Savan 8689 Napisano Maj 4, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan TESKO CES BITI STAR I PAMETAN AKO NISI BIO LUD U MLADOSTI Dobra ti ova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 4, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pored toga iznenadio sam se citajuci ovo kako je na forumu dozvoljeno psovanje bez cenzura. Ipak ovo citaju zene, stariji ljudi i mladi (iako ocigledno zene psuje vise od nas).Podržavam svaku reč! Admin bi trebalo da sankcioniše ovakav rečnik, promovisanje krivičnog dela (više njih), direktno prozivanje i vređanje. Za svaki takav post sam poslao Report i čekam reakciju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 4, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Svakim svojim postom na ovom forumu neko pravi sliku o sebi,reputaciju..svaki post govori o tome ko smo mi,nase obrazovanje,vaspitanje...o ovoj temi nemam komentar..vidimo se ne na drumu..pozz 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 4, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Bzv sve ispade.Ovi sto su cool me nasmejase najjace.Suzdrzacu se od daljeg komentarisanja i pracenja teme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caca 31 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Umčari Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neko da mi objasni kako da obrisem temu i profil na ovom forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 5, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan „Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš.“ - Volter Borci ne odustaju kod prve prepreke. Svaka čast i tebi i tvojoj porodici na hrabrosti, u vezi velikih životnih problema koje ste imali i imate. Svako od učesnika je izneo svoj stav po pitanju vožnje od strane maloletnika, malo skrenuvši sa osnovne teme, ali je ovo moto - forum, gde ljudi razmenjuju mišljenja i iskustva. Previše si to primila k srcu. Siguran sam da niko nije imao nameru da tebe kao roditelja omalovaži, već se jednostavno nisu po tom pitanju složili sa tobom. I mislim da je to u redu. Ti razmišljaš na drugi način i to je u redu, Malo se opusti, niko ovde nema ništa protiv tebe. Jednostavno su ljudi koji imaju iskustva u vožnji motora izneli svoj stav, na koji, normalno i ti imaš pravo. Ne odustaj kod prve "prepreke". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Maj 5, 2016 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svako od učesnika je izneo svoj stav po pitanju vožnje od strane maloletnikaA svaki od tih učesnika je i sam kao maloletnik vozio motor ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caca 31 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Umčari Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svako od učesnika je izneo svoj stav po pitanju vožnje od strane maloletnikaA svaki od tih učesnika je i sam kao maloletnik vozio motor ... E Kole svaka ti dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 5, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se vozi glavom, ljudi.... Ako je decko dovoljno zreo da zna na cemu sedi i ako shvata koje odgovornosti povlaci voznja jednog takvog motora, onda ne vidim razlog zasto bi bilo ko dao sebi za pravo da sudi, ni decku ni majci. Ocigledno zena zna kakvog sina ima i sta je u stanju da uradi, cim mu veruje toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 5, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Svako od učesnika je izneo svoj stav po pitanju vožnje od strane maloletnikaA svaki od tih učesnika je i sam kao maloletnik vozio motor ... Primetio si da nisam zauzimao nikakav stav po tom pitanju, a i da jesam, to je moje pravo, kao i drugih učesnika u ovoj temi. Poenta je da svako ima pravo da iznese svoj stav i da ga brani i mislim da tu nema mesta ljutnji. A takođe sam siguran, kao što sam napisao, da i oni koji su Cacu upozoravali na moguće štetne implikacije njene odluke da sinu dozvoli vožnju one ale (uzgred prelep motor, čestitam na kupovini) su ta upozorenja davali u najboljoj nameri. To je suština mog posta. A takođe priznajem, ono što sam ja u mladosti radio, nikada ne bih dozvolio svojim klincima. Jbg, starost donosi iskustvo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caca 31 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Umčari Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore od svega je sto se i ja slazem s tim da dete ne treba da vozi motor samo sam htela da podelim trenutke srece...ali mi napadajuci me nisu dozvoli da nesto drugo napisem sem da se branim...svadjamo se hoce da ga vozi oko skole rela sam NE ili ces tu u ulici ili nema nigde i nista...bila sam kod frizerke i kljuc ponela sa sobom ali ne zelim i necu nikome da se pravdam niko od vas me ne poznaje da bi mi drzao predavanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Maj 5, 2016 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Svako od učesnika je izneo svoj stav po pitanju vožnje od strane maloletnikaA svaki od tih učesnika je i sam kao maloletnik vozio motor ... To jeste, ali su bila drugacija vremena, pa samim tim i drugaciji motori. U mom drustvu je samo nas nekoliko sa 14 teralo moped od kojih je najjaci bio tomos bt 50. Jace, uglavnom japanske masine smo gledali mahom kod (retkih) bogatih sugradjana i na posterima. Danas je to nesto drugacije pa i ozbiljnije. P.S. smatram da niko nikome ne treba da soli pamet i drzi predavanja, ja prvi to ne volim, a savet je vec ok i jasna je razlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 5, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svako od učesnika je izneo svoj stav po pitanju vožnje od strane maloletnikaA svaki od tih učesnika je i sam kao maloletnik vozio motor ... Da, tomos apn, automatic, mz, jawu i bokte pita kakve ''masine'' Nece nama nikada biti bolje sa ovim mentalitetom, ali NIKADA. Sve znamo u uvek smo u pravu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 5, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan E