K_A_W_A 948 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko neki online sajt (ne bih nikakve programe da instaliram) gde mozes da iscrtas celu tvoju rutu sa 20+ tacaka. Zeleo bih da iscrtam celu moju moto rutu koju planiram da pocnem sad u sredu. Bice puno gradova i drzava, pa zelim to sve da vidim na karti. Da pojasnim, zelim sve da vidim u jednoj karti celu rutu. Znam za ViaMichelin ili Google Maps, ali na prvom sajtu moze samo 8 MidPoint, a na drugom max 10 MidPoint. Meni treba nesto gde moze mnogo vise tacaka da se obelezi. Google maps je super, jer mozes i rucno da menjas liniju putanje i on odmah preracunava, ali na zalost samo 10 tacaka moze da se upise. Pa reko ako neko zna tako neki sajt kao G. Maps, ali da moze sto vise MidPoint tacaka da se obelezi. Hvala u napred na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 697 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj HERE, mozda moze vise od 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj HERE, mozda moze vise od 10 Koliko sam ja probao, ne moze vise od 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 2, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ViaMichelin ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ViaMichelin ? Druze, pa napisao sam gore na pocetku da ViaM. moze samo 8 MidPoint. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 2, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ah izvinjavam se, opet sam obnevideo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motoplaner.de/ Moze sigurno preko 10, a koliko moze nisam uspeo da dosegnem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motoplaner.de/ Moze sigurno preko 10, a koliko moze nisam uspeo da dosegnem. BINGOOOOO !!! To je to druze, HVALA Znaci samo idem i klikcem gradove i naravno mogu da menjam-ispravljam rutu odmah na karti i on automatski preracunava. Ovo odmah ide u BOOKMARK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4852 Napisano Jun 3, 2016 Ne silazi, 5571 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i u Basecamp-u da iscrtas rutu, po danima i da se vidi citava, prebacis je u navigaciju, i posle po danima startujes odbranu rutu i gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i u Basecamp-u da iscrtas rutu, po danima i da se vidi citava, prebacis je u navigaciju, i posle po danima startujes odbranu rutu i gas. Znam to Doco, ali meni je samo trebao neki ONLINE sajt bas kao ovaj sto je kolega Nesa-St predlozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jun 3, 2016 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mozes i u Basecamp-u da iscrtas rutu, po danima i da se vidi citava, prebacis je u navigaciju, i posle po danima startujes odbranu rutu i gas. Doktore moze i odavde ruta da se prebaci direktno u navigaciju, kod garmina moze samo za seriju 500 ja sam koristio na zumo550 na zumo390 ne funkcionise nesto, pa sad radim preko BaseCamp-a, kad se napravi ruta klikne se samo na dugme export Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4852 Napisano Jun 4, 2016 Ne silazi, 5571 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za Zumo 550 sam kreirao u Map Source-u, a za Zumo 390 kreiram u BaseCamp-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1682 Napisano Jun 6, 2016 Drug član, 1349 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan www.kurviger.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 1, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najbolji sajt za planiranje http://www.routeyou.com . Mozes da dodas koliko god hoces tacaka, plus kada ne poznajes region odaberes motor - nicest route i on ti da u zelenoj boji najlepse puteve za motore. Mozes da napravis rutu i da je eksportujes u vise formata. Takodje ti daje i nadmorsku visinu i procente za uspon i cak preracunava shodno tome "tezinu" rute. Na zalost, sad vidim da za Srbiju ne radi rutu.. steta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2788 Napisano Jul 16, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2716 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motoplaner.de/ Moze sigurno preko 10, a koliko moze nisam uspeo da dosegnem. Može li ovo da se prebaci na neki drugi jezik, recimo engleski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...