madeforexport 80 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Bandita 400 na 35kw (zbog klinca koji moze na A2 kategoriju) ili neki slican motor..Moze biti neka Honda CB500 ili slicno.Molim ozbiljne i korektne ponude ( ne zanimaju me krsevi,motori sa nemogucom registracijom zbog dugova,kazni i sl...)....Ozbiljan kupac za ozbiljnog prodavca.Nudite sta imate... sms,poziv whatsup 063 815 66 17 pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 22, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uvedi u izbor Kawasaki ER5, GPZ500S i Suzuki gs500. Ima ih dosta na 35kw a slicne su snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan ER 5 dobrodosao naravno..GS500 je ok.Rekoh nudite sta imate:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 23, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Imas da nadjes i vece kubikaze od 400 na 34. Evo moj je 750 a vodi se na 27 kW. Legalno, pise na karburatoru i u saobracajnoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to kupujem vecinom zbog klinca pa mi je neki limit oko 500ccm i naravno 35 kw zbog zakona.A kakva je fora sa ovim sto su im skinuti kilovati?...Jel ima neka posledica kasnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ima... lakse ces da ga prodas, isto tako nekom ko bi malo jaci motor a ima a2 kategoriju (kao sto sam ja uradio) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha to znam,mislio sam prilikom novih registracija ili na drumu.Tehnicki pregled,policija na drumu?Nekako mi predstavljanje motora od 600ccm na 35 kw lici na predstavljanje MZ -a kao bicikle:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano April 24, 2016 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja ovaj vozim dve sezone... prethodni vlasnik vozio takodje... nikakav problem... yamaha mt03 ima 600 kubika i pravih 35kw, kao i xt660 mz i jeste bicikla :D tehnicki pregled nema uslove da izmeri snagu motora, tako da budi bez brige... registracija je verovatno jeftinija par stotina dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 24, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kazem ti da je moj 750cc potpuno legalno 27 kW i stvarno je toliko imao dok nisam skinuo blokadu. Blokadu cuvam i moze da se vrati za 10 minuta. Takodje je isao max 130 na sat, sto je i dalje slabije od bilo kog 500cc na 34 kW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano April 24, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja hornet 600 vodi se na 34 kw mislim da je radjen za svajcarsko trziste pa zbog toga, ima jos nekih sitnica koje se razlikuju od drugih horneta. PoZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano April 24, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki pregled ima nacin da ustanovi stvarnu snagu motora, samo sto do sad to nije trazeno od njih, a da li ce.... Poslato sa P6-U06 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5030 Napisano April 25, 2016 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imaju dinamometar i sistem veza? Aham A i da imaju, pre nego sto kreneš na tehnički vratiš blokadu i gotova priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 25, 2016 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Moja se vraca za 10 minuta Svakako imam punu A dozvolu pa me boli uvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Maj 3, 2016 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Honda Cb1 400 ccm 4 cilindra. 1400 eura Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Dunja07 god,kw neka fotka?imas privatnu poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...