nemoj da mi diras JAWU! Kad se samo setim te grdosije od 350cc.... Uffff secanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 5, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Šumadinac Ja zaista kao sto sam i napisao nisam imao niti imam nameru da te omalovazam kao roditelja ili čoveka uopsteno. Ja smatram samo da je to jako opasno davati tako mladom detetu taj motor. Ni trenutka nisam ljubomoran niti zavidim na tome sto ste kupili tako lep motor po jako povoljnim uslovima, shvatam itekako da u životu nekad imaš sreće a nekad se zajebes pa opet nikom ništa i teraš dalje. Neko je pomenuo da niko od nas 'dusebriznika' neće pustiti suzu ako se desi nešto loše. Istina, neću, biće mi zao kao svakog mladog deteta i najtezi deo će ostati vama kao roditeljima. Ali, pitam se samo, gde će svi ti ne-dušebrižnici da pogledaju kad se nešto desi?? U koju stranu sobe će njihov pogled da odluta kad im kažeš da se motor oteo kontroli na 10m od kuće a oni te nisu upozorili. Hoce li oni pustiti suzu ili će samo reci, jbg, a u PM kako je to moglo da se desi, izvini nismo mislili... Kao klinac sam krao motor iz garaze,(imao rezervni kljuc) vozio po ulici kao satro a stizao 50km dalje, noću na gurku isteram motor da se ne čuje i zujao po gradu. Majka se borila koliko god je mogla da me spreči u svemu tome i iako nije uspevalo bas najbolje u tome uvek mi je bilo u glavi podsvesno da radim nešto sto ne smem i zbog toga sam imao odredjenu dozu rezervisanosti i na kraju možda me je to sacuvalo da se ne završi loše. Znam da mom detetu neću dozvoliti da se igra sa svojim zivotom i motor će dobiti kad bude bio spreman za to. A da ga kupim pre toga..jbg znam fore i cake Jos jednom caco, nemoj da shvatis pogrešno, odlično razumem i tebe i njega i želim vam svu srecu u životu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caca 31 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Umčari Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem ali razumem i da ima dece koja svasta rade puse,piju izlaze i kradu motore...moj sin je prvi put izasao uvece pre nedelju dana do kafica-igraonice u 9 sati sa bratom od tetke(dečko je spavao kod nas) dobili su dozvolu do pola 11 i u toliko i bili u kuci...postrojila sam ih i terala da dunu da oseti sta su pili...kaze on ti mi ne verujes ne verujem ti ko jos veruje pubertetliji...imamo i dva psa koja pri prvom sumu laju kao sasave...i ja sam bila u pubertetu i ja znam cake... Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 5, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=esvbEV3mFEo A valjda svi moramo kroz to da prođemo Sve je to deo odrastanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Maj 5, 2016 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Šumadinac Ja zaista kao sto sam i napisao nisam imao niti imam nameru da te omalovazam kao roditelja ili čoveka uopsteno. Ja smatram samo da je to jako opasno davati tako mladom detetu taj motor. Ni trenutka nisam ljubomoran niti zavidim na tome sto ste kupili tako lep motor po jako povoljnim uslovima, shvatam itekako da u životu nekad imaš sreće a nekad se zajebes pa opet nikom ništa i teraš dalje. Neko je pomenuo da niko od nas 'dusebriznika' neće pustiti suzu ako se desi nešto loše. Istina, neću, biće mi zao kao svakog mladog deteta i najtezi deo će ostati vama kao roditeljima. Ali, pitam se samo, gde će svi ti ne-dušebrižnici da pogledaju kad se nešto desi?? U koju stranu sobe će njihov pogled da odluta kad im kažeš da se motor oteo kontroli na 10m od kuće a oni te nisu upozorili. Hoce li oni pustiti suzu ili će samo reci, jbg, a u PM kako je to moglo da se desi, izvini nismo mislili... Kao klinac sam krao motor iz garaze,(imao rezervni kljuc) vozio po ulici kao satro a stizao 50km dalje, noću na gurku isteram motor da se ne čuje i zujao po gradu. Majka se borila koliko god je mogla da me spreči u svemu tome i iako nije uspevalo bas najbolje u tome uvek mi je bilo u glavi podsvesno da radim nešto sto ne smem i zbog toga sam imao odredjenu dozu rezervisanosti i na kraju možda me je to sacuvalo da se ne završi loše. Znam da mom detetu neću dozvoliti da se igra sa svojim zivotom i motor će dobiti kad bude bio spreman za to. A da ga kupim pre toga..jbg znam fore i cake Jos jednom caco, nemoj da shvatis pogrešno, odlično razumem i tebe i njega i želim vam svu srecu u životu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk A nemaš problem da daješ primer kako je interesantno da ukradeš motor pa da se voziš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 5, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan E nemoj da mi diras JAWU! Kad se samo setim te grdosije od 350cc.... Uffff secanja A tek ja kao klinac <3 iako sam samo sedeo na njoj godinama u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Koja papazjanija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caca 31 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Umčari Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, zezam se. Dočekujemo slavu pa se zezamo... Peva Sinko i Marinko... Samo vi pevajte ja prelistavam neki katalog oči mi ispadoše Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 5, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To si specijalno nokte za nas spremila, priznaj! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caca 31 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Umčari Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan To si specijalno nokte za nas spremila, priznaj! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk A xa xa to je moj posao kući jer ne mogu nigde da idem i radim sredjeni su uvek mada su ovaj put sredjeni zbog Djurdjevdana idemo u Knićanin u goste eee i na nogama su isti Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar je kraj? Pih... Bilo je zanimljivo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije kraj. Čekamo da vidimo nokte na nogama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...