-vukasin- 13 Napisano Jun 29, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan Jel iznutra ili spolja takve boje, proveri obavezno kakvo je ulje, mozda je nekad pustio vodu unutra pa zasvinjio ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jun 29, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Nesporazum! Nije moj motor u pitanju. Kod mene je sve standardno. Fotka je s interneta. Taj motor je u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Malo se vozilo za vikend,poseta najmanjoj crkvi na Balkanu a mozda i sire.Crkva Svete Marine ili Marinica kako je zovu u narodu nalazi se u selu Dojinovice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Usput je bilo i jagodica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Makadam i prasina e onda se docepasmo asfalta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 4, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije kockasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Jul 5, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nije Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 5, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Guma je daleko od ,,kockaste,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano Jul 7, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Makadam i prasina IMG_20160702_161932.jpg IMG_20160702_161834.jpg e onda se docepasmo asfalta IMG_20160702_164630.jpg IMG_20160702_164603.jpg IMG_20160702_182632.jpg Ekstra lep KLE....svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-vukasin- 13 Napisano Jul 9, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan Nesporazum! Nije moj motor u pitanju. Kod mene je sve standardno. Fotka je s interneta. Taj motor je u oglasima. Ahaaa, e onda ne nezgodna refleksija betona u staklu prozorceta, ume to tako da izgleda kada se motor lepo opere i slika iz odgovarajuceg ugla . Motor bar sa ove slike izgleda vrlo dobro estetski ocuvan, nit izlizano oko nogostupa, guma nogostupa cela, auspuh minimalno korodirao, nema ogrebodtina, gumica na kraju sajle kvacila cela itd. Mogu ti reci da je moj bio to godiste i nakon 60000 km, dosta offroad-a, vozenja stojeci i vise desetina kisa na putu nije izgledao ni priblizno ovom. E sada za ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Jul 9, 2016 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da pitam iskusnije kolege na kom polozaju treba da bude ovaj podizac amortizera.Desava mi se kada sedne neki tezi suvozac da mi dosta legne zadnji kraj motora.Da li moze da se okrene ovo i kako,pokusao sam sa cekicem i vecim savcigerom ali nije htelo ni da makne.kle.jpg Pre nego sto kucas ili probas sa roll canglama da zaokrenes, poprskaj WDom to jer je zapeklo. Taj tvoj KLE je bio moj pre 4 godine! Probusio sam mu dizne na 130 ( na njima pise 112)kao GPZa 500s i modifikovao filter vazduha. Trebalo bi da prvom bez diranja kvacila ide na tocak Slobodno ga stavi na najvislji polozaj ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Jul 9, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan A postoji i kljuc za to, svi kinezi ga imaju uz alat. Ja dok nisam imao kljuc sam to resio pajserom tj heblijem, manje ostecuje i imas vecu silu na prekrat Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Jul 9, 2016 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To se jednom postavi i nikad vise. Ako je zardjalo kljuc ne pomaze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano Jul 10, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da pitam iskusnije kolege na kom polozaju treba da bude ovaj podizac amortizera.Desava mi se kada sedne neki tezi suvozac da mi dosta legne zadnji kraj motora.Da li moze da se okrene ovo i kako,pokusao sam sa cekicem i vecim savcigerom ali nije htelo ni da makne.kle.jpg Pre nego sto kucas ili probas sa roll canglama da zaokrenes, poprskaj WDom to jer je zapeklo. Taj tvoj KLE je bio moj pre 4 godine! Probusio sam mu dizne na 130 ( na njima pise 112)kao GPZa 500s i modifikovao filter vazduha. Trebalo bi da prvom bez diranja kvacila ide na tocak Slobodno ga stavi na najvislji polozaj ! Uspeo sam da pomerim na najvisi polozaj i mnogo je bolje sada,motor sa suvozacem ne leze puno.Desavalo mi se da sa suvozacem u ostrijoj krivini zakacim copom o asfalt,sada je vec ok....hvala na savetu.Ovaj KLE za svoje godine jos uvek ide odlicno,nisam mu jos uvek otvarao karbove tako da ne znam sta ste mu ubacivali,ali ide bolje od ovih novijih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy. 3 Napisano Jul 11, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bacinci Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da pitam iskusnije kolege na kom polozaju treba da bude ovaj podizac amortizera.Desava mi se kada sedne neki tezi suvozac da mi dosta legne zadnji kraj motora.Da li moze da se okrene ovo i kako,pokusao sam sa cekicem i vecim savcigerom ali nije htelo ni da makne.kle.jpg Pre nego sto kucas ili probas sa roll canglama da zaokrenes, poprskaj WDom to jer je zapeklo. Taj tvoj KLE je bio moj pre 4 godine! Probusio sam mu dizne na 130 ( na njima pise 112)kao GPZa 500s i modifikovao filter vazduha. Trebalo bi da prvom bez diranja kvacila ide na tocak Slobodno ga stavi na najvislji polozaj ! Uspeo sam da pomerim na najvisi polozaj i mnogo je bolje sada,motor sa suvozacem ne leze puno.Desavalo mi se da sa suvozacem u ostrijoj krivini zakacim copom o asfalt,sada je vec ok....hvala na savetu.Ovaj KLE za svoje godine jos uvek ide odlicno,nisam mu jos uvek otvarao karbove tako da ne znam sta ste mu ubacivali,ali ide bolje od ovih novijih Kako si uspeo??Imam isti problem kao ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 11, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se sprecilo skupljanje blata i olaksalo podesavanje amortizera. A ovako sam sprecio prljanje hladnjaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Jul 11, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Iskusno Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 11, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Vozilo se juce malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joke6 1 Napisano Jul 13, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: split Motocikl: kle Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko nacrt crash bara sa dimenzijama da prosljedi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 13, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Пријатељу, то ћеш тешко да набавиш. Прво, има неколико модела креш барова за КЛЕ и они имају различита качења на рам и друго, они који праве креш барове живе од тога и мере чувају као мајсторску тајну. Ако имаш идеју да ти неко прави у твом крају, онда ће морати да буде баш добар у савијању цеви, да има аргонски апарат за варење и да буде баааш прецизан. ПС Немој да се обесхрабриш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joke6 1 Napisano Jul 13, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: split Motocikl: kle Prijavi odgovor kao problematičan Prije neka dva miseca sam ima lagani pad pa mi nastrada žmigavac, ručice i livi oklop pa kako sam sad svaki dan na njema nekako računam bolje spriječit nego liječit... Ma imam čovika šta bi mi to napravija pa mi zato tribaju mire. Gleda sam na oglasima i jedini model koji se nudi sam vidio već na jednom kle-u i kad sam sija na njega tukao sam kolinima u cijev. Tako da bi ja to malo modificira. Valjda će se nać neko sa mjerama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 13, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ја ти предлажем да не губиш време на тражење мера, него да кренеш са радовима Ево пар модела Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jul 13, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovaj zadnji. Taj mi je i najljepši. Ne smeta nogama, a visok sam 195. E sad, da li je i koliko funkcionalan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Jul 13, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam. Dobio ga s motorom. A motor stigao iz Švajcarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste iole visoki zaobidjite prvu varijantu (na zuto crnom KLEu). Provereno smeta nogama, a nije ni toliko siguran koliko izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...