Nimmin 6734 Napisano Mart 13, 2016 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, problem nalaženja "prašinarskih" gumica rešen (nadam se uspešno ) po onom sistemu: "kad nešto ne možeš da nadješ - napravi sam". Sutra malo duži test i javljam rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 13, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bavoooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenje? http://www.polovniautomobili.com/motori/7650914/kawasaki-kle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralekle 1 Napisano Mart 16, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,svidja mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, problem nalaženja "prašinarskih" gumica rešen (nadam se uspešno ) po onom sistemu: "kad nešto ne možeš da nadješ - napravi sam". Sutra malo duži test i javljam rezultate.Sta bi test utisci resenje???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenje? http://www.polovniautomobili.com/motori/7650914/kawasaki-kleSviđa mi se makina. E sad ispod vencanice ???? Obavezno pogledaj testiraj pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13055 Napisano Mart 16, 2016 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja se i meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo ....... sad kompletan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 16, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan 'Алал вера и на здравље опрема! ПС Само јоште фали флипача с подигнутим визиром и спуштеним ђозлуцима, па да будеш прави робокап. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Mart 17, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažete za ovoga? Koliko bi vredio? http://www.polovniautomobili.com/motori/7927626/kawasaki-kle-500 Vidi se da mu je potrebno generalno sređivanje: farbanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 17, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Mišljenje? http://www.polovniautomobili.com/motori/7650914/kawasaki-kle prolazim svaki radni dan cinimi se pored njega na Rumenackom putu uvek je cist kad nije pod ceradom ,eto tolko od mene sto kazu u prolazu sto sam video neko moje misljenje da bi ovaj drugi doveo na nivo prvo-predlozenog stices na isto sa cifrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Mart 17, 2016 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan DakleM, problem nalaženja "prašinarskih" gumica rešen (nadam se uspešno ) po onom sistemu: "kad nešto ne možeš da nadješ - napravi sam". Sutra malo duži test i javljam rezultate.Sta bi test utisci resenje???? Prešao 100tinak km, sve radi kako treba. Ipak, za neki sigurniji test merodavnije bi bilo sačekati da vreme pokaže da li će se korozija ponovo javiti. Inače, rešenje bilo u ssm izradi od gumenog bužira (gumenog, ne plastičnog, samo da naglasim) kabla punjača mobilnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Mart 17, 2016 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Šta kažete za ovoga? Koliko bi vredio? http://www.polovniautomobili.com/motori/7927626/kawasaki-kle-500 Vidi se da mu je potrebno generalno sređivanje: farbanje ... Malo mi sumnjiva kombinacija boja plastika i rezervoara. Prednost je što za razliku u ceni imaš fore da svašta pregledaš-promeniš-uradiš i onda bar znaš SIGURNO šta je menjano i zašto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 18, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi sumnjiva kombinacija boja plastika i rezervoara. ... а мени "комбинација боја" на самом резервоару у погледу с леве стране. Можда фотка вара... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Mart 18, 2016 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Boja rezervoara i ostatka je različita. Kontam koliko bi došlo farbanje i koliko ovakav vredi; 700-800 eura? Štos je u tome što imam mašinu od ER5 '97 godište koja je ispod 10 000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 18, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Не резервоара и остатка, него бих рекао да на самом резервоару с леве стране има две нијансе боје. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 18, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta i ako ima razlike...Manite se tih tj takvih detaljcica... Inace,imao bih da poklonim nekom ako treba jednu plastikicu ,ne znam kako se zove,zato cu postaviti sliku (sa neta) sa oznacenim mestom gde ta plastikica ide,jedino sto nisam siguran da li je leva ili desna ta koju imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 18, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Пластикицу бих ценио као поклон и био бих захвалан. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 18, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znas na koju mislim? Ona rebrasta...Ajde idem odmah u garazu da je spremim i da nadjem jos sitnica koje su mi ostale od KLE-a a koje bih mogao da poklonim...Inace,posto si se javio prvi,tebi ide...Javi se u PM da se dogovorimo kako da organizujemo preuzimanje ili slanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 18, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam sve sto mi je ostalo i sve je na poklon osim ovog kabla sa lampicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitryalexa 0 Napisano Mart 18, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: Nis Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi trebale te gume ako su za rezervoar tj ispod u sustini na manjaku sam sa svim gumenim delovima,pogubili se izgleda tokom godina Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 18, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da izmenim sliku kako bih dodao brojeve i ovde objasnjenje sta je sta... 1.plastika koja ide na masku oko fara/rezervisano 2.gumice kod kojih se kace zmigavci 3.drzaci creva koja vode vazduh ispod rezervoara 4.limcici za zmigavce 5.mislim da su plasticne kapice koje idu na plocu na koju ide kofer 6.orginalni srafovi za KLE-a i na drugoj slici,ovo metalno je drzac kilometar sata Tako da,Dimitryalexa,zao mi je,nije to sto ti treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Mart 18, 2016 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Broj 4. Ako su u pitanju oni metalni nosači žmigavca jedan mi je baš prilično potreban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 18, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Gligo,to su oni nosaci koji idu u onu gumu koliko se secam... Rezervises oba ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 18, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam i guvernalu,samo sto je malo uvijena,ako neko zeli da se igra,eto mu prilike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...