MoToM 3861 Napisano Maj 22, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neeeeeeee!!!!!! Valeeeeee!!!! Znaš da sam nešto predosećao. Prvo Fenati, zatim Luka Marini i na kraju Rosi u paketu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Jbt al su smorili ovi na SK...toliko su zaljubljeni u Rosija da ne znam oce li preziveti ? Kazu kakav peh za ceo svetski sampionat hahahaha...posle 46 nema zivota ?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2016 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neeeeeeee!!!!!! Valeeeeee!!!! Znaš da sam nešto predosećao. Prvo Fenati, zatim Luka Marini i na kraju Rosi u paketu...I ja isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo još 29 da uvati Dovija i imam 100% na kladionici ja cu pogoditi prvo -- 93 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Maj 22, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pas mater... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 22, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha treba da pravi samo klavijature ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Maj 22, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa koji magarac ovaj doviciozo, ovaj ga stigne 3 sec i on nesto kao onda brz..i kaze polomio ga, pai ne polomio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Maj 22, 2016 Integrisan, 8300 postova Prijavi odgovor kao problematičan To pedro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Maj 22, 2016 Integrisan, 8300 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je-bo-te!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuu bravo bravo !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2016 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeebooooooteeeeee!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav kraj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2016 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su najbolje tri trke u jednom danu koje sam ikad video. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Jbt al su smorili ovi na SK...toliko su zaljubljeni u Rosija da ne znam oce li preziveti ? Kazu kakav peh za ceo svetski sampionat hahahaha...posle 46 nema zivota ?! Nema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Maj 22, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi ono rekli, šta su pomešana osećanja? Kad ti tašta pogine u tvom novom automobilu. Tako i meni, krivo mi za Dedu, al' ne bih preživeo da je Majmunče pobedilo. Nije potpuna šteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 22, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Au Mostarac, jesi video sta rade klavijature? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Jbt al su smorili ovi na SK...toliko su zaljubljeni u Rosija da ne znam oce li preziveti ? Kazu kakav peh za ceo svetski sampionat hahahaha...posle 46 nema zivota ?! Nema e tugo moja, pa sta cemo sad ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Maj 22, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sabotaza u Yamahi prvo su jutros Rosijevi mehanicari sipali secer Lorencu u rezervoar a onda su Lorencovi zamenili rezervoare dok niko nije gledao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2016 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt al su smorili ovi na SK...toliko su zaljubljeni u Rosija da ne znam oce li preziveti ? Kazu kakav peh za ceo svetski sampionat hahahaha...posle 46 nema zivota ?!Nema e tugo moja, pa sta cemo sad ! Masovno samoubistvo!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Maj 22, 2016 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt al su smorili ovi na SK...toliko su zaljubljeni u Rosija da ne znam oce li preziveti ? Kazu kakav peh za ceo svetski sampionat hahahaha...posle 46 nema zivota ?!Nema e tugo moja, pa sta cemo sad !Masovno samoubistvo!! Gde i kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denzel 10 Napisano Maj 22, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: MT07 Prijavi odgovor kao problematičan Sto toliko mrzite rosija? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 22, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se napomene, jedino je to.crank umalo pogodio kladionicu. 99 93 29 samo sto je dovi zavrsio umesto iannone-a na trecem. jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 22, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco održao čas vožnje! Svaka čast Markezu, sve je dao od sebe ali ne može trka da se dobije na mišiće. Lorenco praktično nije napravio ni jednu grešku. Jedino ne znam šta bih poručio ovima što zvižde ovoj dvojici. Malo je reći da ovo samo pravi šampioni mogu šta su njih dvojica odvezli danas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 22, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ihaaaa, e ovo je ono fumare kod Italijana, steta, bilo bi lijepo vidjeti trganje do kraja. Lorenzo odlican, malo je reci konstantan, pa robot bi imao vise oscilacija po krugu. Markez je probao sve sta je mogao, ali ne ide. Ianonne, ipak podijum, mada nezadovoljan, kaze kvacilo ga zeznulo na startu. Posle ove trke pitanje je jesu li u Ducati timu napravili pravi izbor za sljedecu godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 22, 2016 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se napomene, jedino je to.crank umalo pogodio kladionicu. 99 93 29 samo sto je dovi zavrsio umesto iannone-a na trecem. jbg Nismo gledali istu trku! Dovi završio peti a to crank u potpunosti pogodio kladionicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...