nsinstruktor 42 Napisano Jun 4, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko zadnjih godina, bas u ovo vreme ili malo kasnije nasa mala grupica nestalnog sastava, krece na veliku i cele zime planiranu voznjicu. Prosle godine nas je islo rekordnih sestorica i lepo smo se izvozali po brdima Rumunije i Bugarske. Dodjosmo i do Varne na Crnom Moru i lepo smo se proveli. To sam pisao prosle godine. U medjuvremenu je Goran presao sa Intrudera na daleko udobniji i konforniji TDM900 a ja sa Fazera na Versys 1000. Nakon usaglasasavanja godisnjih odmora, nekoliko rebalansa budzeta, promena planova od mora ka planini i obrnuto, doslo se nekako do mog dugo godina zeljenog Grossglocknera! Polazak 5.06.2016. Mozda malo rano ali tako je ispalo. Ideja je da se smestimo svih pet dana na jednom mestu i pravimo izlete po planinskim prevojima u okolini tako da nam dnevne voznje budu do oko tristo kilometara. Odabrali smo mseto moje se tesko pise a sam bog zna kako se pravilno izgovara, Kötschach Mauthen. Blizu je Grossglocknera, Nockalm Rouda, Slovenije i Italie a koje planiramo obici Naravno do tamo treba stici, pa cemo se prvi dan zrtvovati i voziti auto putem. Ide nas ove godine samo cetvorica. Bob. Varadero, Novica Versys650, Goran TDM900 i Miroslav Versys1000. E.da! To je sutra!!! Motori spremni, KISNA ODELA spremna. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Miroslave samo napred!!Pratim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 263 Napisano Jun 4, 2016 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, suncano vrijeme i dobar provod momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 5, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Srecan i bezbedan put i lep provod. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!! Dobar plan je pola posla! SRECAN PUT!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sretno! Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2872 Napisano Jun 5, 2016 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, lepo vreme i dobar provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2561 Napisano Jun 5, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim jer i ja ovakvu turu ili sličnu planiram za sledeću godinu, ako bog da da se sve poklopi. Sve najbolje i da vas vreme služi, da se živi, zdravi i prezadovoljni vratite. Pozz :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 895 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan U 15:00 bili uočeni na Bledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsinstruktor 42 Napisano Jun 5, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U 15:00 bili uočeni na Bledu. Hvala za preporuku za kamp. Dobro smo ruckali. A posle kisa do.... pa do Kotschah Mauthena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsinstruktor 42 Napisano Jun 5, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Miroslave samo napred!!Pratim!! Prvi dan uspesan. Kisa nas nije izneverila, padala je od Bleda dovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 5, 2016 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobar uvod...sad samo razrada i zakljucak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobz 30 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Temerin, SRB Motocikl: BMW 1250 GSA 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na vrh Sent from my SM-N910C using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobz 30 Napisano Jun 6, 2016 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Temerin, SRB Motocikl: BMW 1250 GSA 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Bregana jučer Sent from my SM-N910C using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jun 6, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put, dobru atmosferu i ovu spoljašnju vam želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsinstruktor 42 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kombi Fiat Ducato svakako nije bas najudobnije mesto za spavanje ali ako je putar, onda ima zadnju klupu koja je ravna a kako sam noge podigao na oslonac vrata. sasvim dovoljno mesta je ostalo da pod glavu stavim rukav jakne i da se ostatkom pokrijem. Protektor u rukavu je veoma dobar i kao zastita od vibracija jer je motor upaljen a grejanje na minimumu, jer iako je mesec Jun, noci su sveze, ovde na ulazu u Austriju iz Nemacke u okolini Salzburga. Kombi u kojem spavam je na prikolici zakacenoj na drugi kombi, Nalazimo se na odmoristu za kamione pored benzinske pumpe. U blizini je autoput, u daljini planine, iza njih izlazi sunce koje me u saradnji sa greanjem u kombiju budi. Pruzam ruku. gasim motor. Dok cekam da se drustvo razbudi, razmisljam o nasoj avanturi koja se polako blizi kraju, kako se razbacane kockice polako slazu i koliko je, na brzinu odabran naslov ovog mog pisanja imao uticaj na sled dogadjaja. Ako se iko pita otkud ja u kombiju u Nemackoj na "moto" avanturi, bice razjasnjeno u narednim danima ako ja budem imao vremena da pisem a vi volje da citate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jun 19, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Podseca me na mog druga iz osnovne skole. Uvek je citao sta pise na prvoj I poslednjoj strani lektire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasaFZ1 7 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gsx s1000f Prijavi odgovor kao problematičan Večeras da sedneš za komp ostao si dužan razradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Februar 15, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A sta sam ja napisao. Prva I poslednja strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...