Ilija Cvorovic 21 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pobegao mi je jedan ispred nosa. I imam problem naci motor. Hocu da penzionisem freewinda.. Ako ima neko da zna nekog ili kako god. U oglasima ima samo jedan 2011 ali je 5800. Ovi pre 2010 me ne zanimaju... Gledam ja i v stromove ali mi ne zaigra srce ko na versysa. Tenere xtz660 ima jedna u oglasima ali me masa ljudi odgovara od toga. Retko cu ja van asfalta, ali opet kul bajk, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 27, 2016 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan zar to nije malo mnogo za 2011 god 5800, taj ga je bas preterao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan zar to nije malo mnogo za 2011 god 5800, taj ga je bas preterao... Da, jeste. lik ima opreme u vrednosti od 2 soma e.samo zbog toga. nek mu je srecna prodaja ali mislim da ce tesko dobiti te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kod Culeta - CULE MOTO Sremska Kamenica Kad sam bio pre neki dan, stajao je u salonu, mada mislim da je polovan primerak, ali je salonsko stanje, KO NOVO! Ja sam merkao novi 2016-to. Babaroga kako izgleda Da, to je taj za koji sam izvisio u poslednjem momentu. bio je na oglasima mesec dana. Crni, preso 10soma i bio je 4500 ali je spustio na 4300.. Vrhunski bajk. al jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano April 28, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Anybody? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2548 Napisano April 28, 2016 Drug član, 1611 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo to sto ti trazis, samo zutog Cena koju pominjes je preterana, al' bas, bez obzira na opremu. Za te pare, od opreme, mozes da dobijes jos jednog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan steta sto si eliminisao prethodni model, imam za tebe odlican 2008 godiste sa 23000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo to sto ti trazis, samo zutog Cena koju pominjes je preterana, al' bas, bez obzira na opremu. Za te pare, od opreme, mozes da dobijes jos jednog Jel 2010-o ? Koliko para? Koliko je presao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2010, ~4K, 13K Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano April 29, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 2010, ~4K, 13K :jee1: :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano April 30, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano April 30, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano April 30, 2016 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A koja je razlika izmedju modela 2010 i pre? Ja bih možda menjao moh BMW-a za Versysa pa zato pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan u izgledu samo cini mi se, mozda ima i nekih drugih tehnickih resenja, ali za to nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 2, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A koja je razlika izmedju modela 2010 i pre? Ja bih možda menjao moh BMW-a za Versysa pa zato pitam. -siri deo sedista za suvozaca -meksa guma na nogostupima -smanjene vibracije motora -novi retrovizori -LED rep i jos neke kozmeticke sitnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Maj 2, 2016 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 169 Napisano Maj 2, 2016 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Sustinska razlika sto je svaki model sve skuplji ja ne vidim razlike izmedju starog i srednjeg versysa, tj ne osecam posto su samo vizuelno drugaciji Sent from my LG-D331 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Gledao juce jedan bajk. Dogovorim se sa covekom da dolazim danas, donosim kes, odradjujemo kupopordajni i sve sta vec treba. Danas ja na pola puta ka njemu i on javlja da je prodao motor :staa2: :staa2: Nisam ziveo ispod staklenog zvona ali se i dalje iznenadjujem da ovako nesto postoji!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan I sto je najbolje od svega, mimoidjem se na putu sa novim vlasnikom na mom nesudjenom bajku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Maj 5, 2016 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 169 Napisano Maj 5, 2016 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Pojavice se neki vec. Svaki versys je manje vise ocuvana masina. Taj motor kupuju i voze normalni ljudi Sent from my LG-D331 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 169 Napisano Maj 16, 2016 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Taj je 5800. Za te pare dam ja svog. Isti taki samo mladji Sent from my LG-D331 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 169 Napisano Maj 16, 2016 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato sto smo od srba. Ja vise nikada necu kupiti polovan, jeftinije mi je nov... Sent from my LG-D331 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...