Petrone 7 Napisano Mart 12, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility city 125 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda na dnevnom svetlu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Mart 12, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan I bas dobro izgleda. Lepo kulturno namešteno i na pravom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Mart 16, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Mart 20, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Opet jos jedan kUfer... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 20, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar i u ovom svetom trenutku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Mart 20, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Kad ako ne sada,Baš u ovom vremenu sada svako ima vremena da prčka oko motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Mart 20, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj motor samo pogledam u prolazu...poceo da pregradjujem supu i garažu i malterisem redom...džaba vanredno stanje, opet mi fali vremena. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano April 10, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis sta mislis da li bi mogao da prespojis migavce da rade kao pozicija na motoru i da naravno trepere kad se uključi migavac levo ili desno.....oduvek sam zeleo da imam USA look Ne znam kakobi to izgledalo na mom BMW ali verujem da bi bilo super....mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 10, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A može, naravno. Ili pomoću male elektronike ispred originalne sijalice ili sijalicom sa dva vlakna ili LED diodama na posebnoj pločici ili LED sijalicom i malom elektronikom ispred..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 16, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nego, treba li nekom NA POKLON nekoliko ispravnih Panasonic telefonskih centrala? Samo zauzimaju mesto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano April 17, 2020 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Već sam video da se prodaju/poklanjaju te telefonske centrale, pa me čisto interesuju kako izgledaju. Ako moze neka slika? Samo informativno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 21, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Napali me kUferi, veliki i mali. Hoće da svetle iz sve snage. Evo jednog današnjeg: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 23, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da obnovim oglas, treba li nekom uvaženom koleZi garaža u bloku 62, Nehruova 70, struja, alarm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 23, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko slobodnih mesta? I koliko parica? Komšooooo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Garage 15 m2, mogla biH 4 motora bez problema. 1500 din/montly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 24, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan On 17.4.2020. at 11:44, Blaza je napisao: Pozdrav! Već sam video da se prodaju/poklanjaju te telefonske centrale, pa me čisto interesuju kako izgledaju. Ako moze neka slika? Samo informativno... Evo slike, dok sam stigao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano April 24, 2020 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, meni nisu potrebne, samo me interesovalo da vidim kako to izgleda. Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 24, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Arakis je napisao: Garage 15 m2, mogla biH 4 motora bez problema. 1500 din/montly Zainteresovan To je po motoru 1500 dindzi Ako neko otkaze u međuvremenu, tu je jadac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 25, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da, po motoru. Dolazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 25, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na leto, ako uspemo da doplivamo ... ... zbog ovi virusi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rados 2 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR 50, Burgman 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja kao novi clan javim u ovoj finoj zajednici! Uz pomoc foruma nadjoh i gospodina ili cika Rajka, kako ko zove, i zelim da mu se zahvalim na odlicnoj saradnji i maksimalno odradjenom poslu. Svaka preporuka za Vas @Arakis! Sve najbolje i zdravi nam bili! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 26, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Radoše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Maj 15, 2020 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan LED dodatna svetla za RT. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teodosin1 3 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Borca Motocikl: BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za majstora Rajka kvalitetno odradio posao ugradnje led dodatnih farova na BMW R1200RT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vkrstic 6 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje za majstora i ako moze jedno pitanje. Sutra idem da vidim neki maxi skuter u Zemun, a inace sam iz Lazarevca. Interesuje me ako ga uzmem kada bi mogli da resimo jedan problemcic. Ima struju na bravi, dobije se kontakt a na taster ne moze da se upali vec direktno na bobinu. To da se resi, da se malo preleda elektrika i da se malo "pojacaju" svetla. A ako moze i kontakt telefon. Unapred zahvalan. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...