zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ladno me zezne prodavac vozila i ne da mi kupoprodajni ugovor imam ja jedan primerak a traze mi dva u poreskoj da mogu da platim porez i odjavim vozilo u Pancevu da bi prijavio u Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 3, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Overi kopiju u opstini Sent from my HT3 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam do beleznika sad ali za glupost jos 1000 din Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda da mozes da overis ugovor a da si otvorio ovu temu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam u sta vas je danas iznerviralo ali ne mogu tamo da pisem. Ne znam zasto a iznerviralo me i lepo sam se ispraznio pisanjem. Izvinjavam se Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jun 3, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da imas prijavljen u vlasnistvu : " xj6 , 2009 " , ali ne razumem sto u temi sa MZ ljubiteljima to delis . Da li njih smatras naj normalnijim od svih !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda mora i njoj da ostane jedan primerak. Mali ovaj svet ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni i ne treba kad prevedem na sebe ali nisam znao da ostaje u poreskoj jedan.Ne znam kako sam zavrsio u ovoj temi klik klik i .... Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda mora i njoj da ostane jedan primerak. Mali ovaj svet ...A vas je bio Atos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Super.. Jel trebam na nesto da obratim paznju? Sta da menjam? Video sam manzetna je pukla i dobro ona brava i podiza. Nisam skidao jos tockove da vidim plocice ali mi deluje da malo teze koci. Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravu sam naručio pa mi kinez otkazao porudžbinu pre neki dan. 12$ na aliexpresu. Treba da se uradi servis, ulje i filter. Supruga je prešla samo 3000 km za godinu dana, pa ja nisam menjao ulje. Manžetnu nisam ni primetio. Prodali smo ga jer nam ne treba, a ne jer ne valja. Inače više godina je bio u vlasništvu supruge vlasnika jednog servisa u Rumi. Na ramovima tablica ti je broj. Odličan autić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem i meni deluje odlicno. I ja sam uzeo za suprugu da nauci da vozi,a i ona nece puno prelaziti.Lak je za voznju,ne lupka nista ne zvecka Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ćeš biti zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Jun 3, 2016 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki mehanicar ali se do sada nisam zeznuo kada sam kupovao auto ili motor.Vidi se sa 10m dali je normalan auto ili krs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...