CIKA MK 18 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Sada citam da moze nesto na oni od 35kw,a na nasi da nije nista strasno samo malo vece grejanje od samog izduva,i da u nemacku nema ni govora o bilo kakvog problema,samo na fr forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 Jel tvoj bordo boje, zadnji migavci rade kao pozicije, tj svetle u crveno? Stajao danas ispred prodavnice autodelova kod "grcke ambasade", a posle otisao sa devojkom... Sve jedno, bordo je prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bordo, crven, kako god. Ali nije taj. Danas nisam izlazio nigde, mislim motorom. Ali da, ima još jedan isti u Nišu, u poslednje vreme ga viđam vrlo često. Par je u pitanju, i uglavnom su uvek u dvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan se jedan "vracao" sa mnom" magistralnim putem iz Aleksinca. Nije imao tablicu pa vrv zato isao tim putem. Nisam ranije obracao paznju na njih. Bas je po mojoj meri, ali van materijalnog domasaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Avgust 2, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Koje su to maglenke? Moze slika iz bliza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Avgust 4, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Givi-slika nemam trenutno,subata ako nije problem saljem sliku.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh mu odlicno stoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao danas. Sutra montaza Nadam se da ce zastita od vjetra sada biti bolja. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Montirano...a ne znam. Da je ruzno...ruzno je Razlike ima ali nisam puno vozio. Ne djeluje da je neka prevelika razlika ali vidjecemo. Ja sam na fabrickom viziru imao montiran dodatni sa ali-a. Bilo je dosta vibracija na samom viziru zbog toga. Sada toga nema. Prije: Sada: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Avgust 14, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Moj vizir je isti ko novi tvoj samo ga malo snizi na regulator i onda nije ruzan a vrsi svoj posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan To si upravu samo se meni tada solidno pojaca udar na kacigu. Koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Avgust 14, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan 194 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 14, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Onda se ja ponasam kao princeza na zrnu graska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i musica u ponasanju motora U 90% slucajeva nece da upali ako je u brzini. Nogara dignuta, kvacilo stisnuto ali nece. Kad izbacim iz brzine upali. Kontam da je prekidac copave ali....kad nece da upali u brzini i ako izbacim iz brzine pa opet ubacim...onda upali. Isto tako da je prekidac valjda bi gasio kad ubacim u brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Septembar 5, 2020 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vergla, nece da upali ili ne vergla ic nikako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ok...malo sam bio neprecizan Ne vergla, kao da je u brzini a nogara spustena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Septembar 5, 2020 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da je prekidac cope gasio bi ti motor u voznji. Mozda te zeza prekidac kvacila ako mu je potreban za verglanje ili sam Start prekidac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam i ja na start ali kad izbacim iz brzine odmah upali. Moracu u servis kad se vratim kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Septembar 5, 2020 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad je u brzini i nece da zavergla, ima li neki zvuk pri pritiskanju start dugmeta.... tak, klik, sta se desi sa naponom u tom momentu? Da nesto fizicki ne zaglavi kad je u brzini pa da nema mogucnost za startovanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Bas nikakav zvuk. Nista se ne desi. Interesantno je ako izbacim iz brzine pa ubacim onda upali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 313 Napisano Septembar 6, 2020 Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Po opisanom mislim da je prekidač na kvačilu u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 6, 2020 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan I meni djeluje. Moze li se to ata cistiti ili samo zamjena? Mada...imam j neke kineske rucice. Da ne zeza ona nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Septembar 6, 2020 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ispitaj unimerom da li ti radi prekidač i znat'ćeš jel je il nije do njega....to ti je bar lako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...