Marphi 1138 Napisano Februar 20, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan i danas sam ceo dan proveo caprkajuci oko motora...'armonike na vilama koje su bile drecavo zelene sad su crne..ali posto nisam mogao da se zaustavim pri igranju sa mat sprejom ofarbao sam i crnu plastiku zmigavaca (posto mi je delovalo kao da je boja izbledela),razvlacio neke dodatne kablove za signalizaciju na koferu i za neki prikljucak struje koji planiram da montiram pored km sata i tako....u subotu ako uspem,nastavljam sa ulickavanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Februar 20, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Danas montirao pištalicu za migavce. Pišti za sve pare, plašiće i pešake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege vasa sekta se uvecala za jos jednog clana Posedujem Kle iz 2003 E sad ono sto me zanima a verujem da se to pitajne provlaci stalno a to je koje ulje je najbolje za nase masine tj.sa kojim ste uljem vi zadovoljni i koje se najbolje pokazalo. Kolege sa KLE hr foruma preporucuju Silkolene COMP 4 da li ga neko koristi??? Unapred zanvalan Nikola. Ovo je moj kle kle 500 :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i nek te sluzi...dok ga ne zamenis vecim ...salim se ja... Koristim to ulje i za 7000km prosle sezone nisam imao zamerku...Pre neki dan sam menjao ulje i ponovo sipao isto to...Koliko sam se raspitivao, retko ko kopira (falsira) to ulje za razliku od Motula,Castrola,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 20, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege vasa sekta se uvecala za jos jednog clana Posedujem Kle iz 2003 E sad ono sto me zanima a verujem da se to pitajne provlaci stalno a to je koje ulje je najbolje za nase masine tj.sa kojim ste uljem vi zadovoljni i koje se najbolje pokazalo. Kolege sa KLE hr foruma preporucuju Silkolene COMP 4 da li ga neko koristi??? Unapred zanvalan Nikola. Ovo je moj kle kle 500 :moto3: Pozrav.....vidim kupili smo motor od istog čoveka, nema greške kao lutka je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13075 Napisano Februar 20, 2013 Ne silazi, 7446 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga koristim. Doduse vozim ER5 ali delimo agregat. Nemam nikakve zamerke, mozes i Pro Comp 4 ako imas vise parica. To je inace jedno od naj ulja koje mozes da sipas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala na odgovorima..Samo da pitam gde ima da se kupi Silkolene COMP 4 i po kojoj ceni?? @Boriša Braca ima fenomenalne motore sve pohvale za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas montirao pištalicu za migavce. Pišti za sve pare, plašiće i pešake. Druže, daj malo više informacija o pištalici koju si montirao, da li je to ona iz Louisa? Još prošle godine sam nabavio pomenutu napravu u Louisu ali nije bilo uputstva za montažu a nikako da odem do nekog auto-električara da mi to poveže pa bi mi dosta značilo tvoje iskustvo. Hvala unapred! Nikola92 želim Ti pune bezbednih i veselih kilometara na novoj mašini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 20, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan i danas sam ceo dan proveo caprkajuci oko motora...'armonike na vilama koje su bile drecavo zelene sad su crne..ali posto nisam mogao da se zaustavim pri igranju sa mat sprejom ofarbao sam i crnu plastiku zmigavaca (posto mi je delovalo kao da je boja izbledela),razvlacio neke dodatne kablove za signalizaciju na koferu i za neki prikljucak struje koji planiram da montiram pored km sata i tako....u subotu ako uspem,nastavljam sa ulickavanjem I ja sam se malo zaigrao u garazi, a vidjecemo na sta ce na kraju liciti . Izvinjavam se na nekvalitetu slike, ali stalno zaboravljam ponijeti aparat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Februar 20, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Druže, daj malo više informacija o pištalici koju si montirao, da li je to ona iz Louisa? Još prošle godine sam nabavio pomenutu napravu u Louisu ali nije bilo uputstva za montažu a nikako da odem do nekog auto-električara da mi to poveže pa bi mi dosta značilo tvoje iskustvo. Piezo sirena mala (kao pola čepa plastične flaše) kupljena u Mikro princu, 240-250din. Radi na 12V, ne treba nešto specijalnog znanja za montažu, ja sam ih vezao za prednje migavce, doduše bile potrebne i 2 diode, ne znam tačno koje jer sam iskoristio neke koje sam povadio iz punjača accu šrafilice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Februar 20, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan E da, da se ipak ogradim: nije namena pištalice da rasteruje pešake (ali koristi ), nego mi se dešava da zaboravim da isključim migavac, sa ovim - nema šanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 21, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan i danas sam ceo dan proveo caprkajuci oko motora...'armonike na vilama koje su bile drecavo zelene sad su crne..ali posto nisam mogao da se zaustavim pri igranju sa mat sprejom ofarbao sam i crnu plastiku zmigavaca (posto mi je delovalo kao da je boja izbledela),razvlacio neke dodatne kablove za signalizaciju na koferu i za neki prikljucak struje koji planiram da montiram pored km sata i tako....u subotu ako uspem,nastavljam sa ulickavanjem I ja sam se malo zaigrao u garazi, a vidjecemo na sta ce na kraju liciti . Izvinjavam se na nekvalitetu slike, ali stalno zaboravljam ponijeti aparat. ova vila nije od kle-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 21, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan ova vila nije od kle-a? Dosadili mi KLE federi, pa pokusavam dobiti malo kvalitetnije ogibljenje. Od KTM-a 