ide ko blesav, trosi mesavinu, tooooosi fino, u toj klasi imas nsr, apriliu rs, yamahu tzr, cagivu freccia... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 13, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i apriliju red rose, kruzer sa 2t mašinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad pogledah slike sto si postavio, pa ovo nisu kruzeri bre, bar ne po izgledu. Mada verujem da su za kruzing araund sasvim OK ... Nego je l to mene oči varaju ili je ovo kopija skarvera ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjar R1 1 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nije cruiser?Ima u polovnim automobilima ova cruiser,tj city cruiser 125,kopija bmw-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ok,ok, kruzer je samo ja kad čujem kruzer pomislim na hondu cm, jamahu xs, kavasaki kz ili el isl. Ne na skarvera i sličnu bratiju, šta ću kad sam staromodan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjar R1 1 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Hhaha,u redu je Da li da kupim NSR-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj ako si vlasnik Lukoila:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjar R1 1 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Hhahaha,znači previše troši,šta mislite o ovom motoru: Hyosung gt 125 rhttp://images3.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/838/8389806/075c980daf60-800x600.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nem' pojma..kinez...zategnes srafofe,zamenis oma' gume i pazis da ne pokisne jer ce da zardja Ali ako je 4 takta 125cc,to ce da bude kilavo,jos ako ima kilazuuu dzaba izgled ko za trke,ima te pretichu oni pizze sto lade po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 15, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hhahaha,znači previše troši,šta mislite o ovom motoru:Hyosung gt 125 rhttp://images3.polovniautomobili.com/user-images/classifieds/838/8389806/075c980daf60-800x600.jpg To ti je puska, ako juris 125 prilicno kvalitetni, korjske proizvodnje, nije japanac ali ne kosta ni upola ko japanac a od kineza dooooosta bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjar R1 1 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo izgleda,kao DUKATI ako se ne varam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2163 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Bolje cbr 125. On je 4t trosi smesno. Oko 3l cak i manje. Ja sam vozio od kolege ide fino. A bukvalno je kao bajs...jako lako se vozi. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjar R1 1 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Bolje cbr 125. On je 4t trosi smesno. Oko 3l cak i manje. Ja sam vozio od kolege ide fino. A bukvalno je kao bajs...jako lako se vozi. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Meni se baš zbog toga i ne sviđa,kao bajs mi je,ja bih nesto dobro,ne preskupo,a i da izgleda dobro,hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2163 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa Meni se svidja. Nekom se svidja sach x road msm da je tako nazim modela... Ni nsr nije nesto sad veci ili tezi od cbr. Samo sto ima plastike pa izgleda da je tezi ili veci. Msm da je glavna razlika u nameni i polozaju sedenja. Na cbr je po meni super polozaj za nsr ne znam nisam vozio...ali sam vozio apriliu rs sto je jako slicno. Cbr mi je nekako pitomiji...skladan a da ne pricamo sto je rentabilniji od ovo dvoje. Dzaba mi od motora od 125ccm ako trosi 6l komotno. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjar R1 1 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Pa da,salžem se za potrošnju Upravo sam gledao i SACHS-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne gledaj potrosnju, kupi onaj koji ti se svidja. Pa neces ti preci 100 000 km sa njim pa da je bitno. Precices 2-3000km i sledece sezone ces ga prodati i kupiti jaci motor, to tako ide... Imas i Varadero 125ccm V2 agregat, veliki motor ide lepo, mozes i devojku da vozis, nije sport, ali je lep. A budimo realni, sport motor ispod 600ccm je glupo i voziti jer te sa 125ccm pretice ko oce (autobus, kamion) pa nije bas ni bezbedno a i izgleda glupo. Kad stignes do 600ccm kupi neki cbr f4 ili tako neki fin motor pa polako.. Do tada uzmi nesto prakticno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 16, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan NSR 125 - 160Kmh RS 125 - 155-160 Kmh TZR 125 - isto oko 160 Kmh itd. Znači, mogu da preteknu autobus ili šleper ali treba da ga zavrtiš za to. Sve su mrtve manje-više do 6-7000, preko toga čupaju. Tipično za cvaje. A ja ne bih kupovao ove sa naših oglasa. Moj savet je da sačekaš sa kupovinom dok ne budeš mogao da voziš preko 125 ili da se držiš 125 4T, veći izbor na oglasima, manji troškovi, lakše se proda kasnije. Imaš iskustva s tim, Liberty je četvorotaktni. Razmisli o Keeway Speed 125... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2163 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se ... Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sanjar R1 1 Napisano Jun 16, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Piaggio liberty Prijavi odgovor kao problematičan Da znate da ste me nagovorili da za sad ne uzimam sport,već ću nekog endura...oduvek mi se sviđao NSR,a i video sam skoro i HYOSUNG GT125R i on moćno izgleda,još je 4T,ali sačekaću malo ili čak sad neću ni polagati za A1,već sledeće za A2,mislim ako mi se otac složi sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2163 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolje odma za A2. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Bolje naravno, sa A2 mozes kupiti neki pismen motor od 500-600ccm na 25kw i voziti ga par godina nasmejan.. A sad mozes kupiti keeway speed 125ccm,on je jeftin, dobar i lako se vozi da se malo naviknes na motor i upoznas fiziku! Ako imas kesa, polozi ti A1 pa vozi malo neki miran 4t 125ccm,cisto da vidis kako je voziti menjac i tako to.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...