vojo97 3 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Cfmoto 650mt Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam se konacno uclanio, vec 3 god pratim forum, sve sto sam naucio o motorima naucio sam kod vas na forumu posto mi cale vozi sve sem motora. Moram reci da nije foruma srednja bi mi bila strasno dosadna Nemam nekog posebnom iskustva, ovo mi je treca sezona, presoa sam do sad oko 6000 km, iz Subotice sam. Vozim Yamahu tdr 125 to mi je i prvi motor ako ne racunam tomosov automatik koji sam bio nasao u supi i drndao ga malo sa drustvom po kraju. Planiram sad da polazem za a2 i ako prodam Yamahu i cale se otvori za par zelenih novcanica mozda i uzmem nesto vece, bas sam pre koji dan naciljao jednog suzukija gsx 600f iz loznice, ali o tom po tom.. evo i nekoliko slika moje lepotice.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 3, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao TDR ti je ekstra pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3725 Napisano Maj 3, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega, lepa Yamaha.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojo97 3 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Cfmoto 650mt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Maj 3, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žileee 3 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vienna-Sr.Mitrovica Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom,a motor za pocetnika kao stvoren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...