sashac 8204 Napisano Jun 11, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tuga.Neka mu je laka zemlja.Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 11, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 11, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:609750-U-sudaru-stradala-dva-mladica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 11, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga pustise za volan ako su vec vidjeli da "ce ubiti nekoga na putu". 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 11, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kad procitam ovakve clanke,nije mi dobro,uopste.Zena pustena iz zatvora,usmrtila bebu,on pijan kao dupe,vraca je posle bezanja,krivuda po putu da fascinira,i momak pogine...eto. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1639 Napisano Jun 11, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4399 Napisano Jun 11, 2016 Drug član, 485 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Sta napisati a da moze da iskaze osecanja .Saucesce porodici brata bajkera a pijana budala neka trune u paklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1037 Napisano Jun 12, 2016 Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nacin na koji je nastala ova nesreca daje posebno tragican pecat...jako tuzno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6322 Napisano Jun 12, 2016 Drug član, 1408 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo li ce im dete biti, ako ga takva majka nastavi uciti o zivotu. Strasno ubice zive slobodno, nastavljaju da se izivljavaju na drustvu, i sto je najgore puno ih u srbiji ima. Jos kad naprave buljuk dece, jer to jedino ne mora da se uci u zivotu, pa ih nakace na teret ne drzave, nego humanih ljudi. A vaspitavaju ih po svom, i pruzaju im svoj primer. Takva deca ce biti isto takvi pokvarenjaci, ubice.. A sto je najgore , porodice civilizovane, postene, koje iznad svega vole svoju decu i uce ih pravim vrednostima , se uzdrzavaju na jednom ili dva deteta. Takav omer losih ljudi je vec pozitivan, uz nasu pomoc ce biti jos drasticniji u korist losih ljudi. Mi ih potpomazemo , mi normalni. Citam novine , devet deset dece, nema posao , pije alkohol (to se prikriva) , zapoceta kuca, zdrav prav, ne zavrsava nista. Pravi decu zbog soc pomoci za njih, odnosno to koristi za sebe. Vapi za pomoc dobrih ljudi, a oni pomazu- ne znajuci da tako odmazu svojoj deci, da tako zakopavaju srbiju(M slovom) . Siromasni su nemaju para ni za jedno dete, pa rodi se, pa jos jedno, pa dokle vise gura.. To treba strojiti, ili da drzava uzima decu i daje normalnim porodicama na staranje, sto je po meni losije resenja od ogranicenja radjanja dece tih budala.Pa patice i ta deca,a patice posle i mnoga druga deca zbog nevaspitanja te dece. I sve se to u krug razmozava, losih je mnogo vise nego dobrih, zato smo tu gde jesmo. A vlast je najbolje i najzesce iz tako nastalog naroda-sto vlasti odgovara.. Odoh u off , molim ljude dobre volje da dobro razmisle kome pomazu i koga finansiraju..Bas zbog toga da bi bilo manje ovakvih tragedija , ubistava...I psihicki bolesnici radjaju decu, a takve bolesti kao i svake druge se prenose i nasledjuju, pa dobro razmislimo kome pomazemo.. Zao mi je momka, zao mi je sto sam morao sve ovo da napisem , u ovoj temi. A ove budale sto ga ubise, ubile bi vec nekog drugog sutra..Nazalost... