Aleksandar KLE 2 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Iz sata dopire zvuk. Užasno cvili i pišti. A podmazano. Znc lezaj u satu. Neka ga dok ne nabavim neki drugi sat. Za sad moram da mu radim karike i gumice ventila, jer mi trosi ulje . A i ne štedim ga ! Послато са GT-I9305 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 27, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko iskusva sa pištanjem. Meni pišti u pm ! ? reko bih da je iz sata. Skidao sam ga i podmazivao .... i nista... opet isto Послато са GT-I9305 уз помоћ Тапатока Ima jedan mali ležaj u KM satu, baš tu gdje upada sajla, ako se on rasuo ili zarđao teško da ima spasa bez mijenjanja... Neka ga ne mari... Lezaje mozete nabaviti u firmi Astrid u Trise Kanclarovica, ili je bar ranije moglo nisu mi skoro trebali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KLE 2 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 21 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kako se dolazi do njega... ? Skidao sam sat. I nisam video fizicki taj lezaj. Jel mora sat da se otvara? Izvinite sto davim. Ipak smo kolege pa sam slobodan da pitam Послато са GT-I9305 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Januar 29, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ja morao da skinem prednju masku sa farom da odvijem krvnicki stegnut navoj za sajlu Odstojala u UK ulje, razredjena tovatna i benzin i upumpano unutra. Ali nisam probao da li i dalje pravi tak tak tak,mrzelo me da ga vadim iz garaze onako raskupusanog i da ga guram,jer sam mu vec skinuo auspuh zbog radi farbanja Skidao sam mu i karbove i zatekao dizne 128 pa nije ni cudo sto mi trosi 8L. Stavicu mu 112 i fabricki air box. A ici ce kod majstora na stelovanje i sinhro. A pravim i plocice od prohroma koje idu na poklopac glave jer ima creva koja su isla na Egr ventil koji je izbacen a creva spojena jedno u drugu. Otvoreni izduv sa Adinim Dragon topom je sasvim dovoljno,zar ne ? Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 29, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne znas dobro da podesis karbove, obavezno idi kod majstora. Kad se karbovi lepo podese dobijes drugi motor, pogotovo ako je malo stajao ili su karbovi zaprljani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112149-bajkerski-nov%C4%8Danik/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 30, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dali su ti igle u šiberima originalne. . Mozda je neko ubacio dinoyet . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 30, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj KLE nesto mnogo lici na moj bivsi KLE ali izgleda da nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Februar 13, 2016 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Intersesuje me gde se nalazi broj sasije a i broj na motoru zbog provere ? Ako moze neko od ponosnih vlasnika da okaci slike bio bih mu zahvalan ! Resio sam definitivno da je ovo pravi motor za mene jos uvek sam kratak sa lovom tako da ako bog da na prolece se pridruzujem KLE-ovcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Februar 13, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko se secam, broj sasije je na prednjem delu rama gde idu viljuske tj iza fara . A broj motora je ukucan na desnoj strani negde pored vodene pumpe . Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Broj sasije je sa desne strane na ramu,onaj deo gde prolazi osovina upravljaca,iza fara pa se malo tesko vidi ali moze da udje tel pa uslikas i onda je ok..broj motora je ispod cilindra utisnut na dekli sa desne strane takodje,ispod sajle kvacila..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 13, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko mozda zainteresovan za kupovinu KLE-a?Razmisljam se da prodam svoj i da uzmem neki veci motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Набаци неку фотку. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 14, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan kad budem uspeo da ga slikam,postavicu... Ako si zainteresovan,mozes i licno da ga pogledas posto sam i ja iz okoline Pa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 14, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Еее, а сад изгледамо овако Још ће бити урађено седиште, креш бар и централни штендер Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Љепо изгледа. Ова боја му баш "лежи". Једино ми се хромирани ретровизори не свиђају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Februar 14, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dja, bas mu lepo stoji silver boja. I vizir mu je odradjen,super je. Mislis na njemu da ugradis nozice ili stender koji se postavlja odzada? Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 14, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan На Кавасакијевим оригиналним ретровизорима сам гледао своје руке у 3/4 огледала. Од раније, на мом бившем МЗ-у сам имао добру прегледност на правоугаоним ретровизорима, па одлука није била тешка. По мом поимању естетике боље је што су у хрому, него да су црни. На мотору сам принципијелно гледао да избегнем црно где год је било могуће. Заборавих да споменем - и сва три кофера ће бити у боји мотора. Да, биће уграђене централне ногаре. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Februar 14, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vec sam postavio pitanje ranije ali niko ne odgovara.Naime imam problem sa cepom rezervoara,posle voznje primeto sam da mi 'balavi'na cepu rezervoara kroz bravicu i uvek kad otvorim osetim pritisak da izadje.u cepu su ona dva plasticna ventila iispravna i svi kanalici su prohodni e sad jedino da je neki od njih naopako namesten pa da ne obavlja funkciju.molio bih ako neko zna na koji nacin sve to funkcionise da se ne bi stvarao pritisak od isparenja pa da i to sredim..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Februar 15, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo sutra da se nadjemo pa da vidis kako je kod mene, posalji mi na pp poruku ako si za... Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za drugare ko zna zbo čega je luft u zadnjem točku između točka i zupčanika,jel ležaj ili nešto drugo. Situacija sledeća: Kad podignem motor na štender i probam točak nema lufta kad pomerim zupčanik na zanjem točku pomera se levo desno a zategnit je lepo. Zbog čega je taj luft tu, jel to tako treba ili ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 16, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Taj luft je zbog losih guma,ublazivaca udarca,nazovi me pa cu ti objasniti kako da sredis,i sta jos da pogledas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 17, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 17, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Баш леееп! Плави, за дечаке. Кад си га сређивао? Где и пошто си радио седиште? Да не би рекламирао, пошаљи ми на ПП. Како си задовољан удобношћу седишта? Да ли је возачки део седишта више равна површина или је полуокругао? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 17, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam imao dovoljno vremenena i dok nisam poceo da menjam pelene nasledniku Sto se tice sedista,zna se ko tako dobro radi sedista... Kad sam ga radio,platio sam ga 11.000 din. Ja sam zadovoljan,time sto je rasireno izgleda i lepse a i medjunozje vise ne trne..Vise je kao polukrug.A inace,mnogo mi se svidja to sto suvozacica ne klizi pri svakom kocenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...