dejan-bandit1200 285 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan Espace 2.0-16 prvi vlasnik od uvoza( 4.godina) ,odličan porodični auto, prva farba, redovno odrzavan, na njemu su letnje gume 17 inča-225-60.prodaje se zbog slabije voznje,uz njega dajem set zimskih guma 225-55-17 na alu felnama i holandski fabrički plin, prodaja za dinare ili evre. Cena 3100€ tel:064 202 8 204 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima i dva zadnja sedista ? Da li je za 7 registrovan ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 27, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Par bitnih pitanja: kako mu je sa turbinom, crevo od Intercoolera? Instrument tabla? Centralna brava? Motorcic za kocnice? Inače izuzetan auto, sa malo automobila sam bio odusevljen prakticnom stranom kao sa tim espace. Srecna i uspesna prodaja. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano April 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Par bitnih pitanja: kako mu je sa turbinom, crevo od Intercoolera? 2.0i 16v Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan kao sto je kolega alexanto napisao a i ja...ovo je obican 2.0 bez turbine ( 140 ks) inace dugotrajan (ako se redevno odrzava) motor....nije registrovan za 7 sedista i nemam ih.inace mogu da stanu jer svi oni fabricki podrzavaju 7 sedista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan auto je 2003. ima ugrađen fabricki plin( holandski) potrosnja po gradu 14-15 na auto putu 10 l plina ( 100km/h) pa koliko stisnete gas.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 27, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se. Mislio sam da svi 2.0 benzinci su sa turbinom. Inače ekstra ide taj model sa turbinom ali je to svakako stavka za mogucu havariju. Menj je puklo to crevo i košta oko 300 eura a polovnig nigde ne možeš naći. Sedista mogu da se dokupe i nisu ni neke cene. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan tacno,ide extra,al turbina zna da zeza....dok dci motori do 2006 godine 1.9 i 2.2 se nisu dobro pokazali u renou,tek 2.0 dci na lanac od 150 i 170 ks je extra.da ne bude da hvalim ata svog ali ovi motori 2.0-16v od 140 ks su dugovecni....ima ih u 3. i 4 generaciji espasa a u holandiji imaju dobru cenu. ... sem za pravolinisko kretanje ovaj autic nije za drugo jer mnogo je visok,tezak....ljulja i zna da izleti iz ravnoteze zbog svojih gabarita...inace vrh po svemu drugom .....ali bas,bas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 28, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem sve, nisi jedini koji ga hvali. I moj je tad imao plin koji je palio na benzin i posle par sekundi automatski prebaci na plin. Boca mu je bila gde je rezervni tocak, ispod auta a pretpostavljam da je to i kod tebe slucaj. Imao je i pomocne opruge na zadnjoj osovini. A sto se tice krivina..isao sam u grcku sa njim na more i nigde nisam osetio neko ljuljanje ili da je nestabilan. Doduse ja ga i ne vozim preterano ostro. Gledao sam da zamenim trenutni auto za gancika novog espace, koji je mnogo lep spolja a i iznutra, ali nema nista vise od one prakticnosti. Deluje dosta manji, nema spojler na krovu, ne mozes sedista da namestas kako ti hoces.. Nego da ne spamujem temu, jos jednom srecno i ako ti budu trebala sedista javi da pogledam po NL polovnjacima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan sve isto kao kod tebe sto je bilo,boca u rezervnom...ni ja ne vozim brzo,al moralo je da se proba....hvala kolega na svemu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 742 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican auto za malo para,imam isti samo grand verziju,jedina mana sto je 1.9dci,dizne idu samo tako,ovakav benzinac ima moj drug,ekstra ga sluzi,ne znam za ostale renoe al sto se elektronike tice nikad ni najmanji problem nisam imao,iskombinujes sedista,okreces ih kako hoces,ma vrh 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan tacno tako, benzinci su vrh i do kraja proizvodnje ovog modela IV -(2015) nisu menjali benzinske motore dok su dizel koji je losiji -1.9 dci zamenili 2006.godine sjajnim 2.0dci na lanac...a grand je za 26cm duzi.....al znacajno kome treba zbog 7 sedista... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...