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jun 12, 2016 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jebote! Ovo iz Novosti? Neverovatno! @Slave: ... Da, na Balkanistanu stanje socijalnog staranja i mentalnog zdravlja je na ekstremno niskom nivou, a način na koji si izneo svoje mišljenje je nešto protiv čega su nam djedovi krvarili '41 - '45! Nacizam, nacionalizam, čisto društvo ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 12, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan DVE SMRTI KOD "ĐAVOLJE KAPIJE"Kod nadvožnjaka, zvanog "Đavolja kapija", u Kuli poginuli Miloš Garača (23) i Goran Milanović (26). Miloš se vraćao sa moto-susreta svoga Moto Kluba Kula, a Goran pijan vozio posle pomirenja sa suprugom.KULA - U stravičnom sudaru na regionalnom autoputu kod Kule oko 1 sat posle ponoći poginuli su Miloš Garača (23)iz Sivca i Goran Milanović (26) iz Vrbasa. Garača se motociklom "Honda" vraćao sa klubskog moto-susreta iz Kule, a Milanović je sa suprugom Editom Baranji iz Sivca automobilom "Fiat Marea" putovao za Vrbas. Tragedija se dogodila na oko 300 metara od nadvožnjaka na izlasku iz Kule prema Crvenki, koji je poznat pod nazivom "Đavolja kapija", jer je na tom mestu dosad izgubljeno mnogo života u saobraćajnim udesima.Do nesreće je došlo kad je Milanović automobilom prešao na suprotnu stranu ceste i udario u motocikl kojim je upravljao Garača. Obojica mladića poginula su na licu mesta. Goranova supruga je smeštena u bolnicu u Vrbasu sa lakšim telesnim povredama.- U petak smo bili na moto susretu u Somboru, a oko 22 sata smo otišli do Kule, odakle smo nas četvorica bajkera oko ponoći krenuli za Sivac. Garača je vozio prvi u koloni. Nismo bili svesni da se dogodio sudar, jer smo videli samo varnice i mislili da je Miloš kliznuo. Onda smo zatekli jeziv prizor. I motocikl i automobil završili su u jarku pored puta - ispričao je Milošev drug Bojan Lakatoš.Poznanici Gorana i Edite kažu da su njih dvoje bili u zavadi, i da je ona proteklih dana bila kod svojih roditelja u Sivcu, gde je on došao da je odvede kući u Vrbas.- Video sam ih u kafiću u Sivcu, gde se on ponašao kao da nešto proslavlja. Došao je u kafić pod dejstvom alkohola i nastavio je da pije. Naručivao je pesme za suprugu... Kad je krenuo prema kolima, rekao sam da će na putu nekog ubiti, toliko je bio pijan - kaže jedan od Sivčana.Miloševi drugovi kažu da je Goranova supruga u policiji izjavila da je on vozio levo-desno po cesti "u želji da je fascinira". Prema prvim nalazima, i automobil i motocikl kretali su se brzinom od oko 100 kilometara na sat.Pokojni motciklista Miloš bio je kondukter autobusa u preduzeću "Putokaz" u Crvenki, a Goran je radio kao sezonac u PP "Sava Kovačević" u Vrbasu i Fabrici biskvita "Jafa" u Crvenki. Miloš je bio neoženjen, a iza Gorana je ostala dvogodišnja ćerkica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 12, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan PO DRUGI PUT U CRNOJ HRONICI - VOZAČ AUTA GORAN MILANOVIĆ Goran Milanović i njegova supruga Edita bili su u crnoj novinskoj hronici i u oktobru prošle godine, kad je ona uhapšena zbog sumnje da je usmrtila svoju jednomesečnu bebu. Ona je tada izjavila da je dete drmala kako bi ga smirila, jer je plakalo i nije htelo da jede i spava. Njeni poznanici iz Sivca kažu da nije jasno pod kojim je okolonostima puštena iz zatvora.Izvor: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:609750-U-sudaru-stradala-dva-mladicaLINK DO ČLANKA U KOME PIŠE SVE O UBISTVU NJIHOVE JEDNOMESEČNE BEBE KOJU JE USMRTILA ŽENA IZ AUTA:http://www.blic.rs/vesti/hronika/horor-majka-tresla-bebu-dok-je-nije-ubila/7hz7dhf « Poslednja izmena: danas u 05:46:15 posle podne MR.