Никола 1 Napisano Maj 22, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Београд Motocikl: S2R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, ја сам Никола из Београда. Овај форум пратим већ доста дуго, могу рећи да сам прочитао већи део и одушевљен сам бројем нормалних људи у свету мотоцикала. Људи, заиста ми је драго што сам на вас наишао. Што се тиче мог искуства са мотоциклима, имам 15-ак 'иљада на не тако познатом ЗИД-50, који сам возио од 13. до 17. године. Но, како је од моје 17. године прошло већ десетак година, може се рећи да сам прилично почетник али са јаком жељом да опет возим мотор. Управо сам положио за А и тренутно ,,јурим" један Монстер. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 22, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Никола... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Сервус. Имаш занимљив "развојни пут": од руског мопеда до 'талијанског нејкеда. А који ЗиД-ов мопед конкретно? "Пилот"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 25, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Никола 1 Napisano Maj 28, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Београд Motocikl: S2R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Давно беше та 2003. али је зид и те како завршио посао. Алтернатива њему су били скутери који су мање занимљиви за вожњу, а и били су нешто скупљи. 'талијански ендуро од 50 кубика је тад коштао Бога оца Прве сезоне, пошто сам имао 13 година, ЗиД је вожен је по атарима села, а следеће сам почео активно по граду. Док смо били у основној, једном годишње нас водили на школско такмичење у велики град, Београд па ето прилике да се сваке године купи Tutto Moto. Мислим да је тај 'талијански часопис највише крив за запаљеност за Ducati. ЗИД-50, јесте "Пилот"... купљен у Нишауту, за 45 600 рсд, још памтим цену из излога. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Зар и ти сине Бруте!? Ово је апропо "Тутомото".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 4, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...