Marphi 1138 Napisano Januar 2, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan posto se meni raspao filter,ja sam kupio filter za vazduh od nekog modela mercedesa,samo sam ga skratio posto je duzi,nauljio i stavio ga na onaj "skelet od plastike" ,legao je kao guza na nošu...a sve to za nekih 500 dinara...sacuvao sam kutiju u kojoj je stojao filter,ako nekog interesuje,mogu da je nadjem i da slikam ili upisem koji je filter u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Januar 2, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj dok se kutija ne zagubi, neka imamo ovde. Nekome ce sigurno dobro doci. U Luisu su 10 i 13 eura zamenski filteri tako da je 500 dinara dobra kombinacija. @Mlader: Fala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 2, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako... kupio sam motor letos i hteo da zamenim neke stvari na njemu,da mu odradim kao neki servis... otvorio sam deo gde je filter vazduha i zatekao sledece... . kontam da bi filter trebao da izgleda nesto kao ovaj na sledecoj slici...medjutim,kad sam se raspitao za cene,one su bile oko 25e .... a onda sam nasao filter koji je slicnih dimenzija.... posto je malo duzi bio nego ovaj,skratio sam ga za ovoliko (nekih 4cm): a ovo je natpis na kutiji : za koji sam dao oko 500 dinara...malo je i siri ali kada sam ga stavio u onu plastiku oko koje je bio onaj stari,i kada sam prebacio onu drugu plastiku koja ide preko,super je ispalo...taj filter mi je jos u motoru i nisam imao nikakvih problema ... nadam se da ce ovo nekome pomoci i ustedeti neku kinticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 2, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan One dve bocne "rolnice" sundjera sa starog filtera su najvazniji deo u tvom slucaju, posto na novom filteru ne vidim da imas dovoljno sundjera da predje preko bocnih strana. Dzaba nauljen filter, ako ne dihtuje dobro svuda, zato sto onda vazduh linijom manjeg otpora jednim dobrim delom prolazi upravo kroz te delove. Prouci kako ti izgleda kuciste filtera na motoru, pa ces videti o cemu se radi. Filter sa slike koju si okacio je papirni filter, a za KLE fabricki ide sundjerasti koji se OBAVEZNO mora nauljiti specijalnim uljem za filtere i kosta 12 u Luisu. Kome je to mnogo para neka vozi auto, pa neka placa kazne, parking, 10 litara na 100km, 4 gume, 4 svecice, 5 litara ulja, majstora i 30e za filter vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 2, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio filter i isekao ga toliko siroko kao sto je bio stari,a ovaj deo novog filtera sto je na slici je ostatak....Da,nauljio sam filter tim uljem samo sto je kupljen kod nas za nekih 1500 din.,a sto se tice filtera,meni deluje kao da je od sundjera...i bolji je od starog koji je neupotrebljiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 2, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Auneru 1 litar Putoline ulja 10e, Bera donosi bez provizije. Inace, to je najbolje ulje za filtere koje sam do sada imao priliku da koristim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 2, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu,za sad mi je ostalo jos tog ulja,ali znacu za ubuduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 2, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka, samo ga ti rabi, bitno da je namenjeno za to. Znaces da li je dobro ako se ne sliva na najnizu tacku filtera, ostavljajuci gornje delove suvima. Ako je i posle nekog duzeg vremena filter ravnomerno obojen to je to. Preporucujem Putoline zato sto je jeftino, a radi mnogo bolje od npr. Motula koji je skoro duplo skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13066 Napisano Januar 2, 2012 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je Gliga kupio Nissinove plocice i mogu reci da je napravio izuzetan izbor. Ja sam kocio Nissinom i zamenio ih Lucasovim koji je cisto smece u odnosu na Nissin. Cena je ista a razlika ogromna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 2, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko je minimalno para koje se mora dati za ispravan kle? Godište nebitno samo da je ispravan i da ide, znam da je mašina neuništiva... Ja trenutno imam oko 1200 evra ali moram sada da dam 200 za auto školu da završim to više za A, možda će u narednom periodu biti na gomili još koja stotina evra ne znam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 7, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa vidis i sam kako se krecu cene,po oglasima ima od 1200e pa na gore,ali uglavnom ih prodaju kad istekne registracija sto znaci da bi morao i to da platis (+ nekih 150e),da se uradi neki minimalan servis...znaci,ja mislim najmanje je 1500e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 7, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovako je nekada izgledao.... a ovako sada izgleda Kako je lepse? inace,ova bela boja je reflektujuca i bas izgleda dobro u mraku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe u plavoj boji, sa roll barovima (by AcaPN) i koferom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 10, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe u plavoj boji, sa roll barovima (by AcaPN) i koferom. mislis,crash barovima?ne udaras kolenima