Nebojša S 73 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i tebi je otpao donj čep . Meni neki dan, izivcirao sam se neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Jun 29, 2020 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Nebojša S said: i tebi je otpao donj čep . Meni neki dan, izivcirao sam se neverovatno Sad sam zavrnuo neku bolju maticu, i to kao drzi ok, ali mi je nekako previse tvrd menjac sad, pogotovo iz vise brzine kad spustam u nizu... Jesi uspeo da nadjes taj cep ili si i ti budzio nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 30, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio na plastični/srebrni čep isod nogostupa kod menjača sada sam video kod mene, tu gde je tebi navrtka/matica , kod mene je zakivak??.. ceo taj sklop je pomalo "klimav" pa si ga možda previše dotegao? Probaj da skineš koju podlošku, da malo olabavi ili stavi onu navrtku sa osiguračem na navoju. Možda će se neko već javiti, ko bolje zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 69 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan - donji čep crni i gornji kromirani lijepiš neoprenskim jer ih tlačni perači poskidaju - pločicu pod nosačem fuzera baciš, a nosač deformiraš da je kakav je bio prije prekretanja/pada - poklopac prednjeg lančanika skineš, ispod imaš tonu masti/ulja+pijeska, jer se višak ulja vrca baš na manjem lančaniku i slijeva niz nogar, tako je predviđeno, opereš i štel ispod, to je zanemareno, pogotovo se debeli nanosi naprave od sprejeva, a gospodin Kawasaki je lijepo napisao uljiti uljem... - kuglaste zglobove M6 ims za kupiti na ebayu raznih velićina, neskupo i drugdje, koriste se na kamioonima i radnim vozilima za gas, pumpu visokog pritiska... original je zakovan samo zato jer ima malo prostora i matica bi mogla oštećivati obuću... muški dio zgloba treba biti u korijenu proširen, tako da kad se zategne ili zakuje ne zateže i kuglasti gibljivi dio, može se raskovati ili zavariti i zglob s navojem, pa dotjerati brušenjem, obojiti, iz slike slabo uviđam pravi problem, ali mislim da ćeš shvatiti, ne vidim vezicu, pa tako ni problem 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 69 Napisano Jul 2, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan M6+ball+joint | eBay WWW.EBAY.COM Find great deals on eBay for M6+ball+joint. Shop with confidence. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Jul 5, 2020 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neko da prodaje finog Kawasakija Kle 500? Dajte neke ponude,ovdje u CG ne mogu ni jednog da nadjem...uvezao bih od vas iz Srbije,pa cak i iz Slovenije i slicno ako to postoji mogucnost ili se neko bavi tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan021 3 Napisano Jul 8, 2020 U prolazu, 24 postova Lokacija: novi sad Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste uradjeno po preporuci kod Srdjana. Mogu samo reci da vredi rad daleko vise nego sto je placen. Sve preporuke.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 69 Napisano Jul 9, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/29/2020 at 11:38 PM, donadog said: Sad sam zavrnuo neku bolju maticu, i to kao drzi ok, ali mi je nekako previse tvrd menjac sad, pogotovo iz vise brzine kad spustam u nizu... Jesi uspeo da nadjes taj cep ili si i ti budzio nesto? - ako teško šalta, vidi je li naštelano da odvaja nakon malo stiskanja ručice ako je ok onda - digni zadnji kotač, prva brzina, stisni kvačilo zadnji kotač mora stati ili se okretati toliko slabo da ga na gumi jednim prstom lako zaustaviš, ako je prvo odvajanje pikni zadnju kočnicu da odlijepi i nakon toga mora jednim prstom stati, sve tvrđe od toga daje tvrdo šaltanje - ako ne odvoji tako fino, onda gledaš da nema zarezano u utorima košara - od ulja obrisane (ulje dodaje debljinu i maskira uvijenost) lamele složiš u sendvič i izmjeriš ukupnu debljinu, pa rukom stisneš taj senvič i izmjeriš. Razlika mjera=ukupna uvijenost Ona mjera iz manuala od ne sjećam se, desetinku po lameli mjereno špijunom je kriminalno loša, jednako kao i produljenost lanca perema manualu je mjera užasno potrošenog prijenosa. Na motoru koji je užasno šaltao kao kombajn ukupna uvijenost bila je 0,2mm, znači ništa. Negdje je manual prestrog, negdje prekomotan, jebaju ga, tako je. - I ako su lamele ravne onda dolazim do prvog sumnjivca, opruga. Alatka za usporediti, (jer nije krucijalno jesu li nešto tvrđe ili mekše) izgledala bi kao ono za čepiti vinske boce, i trebala bi omogućiti koliko su duge opruge pod nekih tridesetak kg. Znači da su jednako tvrde slobodno i jednake opterećeno. Inače prva ploča/lamela odvaja se ukoso i mrvu zateže. Ja sam znao i ispolirati glatke lamele, a obložene samo taknuti po ravnoj brusnoj ploči, i motor bi šaltao kao putar. Uz opruge koje smo kupili, napamet/neprofesionalno, nikome se nije radila alatka za usporedbu/mjerenje. Tako da čudotvorni popravak zahvaljujem oprugama/poliranjem ploča... nije determiniran točan uzrok. Slagao sam i jedan VN900, sad šalta kao putar, ulje je nebitno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prkosavac 0 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 30 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kavasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako da povecam dovod vazduha na karburator,radio mi mehanicar dva puta