Nikolic_46 7 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Decko nemoj da ti pada na pamet po mraku da vozis bez svetla napred i pozadi poginuces u roku od 2 minuta ako ides magistralom ili glavnim putem ja probao sa skuterom pa me zamalo pregazise,po danu je ok ne trebaju ti ali ih moras imati Potvrdjujem, vozio sam bajs i vrlo vrlo neprijatna situacija. A pre svega i po život opasna Probao sam i vise nikada vracao sam se sa fudbala i reko ajde da ne idem preko gde nema auta, glavnim da probam posto imaju ulicna svetla i blize mi idem 40 na sat vidim svetla u levoj traci i svetla u desnoj traci jedan auto pretice drugog pravo na mene i po sancu sam morao da teram nekoliko metara mogao je ladno da me pokupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Maj 7, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za objasnjenje, video sam tu drugu apriliu i bas mi se svidja samo daj boze da se ne proda do decembra ☺ Sent from my SM-G925F using Tapatalk Kakav crni decembar.. Prodace se u naredna mesec dana, pazim sta sam ti rekao Decko nemoj da ti pada na pamet po mraku da vozis bez svetla napred i pozadi poginuces u roku od 2 minuta ako ides magistralom ili glavnim putem ja probao sa skuterom pa me zamalo pregazise,po danu je ok ne trebaju ti ali ih moras imati Nije za salu. Moj prijatelj je pre par godina poginuo na motoru tako sto se nocu pri vecoj brzini zakucao u dvojicu PAMETNJAKOVICA koji su vozili tomosa koji nije imao ni prednje ni zadnje svetlo. Decko je nosio naocare, nije ih uocio uopste i samo ih pokupio otpozadi.. On poginuo na licu mesta, jedan decko sa mopeda poginuo a drugi tesko povredjen. S`toga nema zajebancije sa tim osvetljenjem, kako zbog svoje tako i zbog tudje bezbednosti. Kazna pandura je najmanje bitna u celoj prici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15855 Napisano Maj 7, 2016 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cime ces da blicas kad te neka budala "isece" u saobracaju, ima ih svaki dan po celi dan........ocima jedino Mlad si, uci o motorima na pravilan nacin.....ne igraj se sa zivotom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 7, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Motor se jedva vidi iz auta i kad ima upaljene farove, pogotovo u gradskoj gužvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 8, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje odmah motor bez fara? http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1530102_Aprilia_rssp125_2007_god/?cena=low Jeftiniji je od svih aprilia pa mi bilo cudno Sent from my SM-G925F using Tapatalk Auu, bas lijepo motoric. Ja bi ovo tjerao i bez fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matko1612 0 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje odmah motor bez fara? http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1530102_Aprilia_rssp125_2007_god/?cena=low Jeftiniji je od svih aprilia pa mi bilo cudno Sent from my SM-G925F using Tapatalk Auu, bas lijepo motoric. Ja bi ovo tjerao i bez fara. I ja bi, ali lepo ljudi rekose ni slucajno bez fara Sent from my SM-G925F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ta aprilia je za stazu, klasa SP... a nikad vozena na stazi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ta aprilia je za stazu, klasa SP... a nikad vozena na stazi??? Sredio ga za stazu, ali nikada nije izvezao.. Baba vozila do pijace i nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Je li to ona baba što vozi samo nedeljom kad nije kiša? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Baba imala problema sa zglobovima pa nije mogla da odvrne jaci gas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Maj 10, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas blic na telefonu eto ti far i cepaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...