u njih?koliko si visok? i ja sam uzeo kofer ali ga nisam jos namontirao...uzeo sam od 46-47L kofer malo je ogroman,ali bar stane svasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13066 Napisano Januar 10, 2012 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu kako ga je izvario Acko, svidja mi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 10, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ok izgleda,samo sto mi se cini da bih ja sa mojih 185cm visine imao problema kako da smestim kolena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce i on imati problema da smesti kolena , bez obzira na visinu, sem ako ne planira da ih stavlja preko crashbara. Kad je radjen moj crashbar jedino sto sam trazio je bilo da se pravi po meri mojih kolena (visok sam 192cm) a nazalost imao sam prilike i da isprobam da li "radi" i ne zalim se uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 10, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Lepi su svi ti takvi rol barovi, ali preveliki su. Prvo tu je tezina svog tog gvozdja, a drugo, velika je poluga na tu duzinu, pa je pitanje sta se desava sa plastikama kada motor padne. Jos jedna stvar je pitanje potrebe da rol barovi prekrivaju toliko bocnu stranu da smetaju kolenima, taj deo se ionako ne slomi i bez rol barova. Moje licno misljenje je da su oni mali i kratki, sto idu samo napred najbolje resenje u smislu tezine, ali i krace poluge. Gomila afrikanaca ima slomljene plastike ispod barova bas zbog te iste poluge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da se ovde radi o kopiji SW-motech-ovih crash barova i mislim da je original malo drugačije odrađen. Inače sedeo sam baš na Srkijevom motoru i tom prilikom su mi udarala kolena u crash bar, inače sam visok 180cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je jedina mana što se kolena oslanjaju na crash barove. Ja sam visok 178cm i mislim da će svakom da se oslanjaju bez obzira na visinu. U početku mi je bilo malo nelagodno, ali sada mi je potpuno normalno i više to i ne primećujem, stvar navike. A onda pogledajte i moj lični izum, presvukao sam cevi crnim sunđerom, em što mnogo dobro izgleda, em što je mekano pa lepo osloniš kolena i nema ništa da te žulja. Drugo, što se tiče dimenzija, mislim da krak sile o kome pričate nema nikakve veze, jer ovi barovi se kače na 3 odlično raspoređene tačke, a cevi su toliko jake i "mesnate" da nema šanse da se pri padu saviju i polome neku plastiku. Aca nije štedeo materijal, čak je možda malo i preterao sa debljinom cevi, ali ako, što jače to bolje, ipak je ovo enduro koji treba da bude robustan, a ne neka fensi zujalica. Ceo motor sada izgleda mnogo moćnije i masivnije, što mi se takođe mnogo sviđa. Kod padova, KLE prvo pada na governalu i ona trpi najveći udarac koji se dalje prenese na trokute viljuške. Onda stradaju žmigavci,kofer, pa tek onda crash bar, tako da plastike najčešće ostaju neoštećene, osim ako nije udarac u nešto ispupčeno ili šiljato na putu. Jako je bitno da crash bar spreči lomljenje poluge menjača ili zadnje kočnice koja zna da uđe unutra i razbije dekli motora. Pričam o padovima motora na asvalt ili zemlju koji su najčešći, a ne o udarcima u neku prepreku. Od ove štete nikakav crash bar ne može da spreči oštećenje governale, trokuta i žmigavaca, pa čak ni ovaj veliki (provereno). @Marphi (kofer koji vidiš na mojoj slici je 35 lit.) Za neki dan mi stiže i prerađeno sedište, tako da će biti sve u fulu. Nešto sam mislio da ga prodam, ali me sve više žao, taman će biti nabudžen, a i šta da kupim za te pare bez neke veće doplate? (koji je to motor bolji od KLE-a za iste pare? ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege od danas mogu tako da vas zovem jel sam postao ponosni vlasnik jednog lepog primerka KLE koji sam kupio od naseg kolege sa foruma knjaz Milosa koji je ispao skroz korektan i za svaku pohvalu.Doduse motor jos nisam uterao u stan kako sam planirao sutra ga dovozim pa ce biti i slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 17, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam postavio ovo pitanje u drugoj temi, ali nije lose da i ovde pitam iskusnije vlasnike. Oblik mog crashbara na KLE-u je jako zgodan za kacenje bocnih torba ili kofera. Moje pitan je: koliko bi to uticalo na stabilnost, ciklistiku i generalno ponasanje motora buduci da bi to predstavljalo znacajan dodatni teret na prednjem delu motora? Verujem da estetski to ne bi izgledalo bas najbolje ali bih tim potezom izbegao pravljenje dodatnih nosaca koje bih koristio mozda desetak puta godisnje a ujedno bi mi te torbe/koferi pravile zavetrinu i cuvale od vode sa puta. Pozadi bi bio nakacen samo topcase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Samo da Vas obavestim da ste dobili jos jednog clana 2007god, sat pokazuje ~23000km ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Januar 17, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da Vas obavestim da ste dobili jos jednog clana 2007god, sat pokazuje ~23000km ... Priznaj da je neko kilometrazu namestio, motor izgleda nevozeno Jedino je boja gadna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima da se kupi hromirani deo (ispod stitnika) za auspuh za KLE 2004? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...