Vaske4s 1808 Napisano Maj 6, 2016 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljah kako jos mozemo ovde pomoci pa mi pade na pamet (videvsi da je momak iz Gajdobre) da cimnem ekipu Drzavnog posla,iznesem njegov problem,pokazem nasu inicijativu,da pokusamo da organizujemo i neko druzenje-predstavu koju bi oni uradili volonterski a prihod naravno otisao za Saleta .Kontaktirao sam ih,poslao ukratko o cemu se radi,trenutno su na odmoru (videh posle i na njihovoj FB strani),trazili su kontakt podatke pa ce se javiti po povratku...moze da se organizuje u Banji gde je Sale,ili bilo de drugde (al mozda bi njemu znacilo da prisustsvuje tome i vidi kolege oko sebe)...bacam ideje kako mi misli nadolaze pa je mozda malo haoticno..ako neko ima predloge... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 6, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Planiramo pocetak zurke za oko 16 casova a skup je prijavljen do 01 ujutru.Volonteri iz Crvenog krsta ce naplacivati ulaz i bice simbolicnih 100 din koliko ce biti i casa piva a toliko ce biti i kobaja u kifli . Koji datum je zurka?? evo nove mogucnosti Da pomogneš Aleksandru upiši 165 i pošalji SMS na 3030 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji sms...ukucaj 165 i posalji na 3030 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Probao da posaljem poruku i nece, zna neko u cemu je fora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 6, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Planiramo pocetak zurke za oko 16 casova a skup je prijavljen do 01 ujutru.Volonteri iz Crvenog krsta ce naplacivati ulaz i bice simbolicnih 100 din koliko ce biti i casa piva a toliko ce biti i kobaja u kifli . Koji datum je zurka?? evo nove mogucnosti Da pomogneš Aleksandru upiši 165 i pošalji SMS na 3030 Spajk , imas na predhodnoj strani mozda si omasio 14.05 subota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 6, 2016 (promenjeno) Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji sms...ukucaj 165 i posalji na 3030 Nešto nije u redu sa ovim brojem 3030 Ja uopšte ne mogu da pošaljem poruku na taj broj Evo sada uspeo ali sa razmakom 30 30 Promenio Maj 6, 2016 član Bandolero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čudno. Brojevi se pišu spojeno. Upravo sam sasvim normalno poslao poruku i dobio potvrdni odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7322 Napisano Maj 7, 2016 Drug član, 3047 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...nastradalom u saobraćajnoj nesreći.... Samo bih zamolio kolege da izmene ovo u prvom postu, znam da je nenamerno ali nema smisla da tako stoji.. "Povređenom u saobraćajnoj nezgodi".. Pomogao kolko sam mogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Maj 7, 2016 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Done Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 7, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ukljucim u temu posto smo se juce organizovali.Naime,AMK Backa i Danube Ridersi iz Backe Palanke u saradnji sa Crvenim krstom organizuju humanitarnu moto zurku 14.05.2016. u dvoristu AMK Backa u Backoj Palanci za pomoc u lecenju naseg Saleta.U akciju se ukljucio i Carllsberg Srbija (pivara iz Celareva) koji su bezrezervno podrzali akciju.Sav prihod od ulaznica i prodate hrane i pica ide u humanitarne svrhe.Posto smo jos u toku sa organizovanjem detalja blagovramano cu obavestavati sta se desava. Ako je sve dogovoreno trebala bi ova tema u moto skupovi zbog preglednosti...ovde u temi nije ispraceno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artehnic 4 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 9 postova Motocikl: St 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sad video temu. Reagovao i potvrdjujem da preko poruke funkcionise. Brz oporavak kolegi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ukljucim u temu posto smo se juce organizovali.Naime,AMK Backa i Danube Ridersi iz Backe Palanke u saradnji sa Crvenim krstom organizuju humanitarnu moto zurku 14.05.2016. u dvoristu AMK Backa u Backoj Palanci za pomoc u lecenju naseg Saleta.U akciju se ukljucio i Carllsberg Srbija (pivara iz Celareva) koji su bezrezervno podrzali akciju.Sav prihod od ulaznica i prodate hrane i pica ide u humanitarne svrhe.Posto smo jos u toku sa organizovanjem detalja blagovramano cu obavestavati sta se desava. Ako je sve dogovoreno trebala bi ova tema u moto skupovi zbog preglednosti...ovde u temi nije ispraceno.. I ja sam za to da se premesti u temu moto skupovi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posalji sms...ukucaj 165 i posalji na 3030 Sada uspeo, poruka otisla bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Maj 8, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ukljucim u temu posto smo se juce organizovali.Naime,AMK Backa i Danube Ridersi iz Backe Palanke u saradnji sa Crvenim krstom organizuju humanitarnu moto zurku 14.05.2016. u dvoristu AMK Backa u Backoj Palanci za pomoc u lecenju naseg Saleta.U akciju se ukljucio i Carllsberg Srbija (pivara iz Celareva) koji su bezrezervno podrzali akciju.Sav prihod od ulaznica i prodate hrane i pica ide u humanitarne svrhe.Posto smo jos u toku sa organizovanjem detalja blagovramano cu obavestavati sta se desava. Ako je sve dogovoreno trebala bi ova tema u moto skupovi zbog preglednosti...ovde u temi nije ispraceno.. I ja sam za to da se premesti u temu moto skupovi ... otvori ti temu,ako ne umes kazi da ja otvorim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Samo da osvežim temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 10, 2016 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ode poruka. Javljam drugarima da puste i oni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 13, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se sutra u AMK Backa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 24, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam tek video temu, procitao i sav se najezio, nov sam na forumu, nikoga ne poznajem, poslao sam par poruka za Saleta. Svaka cast momci, lepo sa vase strane kako pomazete Saletu, lepo je to videti i cuti. Saletu zelim sto brzi oporavak i da se prikupe sredstva za dalje lecenje. Pozdrav iz Subotice i ako sta mogu pomoci odavde, javite. Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16203 Napisano Avgust 9, 2016 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan SMS funkcioniše ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Avgust 10, 2016 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Posalji sms...ukucaj 165 i posalji na 3030 Uplaćeno , nadam se da će momak i majka pregurati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 16, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sale i mama idu u sredu ako bog da u rusiju,hvala svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...