Spajk 827 Napisano April 16, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan xaxa...Treba mi pomoc ljudi iz Pozege...dobio sam neki motor pa mi treba info o vlasniku a moze i o motoru mada video sam sta treba da vidim...Cagiva je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano April 16, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeli popravljena konacno? Markov broj 064 277 62 64...bar je bio kada sam ja njemu prodao hondu pre godinu dana. momak je ok,izacice ti u susret sta god ti treba. ako taj broj vise nije funkcionalan ti javi,pa cu ja naci neki drugi,imamo neke zajednicke poznanike. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Maj 21, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas prodade cagivu,prosledicu broj kupcu,u svakom slucaju hvala puno..inace cagiva radi samo stekce.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 26, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put u životu vidim ovakvu saobraćajnu...Nije ni čudo što su registracije astronomske kada su navalili na vas sve moguće gluposti koje nemaju ni države u kojima se 10 puta bolje (kvalitetnije) živi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...