MoToM 3861 Napisano Mart 22, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma može sve... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ujkica 1 Napisano April 17, 2018 U prolazu, 0 postova Motocikl: Yamaha Fazer FZS600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim i preporučim majstor Rajka koji mi je u nedelju sredio motor. Vrhunski kvalitet, usluga i cena! Hvala još jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 25, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pravimo, lemimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemo' da si tak'i, napiši i šta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano April 25, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Pravimo, lemimoNeki bliceri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 25, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neee, mikroprocesorski tajmeri za podmazivac lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 25, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Arakis said: Neee, mikroprocesorski tajmeri za podmazivac lanca Jel mi sa modelima iz prethodnih godina treba da se update-ujemo Il da ne diramo nista ako radi? Ja u moj samo sipam ulje i ne diram dugmice ,sljaka ko leptir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 25, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam menjao program tako da ako lepo radi - ne diraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano April 25, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Čika Rajko jel može mala pomoć ? Za Yamahu V-star 650 moram da kupim akumulator, problem je u tome što service manual kaze 10Ah a u tim dimenzijama (i po katalogu) ima samo 12Ah (Varta i Unibat). Moje pitanje je smem li da stavim jači akumulator da ne napravim problem regleru, koliko mi je poznato sa strujom na njoj se ne treba baš igrati ? Hvala unapred na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 25, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Protulsr said: Čika Rajko jel može mala pomoć ? Za Yamahu V-star 650 moram da kupim akumulator, problem je u tome što service manual kaze 10Ah a u tim dimenzijama (i po katalogu) ima samo 12Ah (Varta i Unibat). Moje pitanje je smem li da stavim jači akumulator da ne napravim problem regleru, koliko mi je poznato sa strujom na njoj se ne treba baš igrati ? Hvala unapred na odgovoru Slobodno stavi taj aku od 12ah. Samo ces imati vecu zalihu struje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 25, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čika Rajko nema mira nikada ... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 25, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nista neces pogresiti ako stavis accu malo veceg kapaciteta, do 20%. Regler i alternator ce podneti to bez problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze mala pomoc? Imam gps tracker koji ima bateriju 3.7v 1000mah. Sa tom baterijom moze da izdrzi oko 4 dana. Da li moze ova externa baterija da se koristi za napajanje ovog uredjaja? Pretpostavljam da bi trebalo 5v svesti nekako na 3.7v? Ili ako neko ima neko drugo adekvatno resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 25, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koja "ova" externa baterija? Nekako nisam razumeo baš šta si napisao? Naravno da postoje "buck" regulatori napona koji će da spuste taj napon sa 5 na 3.7V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano April 25, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Čika Rajko na tako brzom odgovoru. Poslušaću savet naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 25, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Gosn Rajko aka predobri i prepošteni Arakis je Veliki Grunf medju svim Grunfovima! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 25, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, zaboravih da dodam link. http://www.svebaterije.net/proizvod-info/eksterne-baterije--power-bank/externa-baterija-velikog-kapaciteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 26, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ta 3.7 V baterija se puni sa 5V tako da ne treba nikakva elektronika koja spušta napon. Ako hoćeš da sam GPS Tracker radi bez baterije na akumulator motora, treba ti mala elektronika, na primer OVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 26, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Elektronski automat za migavce sa modovima za sva 4 i "Emergency" MOV_0717.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 26, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, Arakis said: Elektronski automat za migavce sa modovima za sva 4 i "Emergency" MOV_0717.mp4 Napokon! Kada da dođem? Samo mi malo čudne te sijalice...P25-1 21W A fali i pozicija P25-2 5/21W Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 26, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 26, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste imali iskustva sa Li-ion akumulatorima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 26, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4379 Napisano April 26, 2018 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije baš najbolje mesto za pitanje al' da ne otvaram novu temu... Koji presek kabla je potreban/dovoljan za farove? Pošto sam umesto sijalica stavio projektore sa H1 halogenim sijalicama morao sam prepravljati instalaciju da bi to radilo. Koristio sam kablove od 0.75mm2 ali mi se već par puta dešava da mi bukvalno pregori kontakt na 0 (Uglavnom kod same sijalice). Da li uzrok može biti ako sam kontakt nije baš najčvršći? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 26, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bolje bi bilo da si provukao 1.5 mm2. I svaku papučicu OBAVEZNO zalemi i onda ćeš smanjiti prelazne otpore samim tim i grejanje kontakata. Najbolja "fora" je da sa 2.5 mm2 dovučeš (preko dodatnog osigurača od 20A) napon sa accu do negde iza farova i tu postaviš dva relea - za kratko i dugo svetlo. Time ćeš osigurati 14V na sijalicama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...