raps 1421 Napisano Maj 23, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem karticu za kupovinu goriva (dizela) na nis-ovim pumpama. trenutno stanje je 7000rsd, ja je prodajem za 6000rsd. ako ima zainteresovanih, kontakt moze ovde ili na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan A koju ti to karticu imas ako je namenjena samo za kupovinu dizela? Koliko ja znam oni imaju Sa nama na putu i Super karticu (tako se valjda zovu) i obe vaze za sve vrste gorive i njihovih proizvoda. Ispravi me ako gresim ali mislim da je tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaju i kartice kao visa, master itd, ubacis i ukucas pin na kasi, kod mene na poslu su vezane za gorivo i auto mada ovo drugo nije bitno, bitno je da ima para na kartici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Biker Q objasnio u pitanju je tzv. "kompanijska" kartica, i vezana je za vrstu goriva i registraske oznake automobila. u principu, to je obicna debitna kartica kojom se placaju usluge na nis-u. ne znam da li je sa njom moguce placati i druge usluge posto sam je ja koristio samo za placanje goriva. uz karticu ide i pin, a prilikom izrade racuna upisuje se kilometraza (moze i ne mora) i potpisuju se dva slipa koja ostaju na pumpi. da ne bi bilo zabune, kartica je od mog auta koji sam polupao pre par meseci, a posto nemam auto koji trosi dizel niti nameru da kupujem isti, kartica je na prodaju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aj ti dam stihl trimer za travu i doplatis 50 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan aj ti dam stihl trimer za travu i doplatis 50 evra hvala na ponudi, ali nije moja sfera interesovanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 25, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ok pitam samo,sretna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Sa kompanijskom karticom NIS-a se placa samo gorivo, ne mogu neke druge usluge. Imamo i mi u firmi, vezane za automobile, ali i dve koje su slobodne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Maj 25, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan prodato kolegi sa foruma, moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...