proki 7 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte ljudi crko mi magnet na KLE 500 ,tj nema uopste magneta svi skinuti sem jednog. Lik koji mi je prodao zajebo me samo tako. DObio sam ga juce, a danas mu promenih lamele i ajd da pogledamo levu deklu i anaser, kada ima sta da vidimo. Zato mi je i isporucio nov akomulator. UZeo sam kredit na dve godine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj B@neta na forumu,ja sam od coveka kupio KLE-A pre mesec dana i znam da se covek dosta razume u taj motor,ako sam ti ikako mogao pomoci to je na ovaj nacin....pozdrav i ne zaboravi da sisris sektu pozdravom na kraju sa KLE BATO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proki 7 Napisano Jun 13, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Losmi! Procitao sam tekst iz oglasa i videh da ti je uz motor dao i lanac i lancanik. Da li prodajes, obzirom da ti je motor u ekstra stanju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Ne,jbg-a,motor je presao 25000 i zaista je u super stanju ali nikad nije menjan lanac i lancanik tako da sam dogovorio da u ponedeljak to zamenim taman pred put u Grcku motorom,pogledaj na LOUIS-ovom sajtu,obicno imaju neka snizenja pa mozda i nabodes.Sve najbolje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Jun 16, 2009 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uspeo po ovoj vrucini da sredim motor.Znaci dizne 130 i nista drugo.KLE 92 god od 50 ks.Tek kada sam skinuo onu krivu gumu za filter vazduha dobio sam preko 10000 obrtaja.Ide kao lud,slajfuje u prvoj i drugoj a gde je dobar asvalt u prvoj se dize na zadnji bez kvacila .Lepo poteze od 4000 i do 9500 ne pusta.Do 150km/h stize jako brzo.Sada sam zadovoljan.Dizne za gorivo od Yuga 45 su iste potpuno kao od KLEa 112,to se moze svuda nabaviti.Takodje od dvogrlog Yugovog ( Zastava 101)karburatora jedna dizna je 130 tako da se i to lako moze nabaviti(to je dizna koja se zavija u loncetu karburatora unutra).Probajte ne kosta mnogo,sada ima smisla.Sto se tice potrosnje nemam pojama koliko guta.U nedelju idem do Zlatibora pa cu meriti!!!Pozdrav!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Sta je KLE-OVCI,ucutali ste se nesta a?Pa naravno kad masine rade kao sat,KLE BATO!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno cete me nagovoriti da kupim KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je KLE-OVCI,ucutali ste se nesta a?Pa naravno kad masine rade kao sat,KLE BATO!!!!! Evo, da ne bi bilo dosadno na temi.. Moram da priznam.. Imao sam kvar na KLE-u. Pukla mi je guma ;D ;D ;D KLE BATO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sta je KLE-OVCI,ucutali ste se nesta a?Pa naravno kad masine rade kao sat,KLE BATO!!!!! Evo, da ne bi bilo dosadno na temi.. Moram da priznam.. Imao sam kvar na KLE-u. Pukla mi je guma ;D ;D ;D KLE BATO kako ti se pokazalo novo sediste? jel si zadovoljan daj neku sliku sedista kle bato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, jeste bolje, ali nije resenje svih zuljajucih KLE problema.. Mnogo je bolje, jer suvozac vise ne kliza ka tebi i time se smanjuje pritisak na OO, ali i dalje TVRDIM da bez ovcice ni do trafike Jedino me to spasava na duzim turama. Kad kazem duzim, znaci preko 250-300 km.. Ovo ostalo moz' se tera i bez. SLike – bice, obecavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan za neupucene: kada kazem ovcica ne mislim na sliku 1, nego na sliku 2 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 25, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan za neupucene: kada kazem ovcica ne mislim na sliku 1, nego na sliku 2 ;D ;D ;D VRAŽE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proki 7 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam juce napravio prvu voznju ne dugu, ali stvarno jedina zamerka je sediste koje zulja. Nazuljao sam prostatu kada sam siso sa motora nisam bio siguran da li mi se pisa ili s**e. MOracu da nabavim ovcicu.!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan KONAČNO I JA DA SE UPIŠEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan POSTAO SAM PONOSNI VLASNIK KLEA 98 GODIŠTA I KAO BOMBONICA JE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Puno predjenih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan HVALA!EVO 2000KM ZA 2 MESECA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proki 7 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan HVALA!EVO 2000KM ZA 2 MESECA Sta i ti druze mogo da kazes o udobnosti sedista na KLE 500??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da se dobro nažuljam.Za jedno mesec dana idem na dužu turu od 300-400km pa ću vam javiti kako sam prošao.Ako budem mogao da sednem za računar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Jul 4, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da li je neko uzimao Continentalove gume ContiEscape?Ne deluju loše a cena im je skroz ok.Da li vredi da pazarim te ili da dodajem još para za neke bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
proki 7 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: HONDA Seven fifty Prijavi odgovor kao problematičan A kolika je njihova cena, dimenzija i gde ima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan cena je 12750 din,dimenzije su 90/90-21 i 130/80-17.Samo ne znam kakav je kvalitet.Našao sam u jednoj radnji u NS koja je zastupnik za continental Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 5, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Zastupnik za Continentalov moto program je Motobox iz Novog Sada. ContiEscape je odličan odnos cene i kvaliteta i sigurno nećeš pogrešiti ako ih uzmeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan jeste motobox.Uglavnom kod njih kupujem sve što mi treba.Znači komotno da uzmem ContiEscape i da ništa ne brinem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 5, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koja je cena za Conti Trail Attack? Prednja 90/90 - 21, Zadnja 130/90 - 17 Izivnjavam se za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...