Pera Pop 596 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trazi se jedan od dva modela iz naslova. Prednost je ako je od visegodisnjeg vlasnika, mada bih uzeo i iz uvoza (ako ne nadjem prvu varijantu). Motor treba biti ocuvan i odrzavan, legalnost se podrazumeva.Ponude u inbox.Moj bandit je kaparisan i ako se nesto izjalovi, postoji mogucnost zamene bandita za jedan od navedenih modela uz moju doplatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bandit otisao, a diverzija 900 ili TDM se i dalje traze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 23, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prosirujem potragu i na TDM 900, eventualno strom 650. Nisam gadljiv ni na r1100gs, kog sam i ranije zeleo, ali i dalje me brine trosak odrzavanja. Morala bi biti ponuda koja se ne odbija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...