Giga Kle 118 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da gledao sam lika koji ih je vozio i skoro je neko prodao motor nije KLE mislim da je afrika sa tim gumama i ja pu pustim poruku i kaze da je prezadovoljan bio dok je vozio i kaze kad bude kupio drugi noviji da će isto da njih montira, pa sam zato i došao na ideju da njih kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 1, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda guma,da bi imao kompletnu sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan A pa sad mi jasno. Nezagrejana guma i zavrtanje ili off po makadamu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 1, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ili mozda ,nedovoljno napumpana guma ,posto niceg od toga sto si naveo nije bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da ili to. Ne bude mi teško svaki put kad izađem iz garaže proverim pritisak. Naravno ne do prodavnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 1, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Vecita dilema koje gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam bio kod Mirka Moto Goust i kaze čovek pireli miselin dunlop svejedno samo da je nova. Slažem se. E sad zavisi od potrebe i vrste vožnje. Ja lično ne bi voleo da stavim neke pošto volim off a idem i na asvalt da stavim neke koje su extra za off i da izađem na asvalt i da ih pojede za 2000-3000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 1, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu dati dam savet,jer ja vozim pretezno po asfaltu i makadamu.Za tu vrstu podloge meni extra vrse poso Continental trail attack 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma duže moj off je poljski put i prašina. Blato ne, ne trebaju mi kramponi kad mi je blatobran kao i kod vas na KLE na 2 cm od gume kakvo blato kakav hard off. Ne jurcam više volim da se povezem brže u polju gde poznajem put i nema vozila al opet oprez zeke lije itd. Daklen vožnja po asvaltu za motoskupove vašare seoske slave itd, a off oko kuće i zajebancija sa drugarima teranje od Ugrinovaca do Šapca bez izlaska na asvalt, pa gde završimo i tako. Treba mi guma koju neće pojesti asvalt a za polje tek nešto malo zbog trave,bare, itd. Dakle 70% asvalt 30% off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 160 Napisano Mart 3, 2016 Svrati ponekad, 135 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nekom zatreba ,,,,a već nema,,,,spisak svih delova za ljubimca : http://www.motoboom.ro/downloads/Moto-KLE500-2006-2007.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Mart 4, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc. Sve sam sredio motor a suspleh ili skidplate mi je oksidirao i izudaran. Kako da ga sredim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 4, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ја ти предлажем прво плеКане радеве, па фину шмирглу и полир шајмну, а после тога лак у спреју за алуминијум. Има га по фарбарама, Неки га зову и алу-прајмер. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Mart 5, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na sa savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Mart 6, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme trazim jedan KLE za sebe, naravno zbog cifre koja mi je na raspolaganju, izbor je dosta suzen. Da ne duzim-sta mislite o ovom: http://www.polovniautomobili.com/motori/7833433/kawasaki-kle-500 primerku, i da li mozda ima nekog ko je blizu do prodavca i voljan da "baci malo pogled"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Mart 6, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 2006. godište sa 41770km, ovaj da je koristio da ode do toaleta pa bi imao više kilometara,a pazi moguće je i to da se već okrenuo sat pa je zaboravio da dopiše. Eto ovo je moje mišljenje, svideo se nekom ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Mart 6, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati još pažnju na diskove, i biće ti jasno da nije logična kilometraža.....a auspuh je sigurno menjao zbog "boljeg zvuka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Mart 6, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...a i gledaj da uzmeš poslije '94 godine... moje neko mišljenje. Neka ga ne mari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Mart 7, 2016 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan ...a i gledaj da uzmeš poslije '94 godine... ... јер је фабрика на примерцима после тог годишта решила конструкционо слаб склоп шпанера ланца развода, тј. брегасте. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Mart 7, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nas narod kaze "ko pita ne skita", a ovaj nas forum je zlata vredan. Puno mi znace saveti i iskustva. Idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Mart 9, 2016 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pitam: da li je neko nabavljao gumice za klešta prednje kočnice, mislim i na one prstenaste za dihtovanje klipčića a i na one kao "harmonika"? Moje su već toliko porozne da prolazi vlaga pa se desi da zardjaju klipčići u ležištu i blokiraju vraćanje. Jel' da napomenem da mi je hitno? Tako mi i treba kad vozim po snegu pa pokupim i so. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 9, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Neko je pravio u firmi Sigurnost iz Zrenjanina.Posaljes komplet kljesta i sve ti napakuju za male pare. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pitam: da li je neko nabavljao gumice za klešta prednje kočnice, mislim i na one prstenaste za dihtovanje klipčića a i na one kao "harmonika"? Moje su već toliko porozne da prolazi vlaga pa se desi da zardjaju klipčići u ležištu i blokiraju vraćanje. Jel' da napomenem da mi je hitno? Tako mi i treba kad vozim po snegu pa pokupim i so. Ako natrčiš javni ili pusti ovde trebao bi i ja da ih promenim.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurnost Zrenjanin,imaju,ja kupovao prosle godine..a slao sam im master da mi prepakuju,to mi nisu naplatili a i ove gumice su bas jeftine..napred nema harmonika-gumice samo pozadi a napred su o-ring po dva komada,jedna dihtujuca i jedna prasinare po klipu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Mart 10, 2016 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. @daxon81 - upravo sam skinuo, rasklopio i očistio klešta - za o-ringove si u pravu, za harmonike nisi, kod mene postoje dve (model je 2005.g.) i na prednjim kleštima, oko onih plivajućih osovinica. Srećom, one su ok, dihtujući prstenovi takodje, stradale samo one prašinarske, nadam se da ću njih naći i bez Zr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes pisi ovde ili pusti pp. Moram i ja njih da promenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...