Čokanlija » Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6322 Napisano Jun 12, 2016 Drug član, 1408 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote! Ovo iz Novosti? Neverovatno! @Slave: ... Da, na Balkanistanu stanje socijalnog staranja i mentalnog zdravlja je na ekstremno niskom nivou, a način na koji si izneo svoje mišljenje je nešto protiv čega su nam djedovi krvarili '41 - '45! Nacizam, nacionalizam, čisto društvo ??? Ja bih to nazvao zdravo drustvo.. Pogledaj oko puta kojim prolazis, jeste ozelenilo i pokrilo, ali priroda je puna smeca. Ja svoju decu ucim da ne bacaju nista ni u gradu, a pogotovu ne u prirodu.Zna se gde se odlaze smece. Znao sam da predjem peske po 25km, umoran i da ne ostavim nigde papir od cokoladne bananice i praznu flasu od vode. Flasa u ruci, papir u dzepu. Da li bi bilo lakse da sam to bacio? Da. Da li sam pomogao da nam zemlja bude cistija? Zanemarljivo. Pa zasto onda ..Zasto nisam napravio buljuk dece.Imao sam priliku, jos uvek imam.. Svest, savest. I sad ja da pomazem nekome ko radja decu zbog novca,a istu cesto zloupotrebljava,koji ce tu pomoc zloupotrebiti, cija ce deca mozda biti naopaka, i bas ovakva kakav je ovaj ubica.Samo zato sto novine objave tuznu pricu. Neka hvala. Tuzna je nasa prica... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14594 Napisano Jun 12, 2016 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma koliko Slavetova teza imala "nacisisticki" prizvuk ja sam jedan od onih koji mu je dao plus. U principu nisam ekstremista ali planeta zemlja je toliko prenaseljena i to uglavnom socijalno i kulturoloski ne razvijenim nacijama da se plasim da se opasno blizi trenutak jada ce oni "pisati zakone" a to sigurno nece biti vreme u kojem cemo moci da pozivamo na razum. U ovom slucaju evidentno imamo sa jedne strane porodicu (muza i zenu za sad) koja nema nikakvu socijalnu inteligenciju i osim sto su sebi dobri za drustvo su teret i opasnost a sa druge strane mladica koji nije ni zapoceo zivot na zalost. Empatija za likove ovakvog profila jednostavno ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Jun 12, 2016 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Tuga!!! Tragedija! Vecna mu slava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 12, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jadan decko....dzaba eto kolko god pazio naidje kretencina pijana il trezna...RIP nek mu je laka crna zemlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Jun 12, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan RIP, "Ma koliko Slavetova teza imala "nacisisticki" prizvuk ja sam jedan od onih koji mu je dao plus. U principu nisam ekstremista ali planeta zemlja je toliko prenaseljena i to uglavnom socijalno i kulturoloski ne razvijenim nacijama da se plasim da se opasno blizi trenutak jada ce oni "pisati zakone" a to sigurno nece biti vreme u kojem cemo moci da pozivamo na razum." Taj trenutak je odavno dosao, pisu zakone,vladaju i glasaju za sebi slicne,ne samo ovde vec u celom svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jun 13, 2016 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ničim ne podržavam nazi komentare. A da se prosek IQ ljudskog roda smanjuje, dokazano je odavno. Valjalo bi da pogledate film "idiocracy" dovoljno je samo da pogledate trajler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jun 13, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najpozitivnijih bajkera je bio Milos, ko ga je imao prilike upoznati zna o cemu govorim. Sto se tragedije tice, sudsko vestacenje je pokazalo da je vozac automobila cak imao i ugasena svetla prilikom sudara, sto znaci ne samo da je isao levo-desno po putu vec je i palio/gasio svetla, i osim sijalice uspeo je i da ugasi dva zivota.Ljudi, posle tragedije lako je pametovati, ali vec pri drugom picu razmislite o ljudima koji vas vole i kojima mozete nedostajati,ako nista drugo.Za kraj jedan od snimaka na nastradalog nam brata, na kraju snimka "minut cutanja" na sahrani, na nacin koji je sinonim bio za Milosa. Neka mu je vecna slava. https://www.youtube.com/watch?v=5qWbM44V5KY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Naježih se gledajući snimak. Nismo svesni kako brzo može život da se ugasi, sve da se promeni u sekundi :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Jun 28, 2016 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...