IVICA ML 7 Napisano Jul 1, 2014 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam odslepovao moped kod jednog majstora i ispade sve OK na kraju.Odmah mi je rekao da je najverovatnije pumpa ulja,odvrnuo je filter ulja nekoliko krugova i onda upalio motor,pocelo je po malo da curka ulje na filteru zatim je ugasio motor zavrnuo filter ponovo ga upalio i lampice nisu sijale vise Kaze da hoce pumpa da povuce vakum u takvim situacijama i da je ovo najbolji lek.Jutros kada sam gledao nivo ulja mi je bio normalan,verovatno prilikom pada da je se ulje iz kartera izlilo i trebalo mu je malo vremena da se vrati pa je samim tim i nivo bio veci...hvala vam na odgovorima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ti hvala na objašnjenju. Eto načina kako se taj problem rešava kod naših motora, ukoliko nas tako nešto zadesi, a nije nešto drugo u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Jul 9, 2014 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam se malo igrao i napravio "vario" vizir: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Можеш ли да накачиш фотографије у процесу израде? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Jul 9, 2014 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Mogu, kada budem pravio novi. Ovaj mi se nešto ne svidja, hteo bih da novi bude neznatno širi u donjoj zoni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno skidaj. Ništa komplikovano, Meni je na kormanu izbila rđa zbog pada motora, kupio drugi za 26eu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno skidaj. Ništa komplikovano, Meni je na kormanu izbila rđa zbog pada motora, kupio drugi za 26eu Kolega, gde si kupio novi korman? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ebay-a. Sad im je cena 29.95 e. Tommaselli je proizvođač, malo je širi od fabričkog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Jul 12, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Smeta li pri punom skretanju,mislim u slucaju povisenog vizira? Postavi koju sliku ako ti nije problem. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Još nemam povišen vizir, ali mislim da bi smetalo, možda bi riseri rešili taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4450 Napisano Jul 22, 2014 Advanced Member, 1977 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda glupo pitanje: da li je normalno da se zadnja viljuska greje u voznji? Zadnja kociona celjust mi uvek bude dosta toplija nego prednja, cak i kada ne koristim zadnju kocnicu (ono sto je cudno jeste da se tocak vrti bez problema, plocice ne kace disk...). Nedavno sam rastavljao zadnju celjust, klip klizi i vraca se bez problema, ulje je novo. Ranije nisam obracao paznju na ovo grejanje al' sada je evidentno da motor slabije vuce a vec neko vreme je i potrosnja skocila (isti je slucaj i kada je vazdusni filter cist). Jedino sto mi pada na pamet jeste da su lezajevi zadnjeg tocka mozda za zamenu ili bar podmazivanje... Da li bi sve ovo mogla biti posledica istrosenog lanca i lancanika? Oni su vec uveliko za zamenu. Ove godine se ekstremno malo vozim, vise sam kilometara napravio biciklom nego motorom... Fruska Gora u dva razlicita izdanja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Ajde glup predlog, da ti se nije mozda pomerila poluga zadnje kocnice pa kad ti je stopalo na fuzasteru slucajno malo gazis polugu.Nadam se da je neka sitnica, da nine ozbiljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4450 Napisano Jul 22, 2014 Advanced Member, 1977 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam u par navrata bez da pridjem poluzi zadnje kocnice tako da bih tu opciju izbacio. Dok nisam rastavio kocionu celjust bio sam ubedjen da je u njoj problem, iako ni pre toga disk nije kacio plocice... Videcemo, lanac i lancanici su svakako za zamenu a motor bi uskoro ionako trebao na jedan detaljniji pregled. Posle 35000km doslo je vreme da se pogledaju karburatori, ventili, lezajevi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Moj KLE mora na prodaju , još nigde nisam postavio oglas, ali ću morati uskoro. Evo sličice od pre neki dan. i sa druge strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan KLE otišo u komšiluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Bas izgleda odlicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Jul 23, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd mala pomoc oko pronalazenja frajlaufa za kle-a iz '94 godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 24, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je jedan kabel svecice otisao pa ti pali i gasi jedan cilindar,krenuo bih odatle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 24, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se krene desavati ponovo menjaj kablove i kapice . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oprostih se sa Kle-om pre neki dan,sluzio me neverovatno dobro a nadam se da ce tako i novog vlasnika koji inace nije sa foruma... Ostale su mi stare rezervne zadnje i prednje Lucasove plocice sa relativno malo "Mesa" i jedne prednje plocice koje nisu skroz izlizane,cini mi se da su tvrdje i njih sam skinuo sa motora kad sam ga kupio 2009...pa ako nekom treba za rezervu ili sta god neka se javi,poklanjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Avgust 4, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspeh malocas sliku da ubacim preko mobilnog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Avgust 4, 2014 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Odma' da se upišem za 1 set prednjih pločica (mada mi i ne treba ceo set, već samo ona manja - ne pitajte kako i zašto ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacve 0 Napisano Avgust 4, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, od 2011. imam KLEa, a ove godine sam se osmelio da napravim i jednu duzu turu, po gradovima gde imam drugare. Tako sam u prethodne dve nedelje krenuo iz Beograda do Rovinja, od Rovinja do Trsta, zatim od Trsta do Splita, od Splita do Budve, i na kraju Budva - nazad kuci u Bg. Put je bio savrsen, tu i tamo su me hvatali pljuskovi ali KLEpetanko je sve junacki podneo do ~60km pred Beogradom Nakon male pauze, primetio sam da mi vise ne radi brzinomer i kilometar sat. Prethodno sam, povremeno pri vecim brzinama (100-120km/h) primecivao kao neko "guljenje" u prednjem tocku, ali kada bi usporio i stao da proverim, problem bi nestao. Odvezao sam danas motor do servisa i saznao da me ceka zamena prednje felne + pinjon brzinomera. Nisam strucan, ne razumem se u delove, ali sada sam malo trazio po netu i izgleda da je tu nesto blokiralo, tako da su usled guljenja stradali felna i pinjon... Da li je neko mozda imao slican problem? Kako se ovakav kvar moze izbeci? Da li neko mozda ima ili zna nekoga ko bi prodao prednju felnu i pinjon brzinomera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Avgust 4, 2014 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan To nije kvar koji neminovno znači menjanje felne. Imao isti problem i uspešno sam ga rešio u ssm varijanti, kao i nekolicini kolega sa foruma koji ti to mogu potvrditi. Odakle si? Nisi napisao u profilu () pa da ti ne nudim da dodješ do nas u radionicu ako ti Bg nije blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Avgust 6, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, prijatelj ima probelem sa svojim kle-om. Odjednom je u voznji prestao prima gas preko 4k obrtaja, nekako se dovezao do kuce i poslije toga je poceo da se ponasa ovako kao na snimku. Upali manje-vise bez problema ali gas ne prima skoro nikako, radi neujednaceno i puca iz auspuha. Skidali smo svjecice i one su skroz crne, filter vazduha je nov. To je sve sto mi je poznato od informacija... Da li neko zna i da li moze da ocijeni sta bi mogao biti uzrok ovakvog (ne)rada motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...