Duke_Bgd 1 Napisano April 22, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam polovnog runera 50cc (`99.) Lepo ide, odlicno vuche mojih 100 i kusur kila. Ali bas mora da se navrne gas da bi krenuo, a onda cimne i leti ko lood. Sto je malo nezgodno za voznju po guzvi, moras stalno da ga seckas da bi isao polako.... Covek, koji mi ga je prodao, me uverava da je to fabricki! Kao tezak scoot, tezak zamajac... Meni to malo zvuci neverovatno!? Molim vas za vasa iskustva sa 50cama. Koliko sam video (a ne razumem se previse) nije budzen, fabricki je... unapred lahva! :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 22, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je serijski..I problem mogu da budu rolnice,trebaju da se promene(10tak eura)... Ne boj se nista,to se sve lako resava,cudo je taj variomat....Od nicega napravo "kao" veliki problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano April 23, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio Runera 2004te i vozio ga pune dve godine. Imam skoro 90 kila ali nikad nisam imao potrebu da ga preterano ''odvrcem'' da bi krenuo. Da ne pricam o tome da mu potpuno natovarim kofer, iza sebe ''parkiram'' zenu a ispred cerku. Sve u svemu, oko 180 kg & vuce isto kao kad sam sam. Kad bi me tako zezao u gradskoj guzvi, polio bih ga benzinom i :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 23, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Covek, koji mi ga je prodao, me uverava da je to fabricki! Pa naravno kad ti ga je on prodao. Malo njih za svoju robu hoce da kaze da je losa ili da nesto ne valja. Inace to nije tako fabricki. Moj drugi ima Runnera 2001, vozio sam ga ko zna koliko puta ali to se nikada nije desilo. Vrlo moguce da su ti otisle rolnice u varijatoru posto je on to menjao nekoliko puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 26, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan malo teze rolnice su resile problem. Hvala svima na savetima. Ali nazalost sada mi se otvorio problem sa akumulatorom. Isti umre u roku od 24 sata... Na masci upravljacha sam primetio rupicu, kao za diodu alarma... Verovatno je neko "strucno" skidao, ili ugradjivao i zeznuo instalaciju... Imate li nekog nindja elektricara (a da je jeftin) da mi pretrese komplet instalaciju... Znam, tako je to kad kupuje polovno, somina! :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...