john314 620 Napisano Septembar 20, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan al izgleda dobro samo sa rezervoarom ....,i neko malo sediste ...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Može predlog za kočione pločice? Prednje pločice su mi pri kraju pa razmišljam da li da uzmem Nisssin ili New Fren? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Septembar 22, 2016 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Nissin-om zadovoljan već godinama. Jednom sam se zeznuo i uzeo Lucas TRW i Ferodo, obe su škripale i kočile dosta lošije a po ceni su iste kao Nissin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Nissin-om zadovoljan već godinama. Jednom sam se zeznuo i uzeo Lucas TRW i Ferodo, obe su škripale i kočile dosta lošije a po ceni su iste kao Nissin. Gde kupuješ pločice i koliko koštaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Septembar 23, 2016 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan U Motolandu, već duži niz godina koštaju 3200 (ista je cena za prednje i zadnje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Septembar 23, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa Nissin-om zadovoljan već godinama. Jednom sam se zeznuo i uzeo Lucas TRW i Ferodo, obe su škripale i kočile dosta lošije a po ceni su iste kao Nissin. Hvala na odgovoru. Što se cene tiče, zvao sam Motolend i msm da su 3400... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Septembar 28, 2016 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste znali da se zadnja kočnica na KLE-u menjala tokom godina? Ni ja, sve dok mi pre par dana nije stigao komplet semeringa i gumenih delova poručen za '95-'96 godište. Mom oduševljenju nije bilo kraja kada sam video da nije ni nalik onom što meni treba... Da budem precizniji, problem predstavlja semering "prašinar". Na modelima do 2003. (uključujući i tu godinu), taj semering je vrlo specifičnog oblika. Dovoljno specifičnog da se prodaje samo kao originalni Kawasakijev rezervni deo, nema male privrede. Svi ostali delovi su isti. Pogađate, meni je od celog kompleta bio potreban samo taj prašinar... Dakle, ako nekome treba kompletan set gumenih delova za zadnju kočionu čeljust neka se javi. PS. Prednja kočnica je ista na svim godištima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Octobar 2, 2016 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend u Deliblatskoj Peščari i okolini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Octobar 2, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zasto mi vlazi na svecicama,vise na levoj nego na desnoj ? Spolja naravno. Odakle tu masnoca i ulje. Jes da je rupa golema Ngk potrajala celih 5000km i crkla. Prosle jeseni kad sam menjao nije mi bilo toliko masno oko otvora... Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Octobar 6, 2016 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 5 godina i ~33000km došlo je vreme za rastanak. Ne od KLE-a, naravno, već od akvarijumskih slavina za podmazivač lanca, šta ste se uplašili Za svo ovo vreme promenio sam više tih akvarijumskih slavinica i nijedna nije dihtovala baš kako treba tako da je curenje ulja nakon gašenja motora bila redovna pojava. Danas sam montirao ovaj "prigušno nepovratni ventil". Nisam stigao da ga isprobam ali deluje obećavajuće. Podešavanje protoka je mnogo preciznije (nije baš da mi je ovo od presudnog značaja jer sam svakako uvek podešavao odokativno) i kada se jednom podesi moguće je osigurati od odvrtanja/zavrtanja. Sa 800 din koliko košta i nije baš najjeftinija stvar ali toliko sam verovatno za svo ovo vreme dao i na akvarijumske slavinice... Ako nekoga zanima ili mu treba, evo linka prodavnice gde sam uzeo. Javiću utiske kada prođe neko vreme. http://shop.indas.rs/?product=20113301 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 6, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš se ni od ovog ventila "hleba najesti" Problem sa njim je što je napravljen za vazdušnu instalaciju tako da posle nekog vremena ulje pojede O ringove unutra i opet počinje da curi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4382 Napisano Octobar 6, 2016 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Baš fino Imaš li da preporučiš nešto što će biti stvarno trajno rešenje? Da znam šta sledeće vijati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Octobar 6, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ја бих ти предложио да кад и ако почне да пушта, да нађеш по нету ко прави О рингове отпорне на уље и лепо да их замениш. Сигуран сам да неће бити тешко, јер има прегршт произвођача, а и димензије су сигурно стандардне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Octobar 7, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kle je imao ulogu na filmu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 7, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto nema zvuk KLE-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Octobar 23, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko slucajno ima zadnji rep, nosac tablice za KLEa, a da ga je skinuo? Ja imam nesto budzeno kao nosac tablice, a vise mi se svidja ona standardna plastika. Ima na predhodnoj strani slike moj KLEa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Novembar 20, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Мотор спремљен на зимски сан. Јучер поподне сам направио ђир до Опова. До тамо је било у реду, међутим кад сам се окренуо према ПА, удари вјетра су ме љуљали, одвајали ноге од мотора, да сам сам себе псовао куд кренух. Ипак се се врнух кући. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Novembar 20, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kle na sajmu EICMA 2016 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Novembar 20, 2016 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao tenk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1467 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ja sam nov u ovoj temi, nadam se da cu tu i ostati, ali za to mi je potreban vas savet. Vec neko vreme gledam KLE po oglasima, jer mi se najvise svidja i po svim karakteristikama mi je najbolja kupovina u ovom trenutku, jedino sto me muci je sledece: visok sam 172 cm i nisam siguran da li bih mogao lagano da ga vozim, tj. da ne moram stalno da pazim gde i kako mogu (moram) da se zaustavim, da li mogu da se odpurem nogom pri nekoj voznji van asfalta i sl, s obzirom da on i nije bas toliko nizak? Ima li ko medju vama da je mojih gabarita a da ga vozi neko vreme, voleo bih da cujem iskustva iz prve ruke? Ako ce voznja sa njim da mi bude rvanje a ne uzivanje, onda bolje da trazim nesto drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Decembar 24, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno uzimaj,ne sekiraj se zbog visine taman ces prstima da dodiruje a kad malo preradis sediste ima dati bude extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1467 Napisano Decembar 24, 2016 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me malo ohrabrio. Idem sutra da pogledam jedan ovde u komsiluku ako ne padne neki sneg nocas. Kako mislis preradim sediste, posto ovaj ima fabricko? Stanjim ga da bude nize ili sta? Znam da ih radi Boban, ali ne znam kakav se efekat postize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druže ne stanjuj sedište,opusti se-sedi i vozi.Do '94-og godišta sedište je tanje ali i mnogo neudobnije od narednih generacija,moj je bio '93. i ja sam ga preradjivao (podebljavao) da bude udobnije.I veći motori se voze sa tom visinom.Ne paniči,za neko vreme ces tražiti veći motor a porasti nećeš ;P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Decembar 24, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Provoza danas jednog KLE...Motor mi je lego kao da ga vozim citav zivot...za te novce nema bolji...pozzz..Jednog dana a mozda i pre bice moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Decembar 24, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me malo ohrabrio. Idem sutra da pogledam jedan ovde u komsiluku ako ne padne neki sneg nocas. Kako mislis preradim sediste, posto ovaj ima fabricko? Stanjim ga da bude nize ili sta? Znam da ih radi Boban, ali ne znam kakav se efekat postize. Pobaj prvo sa originalnim sedistem pa iznesi utiske ovde i sve cemo ti pojasniti,da Boban ih preradjuje i posle su mnogo udobnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...