Nimmin 6732 Napisano Decembar 30, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Sa loncem koji ja imam, zvuči više nego ozbiljno, skoro kao pravi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Decembar 30, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Zile92 Ako je samo auspuh problem tj. ne svidja ti se, onda cim naidjes na primerak koji zadovoljava ostale tvoje kriterijume kupi ga!!! A auspuh ces da resis sa dodatnih 100 eura,i imaces zvuk da uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zile92 0 Napisano Decembar 30, 2013 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Joj , ceo dan mislim na tog KLE-a pa valjda cu ga jednom uzeti... Gledao sam na netu neke sajtove... GPR , Laser i tako te auspuhe...E sad ne znam stvarno Videcu tek kad budem uzeo motor I dosta citao o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 31, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja celu Lazer granu i ProDuro auspuh - i dalje se ne čuje kao LC4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 31, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja celu Lazer granu i ProDuro auspuh - i dalje se ne čuje kao LC4 Sa dobrom kombinacijom, KLE ima sasvim prihvatljiv i prepoznatljiv zvuk . Rezi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Decembar 31, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Za dobar zvuk dovoljno je javiti se majstoru Robertu iz Ade,i dobicete zvuk kakav pozelite po povoljnoj ceni a sve u extra kvalitetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 31, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Da reži - reži. Prijatniji zvuk za uši nego LC4. Sa LC4 me neka bilo blam da prodjem negde, tipa pored zabavišta - em Akrap popali alarme, em se sitna deca traumiraju. Plus, to nije moglo tiho ni na leru ni na gasu. KLE je pismen na leru i malom gasu, al cim predje 4k obrtaja krene da, sto kaze svestenik, reži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Januar 1, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Sektaši klepetaši a i ostali na dva točka, Srećna Nova godina, Mašine Vas služile i više se vozile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zile92 0 Napisano Januar 1, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecna svima nova 2014 godina Puno se pilo sinoc i veselilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Januar 1, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova godina kolege!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zile92 0 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Robert iz Ade? Mislis Senta > Ada > Mol ? On pravi ili nabavlja auspuhe? Za dobar zvuk dovoljno je javiti se majstoru Robertu iz Ade,i dobicete zvuk kakav pozelite po povoljnoj ceni a sve u extra kvalitetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, raceada exhaust. Možeš i na fejsu da ga nađeš. Lik pravi ubedljivo najbolje auspuhe! Sent from my HTC One X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 5, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan najjednostavnije resenje (moze biti i trajno) da obmotas crnu izolirku i opkrojis po sirini - i stvar resena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 5, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan slikaj ti to da vidimo šta je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Januar 5, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Probaću sutra u radionici da napravim od parčeta pune gume pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Januar 5, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Čuj, slikaće za par dana. Ako je napravim sutra, odma' ti javljam da dodješ da je uzmeš. Dž, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da će Nimmin uspeti da reši problem sa gumicom kroz koju prolazi žabica bočne plastike. Negde sam pročitao da kompresor od starih frižidera ima 4 slične gumice koje mogu da se iskoriste, nisam probao ali nekome možda može ova informacija biti od koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Januar 6, 2014 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da će Nimmin uspeti da reši problem sa gumicom kroz koju prolazi žabica bočne plastike. Negde sam pročitao da kompresor od starih frižidera ima 4 slične gumice koje mogu da se iskoriste, nisam probao ali nekome možda može ova informacija biti od koristi. Tako je,dobro si čuo. Ja sam to iskoristio nazad na bočnoj plastici, i mogu reći da dobro služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 6, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Takodje gumeni uvodnik za razvodne ormane moze da bude dobro resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Januar 6, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Izveštaj sa terena: napravio sam kalup da izlijem gumu, odnosno silikon. Trebalo dosta vremena za pripremu, pa sam lio tek oko 15:00, a spoljne oplate kalupa skinuo pre 2 sata i deluje mi ok, za sad. Još je "gnjecav" odlivak da bi moglo da se izvadi i jezgro, ali će do ujutru svakako biti suv, pa ću javiti rezultate. E sad, što sam izgleda pobrkao lončiće i pravio onu gumicu za spoj blatobrana i bočne plastike, onu kvadratnu, a ne prstenastu za spoj plastike sa rezervoarom, nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ako,ako,ima nas kojima i ona treba.Naravno za dz + pdv(pivo na dodatu vrednost) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nimin javna pohvala! Juče sam bio kod čoveka skratio mi vizir koji je bio previsok maglio se pa nisam mogao da vidim jasno kroz njega,dok je bilo toplo uredu međutim sad kako je zahladilo zamagli se ništa se nevidi s obzirom da gledam kroz njega.I još uradio neke izmene koje je sam predložio. Sad je kakav treba svaka čas Nimin. MIR BOZJI, HRISTOS SE RODI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Januar 8, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @penzioner: molim. I drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Januar 8, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan DaKLE ovako: gumice za bočne plastike - polovičan uspeh. Ona okrugla (spoj boka sa rezervoarom) uspela, vrlo liči na origigi i, što je najvažnije - radi, tj. drži. Nju sam radio na strugu, od tvrde gume. Gumica koja spaja bočnu plastiku sa blatobranom je, zbog specifičnog oblika, zahtevala drugačiju izradu - livenje (silikon). Sve bilo odradjeno kako treba - dvodelni kalup + jezgro, ali, problem je bio vadjenje jezgra iz odlivka, zalepio se za sve pare, ništa nije pomoglo ni to što je ceo kalup bio mazan uljem da spreči lepljenje. Spoljni kalup sam skinuo bez problema, ali jezgro nije htelo ni da pomisli da se izvuče iz odlivka bez oštećenja, što se na kraju i desilo. Ne odustajem, probaću sledeći put da jezgro napravim od voska pa da ga vadim grejanjem, kad se odlivak osuši. Bilo kako bilo, ako je ova, okrugla guma potrebna kolegi Nemanjahh, neka mi se javi radi preuzimanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Progorio mi auspuh , pa sad ima jos opasniji KLE zvuk .Isplati li se variti ili mirise na novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...