sli fali mu jos malo da bi bilo ok.Na malim obrtajima kada dodam gas malo mu treba da proguta visak goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Jul 12, 2020 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa smanji kolicinu goriva, veci protok vazduha mozes dobiti samo novim filterimaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prkosavac 0 Napisano Jul 12, 2020 U prolazu, 30 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kavasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Bigor je napisao: Pa smanji kolicinu goriva, veci protok vazduha mozes dobiti samo novim filterima Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ovaj sto mi radio kaze da gorivo ne moze da se steluje,vec samo vazduh a filter vazduha je nov i nauljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Prkosavac je napisao: Ovaj sto mi radio kaze da gorivo ne moze da se steluje,vec samo vazduh a filter vazduha je nov i nauljen. Veće dizne više goriva, manje dizne manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Prkosavac je napisao: Zna li neko kako da povecam dovod vazduha na karburator,radio mi mehanicar dva puta sli fali mu jos malo da bi bilo ok.Na malim obrtajima kada dodam gas malo mu treba da proguta visak goriva? video sam da prerađuju kućište filtera zbog većeg dotoka vazduha i kažu da se smanjuje potrošnja goriva do 10% Jednostavno se većom burgijom ili konusnom glodalicom za PVC otvore rupe na 4-5 mesta sa prednje i zadnje strane, može se iskopati na YT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Nebojša S said: video sam da prerađuju kućište filtera zbog većeg dotoka vazduha i kažu da se smanjuje potrošnja goriva do 10% Jednostavno se većom burgijom ili konusnom glodalicom za PVC otvore rupe na 4-5 mesta sa prednje i zadnje strane, može se iskopati na YT Naravno, al obavezno najlon carapu preko da ti ne bi usle nezeljene cestice kroz te rupe koje izbusis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neca76 4 Napisano Jul 21, 2020 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ima li neko pinjon(puž) za kle-a? Stradali su zupčanici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Jul 21, 2020 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš odgovor na pitanje ali čisto da znaš da odgovara i sa KLR. Ja sam pre par godina sa Ebay-a poručio, zajedno sa sajlom (sajla je mnogo duža nego na KLE, meni je to odgovaralo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan021 3 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 24 postova Lokacija: novi sad Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, da li neko ima semu za centralni stender za KLE 500 2002 godiste. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiT 7 Napisano Jul 31, 2020 U prolazu, 11 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan После сређивања водене пумпе на ред дошао и носач пртљага. Успео сам наћи алуминијумску плочу од 20mm и да ми од ње исеку носач по мом цртежу. Димензије и цртеж имам сачуване ако некоме затреба... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Avgust 1, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Drugari!! Jel ima neki KLE na prodaju izmedju 96-2003g? Bitno da lici na motor. Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 3, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan preostao mi je regina set sa sanstar lančanicima za kawasaki kle 2005-07 ,lanac zlatni Z ring ,specijalna enduro gumica cena 86 evra ,saša 0641352299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Avgust 8, 2020 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iz Zemuna da vozi KLE i rad je da potrosi 5 minuta na mene? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 17, 2020 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Popucala mi guma na zadnjim migavcima, pa je nabavka istih jedan od zadataka za zimski raspust . Da li je neko narucivao migavce, odakle i po kojoj ceni ako ima neko preporuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Septembar 18, 2020 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Madhead said: Popucala mi guma na zadnjim migavcima, pa je nabavka istih jedan od zadataka za zimski raspust . Da li je neko narucivao migavce, odakle i po kojoj ceni ako ima neko preporuku KAWASAKI Front Turn Signal Light Indicator Winker Lamp For KLE 250/400/50 ZXR250 ZXR400 ZXR750 ZXR 0 ZRX1100 ZRX1200 R/S| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com ja kupio-malo pricekas dok stigne ali ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 18, 2020 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam poledao par komada 45$ postarina, oni zaobljeni 2005-2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Septembar 26, 2020 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nesto o ova dva motora Kawasaki KLE 500 A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki KLE 500 A2, 2003. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 43700 km, Niš. Cena 2.650 € - Motori - Polovni Automobili Kawasaki KLE WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki KLE, 2007. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 43000 km, Čačak. Cena 2.900 € - Motori - Polovni Automobili (ocigledno nisam odustao od KLE-a ) Otisao bih da pogledam, pa mi trebaju neke informacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...