620 enduro. Pokusavam trenutno naci povoljno od istog motora i zadnji amortizer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Februar 21, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Dosadili mi KLE federi, pa pokusavam dobiti malo kvalitetnije ogibljenje. Od KTM-a 620 enduro. Pokusavam trenutno naci povoljno od istog motora i zadnji amortizer. Ti si bas ozbiljno resio da unapredis KLE-a. Jedva cekam da vidim krajnje rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 21, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan steta sto nema dva diska pa da se i kocnica malo poboljsa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Februar 21, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan steta sto nema dva diska pa da se i kocnica malo poboljsa.. Trazim cetvoroklipna brembo klijesta, to bi trebalo da ozbiljno popravi performanse i sa jednim diskom. Ma bice pun dzak modifikacija na KLE-u, samo idem dio po dio. Olaksavam gdje moze, poboljsavam gdje moze (valjda? ). Skratio sam koske, dobio na zadnjem kraju nekih 5 cm visine, pa mi je ovo ogibljenje, koje je vise i ima duzi hod od originalnog kleovog taman dobro dodje. Sad cekam uljne semeringe, pa da zavrsim servis prednjeg ogibljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 21, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Bili u Bg u danas....ponovili se sa srebrnim Lazerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan steta sto nema dva diska pa da se i kocnica malo poboljsa.. Na gpz modelima postoje i sa 2 diska ali su klesta manja i nije neko poboljsanje u kocenju Jedino neki aftermarket da se stavi, novija klesta koja pasu i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 23, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan juče sam oterao Kle-a na zimsko zatezanje. zamena ulja u vilama, zatezanje sajli, provera membrana na karbovima... možda će morati još nešto, to će čika majstor da vidi. u svakom slučaju njega hvale da je jako dobar pa ako sve bude kako treba javljam za preppruku. a ako ne - javljam da ne idete tamo :-) u ponedeljak će početi da ga radi. Uzeo sam Kle-a iz radionice/servica. Na kraju se ispostavilo da je sa karbovima i membranama sve potpuno ok, skidane su i pregledane membrane i funkcionišu kako treba tako da se karbovi nisu ni dirali, potrošnja na okruglo 200km mešane vožnje bila je 9,46L (30km po Beogradu, do Novog Sada i nazad starim putem + vozikanje po NS). Sajla gasa je bila malo pravila problem ali je to sređeno tako da sada šljaka ko zmaj. Problem koji sam imao sa levim štapom na vilama, tačnije da je curelo ulje kroz imbus navoj je takođe sređeno tako da sada ne curi, problem je bio što kada je prethodni put rađena vila (semerinzi, ulje, čišćenje ili štagodveć) majstor nije vratio mesinganu podlošku ali je uredno zategao navoj što je stvorilo brazde kroz koje je ulje curilo. Ispeglano i sada je suvo. Sledeće na tapetu su pločice za zadnje kočnice i zamena lagera na prednjem točku, opet zbog krivice prethodnog majstora. Posle toga se stavljaju prednje i već imam kočiono ulje kupljeno da se menja, za svaki slučaj iako je menjano pre nekoliko meseci. Ovim servisom sam zadovoljan, sada idemo na sledeći koji je naveden i to će biti u narednih 10ak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 23, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan steta sto nema dva diska pa da se i kocnica malo poboljsa.. Ja kočim obema kočnicama (ostalo mi kao uslovni refleks sa vožnje MTB) i često usporavam (kočim) i agregatom motora. Sasvim lepo to funkcioniše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koji servis je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 23, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam Kle-a iz radionice/servica. Na kraju se ispostavilo da je sa karbovima i membranama sve potpuno ok, skidane su i pregledane membrane i funkcionišu kako treba tako da se karbovi nisu ni dirali, potrošnja na okruglo 200km mešane vožnje bila je 9,46L (30km po Beogradu, do Novog Sada i nazad starim putem + vozikanje po NS). Sajla gasa je bila malo pravila problem ali je to sređeno tako da sada šljaka ko zmaj. Problem koji sam imao sa levim štapom na vilama, tačnije da je curelo ulje kroz imbus navoj je takođe sređeno tako da sada ne curi, problem je bio što kada je prethodni put rađena vila (semerinzi, ulje, čišćenje ili štagodveć) majstor nije vratio mesinganu podlošku ali je uredno zategao navoj što je stvorilo brazde kroz koje je ulje curilo. Ispeglano i sada je suvo. Sledeće na tapetu su pločice za zadnje kočnice i zamena lagera na prednjem točku, opet zbog krivice prethodnog majstora. Posle toga se stavljaju prednje i već imam kočiono ulje kupljeno da se menja, za svaki slučaj iako je menjano pre nekoliko meseci. Ovim servisom sam zadovoljan, sada idemo na sledeći koji je naveden i to će biti u narednih 10ak dana. Plocice imas u biker house-u za 2000 din,ne znam koje....a lagere sam ja uzeo u Pancevu , oko 600 dinara komad , SKF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 23, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan @ Fischer: U Beogradu, na kružnom putu Kijevo, na samom obodu grada. @ Marphi: zvao sam ih i one koje meni trebaju (tvrde) zadnje su 3000din. To je cena za sinter od 3000 do 3600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 24, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan kako birate zadnje plocice? mislim,osim cene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Februar 24, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno uzmes kvalitetnije sinterit plocice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...