Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

v2.jpg

Predlog rute...Momci iz Zajecara ,Paracina i Kraljeva se nadju tu negde kod Kraljeva i krenu ka Arandjelovcu gde ce se naci sa nama koji dolazimo iz NS,BG i PA i idemo dalje... jos jednom da napomenem da ne znam dal mozda postoji neki "lepsi kraj" kuda bi smo mogli da idemo,ali ni ovaj mi ne deluje lose...Predlozi?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Prognoza je protiv nas.:( Mogli bi da okvirno postavimo nedelju 03 jun kao datum, pa da vidimo prognozu 3-4 dana pre, jer su ove dugorocne krajnje neprecizne.

Ja ne planiram da krecem ako ima bilo kakve sanse da kisnemo.

• bu!, 609 postova

meni odgovara taj datum,ne bi mi odgovaralo samo 02.06 i 07.06 a posle sve do 18og sam free...mada planiram da idem i do Temisvara u tom periodu :D:moto3: :moto3: :moto3:

• bu!, 609 postova

Zovi za temisvar

ako bude sve kako treba,icicemo 8,9 ili10ti jun.a najverovatnije na 2 dana.vodimo jednog drugara koji je Rumun,tako da imamo "prevodioca" :)

Aaa, nista onda. Bio sam prosle godine na 1 dan. Bilo je super. Jos ako imate i vodica.... extra.

• bu!, 609 postova

hocemo li se mi dogovoriti da se provozamo ili ne? od nas 10ak ,samo nas 3-4 se izjasnilo... sve ovo mi,nazalost "mirise" da nema nista od toga...mislim,ovako grupno..

• bu!, 609 postova

a javili vedro,temperatura oko 23 stepena...samo sto nam je organizacija slabija strana...Pancevci,ako nece ostali,hocemo mi nesto da se organizujemo za nedelju?

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

Evo i ja da se izjasnim da mi je ta ruta finansijski daleko tako da cu morati da ostavim zaili lepsa ili bliza vremena (destinacije)

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Odgovara mi predloženi termin 03.06.2012 dok je lokacija malo dalja ali ću se već nekako snaći što bi možda podrazumevalo da dođem čak dan ranije da bih u nedelju mogao odmoran nazad.Kao što sam predpostavio, biće 3-4 učesnika KLE susreta jer je inače teško da se svima uklope sve kockice, j..i ga obaveze, finansije i još ko zna koji sve razlozi koji i prijavljene mogu da spreče pre samog polaska. Nadajmo se onda većem broju učesnika na nekom od narednih KLE skupova.

• Advanced Member, 1982 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Ja sam tih dana na Kepijadi. Nadam se da ce se neki sledeci termin poklopiti sa slobodnim vremenom/finansijama/destinacijom (u stvari jedini problem su finansije...)

• U prolazu, 79 postova

Ljudi,izgleda da necu moci u nedelju sa vama u zezanje,ne vredi,da se ne pravdam

ko neka strina,visa sila...eto.

Bice valjda jos toga,celo leto je tu...

Pa ukratko Homoljske planine su zaista prelepe i što je bitno uopšte nema puno saobraćaja. Prošlog vikenda vozio sam do Požarevca i od Borskog jezera pa do Žagubice susreo sam 2(DVA) automobila mada je kasnije do Petrovca bilo malo drugačije ali opet ništa što može da se računa u frekventan saobraćaj. Ako dolazite iz pravca Požarevca posle Petrovca na Mlavi nakon par km se nalazi skretanje za manastir Vitovnica u kome je živeo monah Otac Tadej poznat po knjizi-Kakve su ti misli takav ti je život. Na par km pre ulaska u Gornjačku klisuru se nalazi banjsko kupalište -Ždrelo u kome može da se uživa u termalnim bazenima mada postoji i nomadska varijanta kupanja u bazenu koji se nalazi sa druge strane ograde odmah pokraj puta i gde je korišćenje besplatno-mada takvi su i uslovi korišćenja. Nakon banje Ždrelo ulazi se u Gornjačku klisuru i tu se nalazi manastir iz XIV veka Gornjak, zadužbina kneza Lazara. E sada možda je Vaš plan puta bio ka Kučevu i Majdanpeku a ja se raspisao ko da ste planirali da se vozate ka Žagubici? Inače meni više odgovara tura po Homolju tako da možda mogu da smislim i organizujem neko druženje u tom regionu. Ajmo recite želje i afinitete pa da se organizujemo. Pozz!

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Da podignem temu da nam ne splasne elan i interesovanje za voznju. :D

Meni dobro zvuce i Homoljske planine, cak stovise mislim da bi to bilo i bolja varijanta buduci da su nam Novosadisti i Kraljevcani otkazali ovaj vikend a ostatku ekipe je ova varijanta bliza(pogotovo Rille-tu).

Ako se dogovorite do petka za voznju racunajte na mene i mog Frankenstajna.

Hajde da vidimo ima li zainteresovanih za Homolje nedelja 03.06.2012 - ako vreme dozvoli

1. Gale

Hajde da vidimo ima li zainteresovanih za Homolje nedelja 03.06.2012 - AKO VREME DOZVOLI!!!

1. Gale

2. Rille

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja