igor.davidov 0 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Imam ZX6R i zelim da kupim Kappa torbu od 50l WA404. Kakva su vam iskustva sa torbama na sportskom motoru? Idem na malo duzi put uskoro, nesto cu poslati busom, nesto staviti u ruksak i opet moram poneti nesto nazad na repu Bojim se da, posto ZX greje kao ringla ne spali kajseve kojima se te torbe vezuju ili ih barem omeksa da sve opali na zemlju ukljucujuci i mene (ili beton). Necu ni spominjati torbu koja se leluja puna stvari pozadi i balans itd. Ranije sam imao kofer ali ovde mi zao da busim sediste i rasturam lep motor da bi silovao neki kofer. Otvoren sam za sugestije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 19, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Putujes sam ili sa suvozacem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano April 19, 2016 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzimaš tank torbu, uzmi sa magnetima, ne znam koju generaciju ZX6R -a imaš ali mislim da svi imaju metalni rezervoar, meni ni sa jednog motora se torba na magnete nije ni pomerila čak ni na 250km/h +. Nekada sam stavljao onaj kaiščić oko stuba volana a kasnije ni to. Za ostalo pakovanje ako ideš sam je rolo torba na zadnjem sedištu savršeno ok rešenje, meni lično mnogo bolje od ranca. Ups... sad vidim da pitaš za repnu torbu.... meni je za solo putovanje bilo savršeno ok, gorepomenuta tank torba , čak mogu i da "odmaram" tako što se naslonim na nju + rolo torba na mestu suvozača vezana sa dovoljno bandži traka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor.davidov 0 Napisano April 19, 2016 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan @rboban - Ne putujem sa suvozacem. @grof - verovatno si u pravu da mi ne gine tank torba (2007 zx6r zx600pe) jedino me brine zapremina, pogledacu te rolo torbe. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pustolov01 1 Napisano April 23, 2016 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Louisu mogu da se nadju za 15-ak EUR, 50 L zapremine, vodonepropusne. Najbolje se spakujes u nju, bolje nego u kofer. Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...