Marphi 1138 Napisano Januar 12, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan gde?koliko bi to kostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 12, 2013 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio u Temerinu. Morao sam sacekati da im se sakupi dovoljno da bi prskali crnom bojom i da bi upalili pec. Uzeli mi 200 dinara. Ima dosta njih i u NS koji rade plastificiranje. Prethodno dobro ocisti i odmasti metal da bi se plastika dobro zalepila inace ce se oguliti vremenom. Celofanom zastiti navoje da se na njih ne lepi plastika. Postoje dve varijante: da plastificirana povrsina bude ravna ili hrapava nesto slicno kao kora od narandze. Ja sam izabrao ovo drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan mom KLEpetalu ne gine omanji servis... treba membrane da se srede malo pošto izgleda da to nije gledano dugo vremena. to je predpostavka, a ako nije to onda čišćenje karbova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riza 1 Napisano Januar 15, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: kle 500, r1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prikljucim paKLEnoj porodici, vec duze vreme citam postove o Vasim ljubimcima pa da Vam prdstavim i ja svog KLEpotana.Ako budete organizovali neki skup racunajte i na mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Rile, i odma' da ti kažem - i nije ti neki motor... ;-) Kada bude okupljanja bićeš obavešten ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao riza i nadam se da se vidimo na proleće. Inače pitanje za BG ekipu, da li postoji neko mesto gde se okupljate i u kom terminu? Čisto da svi mi koji dolazimo iz unutrašnjosti možemo da planiramo neko druženje pa makar i u kafani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ima gotivnih mesta, ja znam za dva koja su meni ekstra. Na ovom jednom na Novom Beogradu ima mesta za parkiranjekoliko hoces, dok na ovom drugom ce biti za nas ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 15, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Rille,javi se pa cemo naci neko Inace,obecao sam vam slike prtljaznika za kofer,gotov je i evo ga LINK ka temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovde kod nas u Vojvodini, lepih kafana, ko se odluci rado cu mu biti domacini. Ili svima Vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 16, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan aj bas da vidimo koliko nas ima ja cu prvi da se zapljunem, a svaki sledeci neka copy/paste-uje spisak i doda se 001. fruitcake dobro ce doci i oko oranizacije kafana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego što se prijavim čisto da pojasnim moj predhodni post vezan za predložene kafane. Hteo sam čisto da se informišem da li se KLE ekipa iz Beograda i Pančeva okuplja negde, kojim danom i u koje vreme pa kada bude neko iz unutrašnjosti dolazio da može da planira i eventualno viđanje sa KLEašima i njihovim prijateljima. A kada grane proleće vidimo se negde na vožnji. Prošle godine smo napravili vožnje u junu i avgustu a ove se nadam da će biti više vremena i novca, i da će takvih okupljanja biti više. 001. fruitcake 002. Rille Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam informisan da imamo neka licna okupljanja, ali sam rad da zapocnemo! A sto se tice kafana, mozemo nekad tamo nekad ovde. Nisam neki strucnjak za Beogradske, ali eto, jedan od predloga je kultna Pancevacka, "Pod Lipom". Naravno, tu je i http://www.facebook....?ref=ts&fref=ts Mada, nije mi pravi duh kafane, ali je zato bajkerski. Ako treba i nabjolja pica uz pice, tu je i "Sokak" A uskoro se otvara i kafana sa domacim jelima itd... moj brat je otvara pocetkom februara, tako da ste i tu dobrodosli. 001. fruitcake 002. Rille 003. Adler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 16, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan kakvo je ovo reklamiranje buduceg bratovog lokala? 001. fruitcake 002. Rille 003. Adler 998.Marphi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan 998! Hahah, uvek si bio poslednji. Kad probate 'ranu i okusite 'ladno pivo, bice jako korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 16, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Pa utoliko pre ako je bratov lokal :-) mi jedemo a on sundjer u ruke i pravac sudopera da refundira ono sto smo mi pozdrali XD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pa utoliko pre ako je bratov lokal :-) mi jedemo a on sundjer u ruke i pravac sudopera da refundira ono sto smo mi pozdrali XD Hahah, vala ako vi jedete ,pre ce meni da otpadnu ruke nego sto cu to sve da operem. :DD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan UUuu ala smo se okupili! Koliko nas ima lakše će biti da se viđamo po slavama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan UUuu ala smo se okupili! Koliko nas ima lakše će biti da se viđamo po slavama Uf uf nemoj tako. Ajd da malo popravimo rezultat...nego me malo Mrphi zbunjuje, da li da stavim 001. fruitcake 002. Rille 003. Adler 004. Rolle 998.Marphi ili ipak 001. fruitcake 002. Rille 003. Adler 998.Marphi 999. Rolle Nekako mi ove obrnute sestice zanimljivije izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 17, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan @rille,bice to pogoleme slave cim ce brojati ,za sada ,999 gostiju Mada...kako mi se cini,dok se mi izdogovaramo za neko okupljanje,docice i lepse vreme pa mozemo i na neku voznjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija bilo kakvog okupljanja uvek ide teško ali ako je za utehu bitno da postioji komunikacija među ljudima pa kad iz svega toga ispadne neko viđanje onda super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Sta nema okupljanja?! evo, cim malo otopli ja cu, ako treba sam doci u PA za pocetak da razbijem led ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1000. Fischer spreman za druženja. Ako je neko spreman za neku dužu vožnju:http://www.kle-croatia.com/forum/index.php/topic,1826.msg29159/topicseen.html#msg29159 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ma PA, BGD, svejedno. Ajde dajte jos malo vremena ljudima da se prijave, pa da se okupimo uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U bre koliko nas je... Pa ajde sto da ne,da se prijavim,mada jos je ladno napolju,kad otopli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na svom KLE-u livene felne i postoje li takve felne za njega? Najzad sam prodao Suzukija i pazario bih KLE-a, ali bih da izbegnem unutrasnju gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...