doktor 4756 Napisano Decembar 25, 2018 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošli na sajt - Početna WWW.VLADIMIRVUKOV.COM A sto u Kraljevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lesa Blesa 5 Napisano Decembar 25, 2018 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR 750 RC36/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa covek je u Kraljevu resio problem, eto sto. c0st01 29Posted June 4, 2016 Svrati ponekad, 103 posts Location: Nis,Kraljevo Motorcycle: . Resio sam problem posle godinu dana i vise de su mi lekari rekli upala neka sitna.Snimak pogledaju upala a covek kod kojeg sam bio je odma video da su mi ligamenti dislocirani i presrecan sam.Tretman me je kodtao 1500.Namestio mi je rame!!!Iz Kraljeva je i ukoliko neko ima slicnih problema nek pozove coveka i posle nek podeli najbolje utiske! Zove se Marko Matovic 0642135870 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Maj 26, 2020 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan On 5/30/2016 at 1:07 PM, c0st01 said: Sad sam iz prve ruke dobio informaciju za Kaleta iz KG.Covek je alkoholicar i u 90 posto slucajeva je u alkoholisanjom stanju pa ne uradi poso kako treba.U 10% je trezan i uradi odlicno Sent from my SM-G531F using Tapatalk Razocarao sam se u coveka u par navrata...svaki put kad sam otiso,vratio sam se isti...ne znam za ostale al postajem sumnjicav,sad mi skocni zglob izgleda iskocio,nzm gde da idem...znam za tog Marka u Kv,mada ima neki matori u Ugljarevu cuo sam da radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5955 Napisano Maj 26, 2020 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Povucem quad od 300kg levom rukom da ga malo pomerim. i puce nesto oko lakta, kao krpu da pocepas, dal pripoji tetive bicepsa ili rotatora... Boli ko vrag, pogotovo kad rotiram ispruzenu ruku. Biceps izgubio snagu 90%. Dr pipkao,gledao, kaze nadaj se da nije pukla tetiva bicepsa, vidim ja da on nije strucnjak za takve povrede. Inace imao sam teniski lakat na toj ruci... Stavili mi gips u savijenom polozaju ruke na 7 dana i kontrola kod dr. Olivera Dulica bivseg politicara. Cujem da nije ni on neki strucnjak za to. A poslovi oko kuce cekaju, radim desnom, ali i nju zamaram. Motor prodah srecom dan pre, ali ni quad ne mogu da vozim, jedva i auto.... Ima li neko savet, mozda iskustvo oko takve povrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Jul 12, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za razna uganuca i bol u ledjima idem kod Stjepanovica u Aktivo u BG. Covek me je jednom iz polupokretne osobe vratio u normalu. 3000din je tretman, ali zna sta radi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Januar 30, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je resen ovaj problem sa ramenom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 30, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno naleteh na temu, ne daj Boze nikome da zatreba, ali hvala svima na podeljenim informacijama... Za ne daj Boze valja znati sta i gde... Hvala jos jednom kolegama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks89 0 Napisano Septembar 16 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li je neko bio kod Kire skoro? Da li ima neko broj? Ne znam da li ni ziv vise Promenio Septembar 16 član Aleks89 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks89 0 Napisano Septembar 16 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li je neko bio kod Kire skoro? Da li covek jos radi? Ako ima neko broj moze da podeli. Hvala unapred Promenio Septembar 16 član Aleks89 Gramatika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Septembar 16 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je odličan: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Septembar 27 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u Fiziomediku u Bgd opravili ledja i tamo dobio vezbe za skoliozu. Sad sam ko nov ( koliko to moze biti sa krivom kicmom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1592 Napisano Septembar 27 Drug član, 999 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno mogu da preporucim Westmedic u Bg u. Profesionalni i strucni. Ozbiljno ljudi rade. Cura je kod njih isla i sredili su joj i kuk i kicmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...